keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Mozzarellabroileria hunajaisella punakaalipedillä

Hei, nyt teinkin vahingossa aivan sairaan hyvän ja helpon ruuan,  ja valmistaminenkin sujui alle puolessa tunnissa  Kutsuttaisiinko tätä ihanaa vaihinkolasta vaikkapa nimellä; mozzarellabroileria hunajaisella punakaalipedillä <3



Eilen katselin n, puoli tuntia ennen J:n töistä paluuta, puolityhjää jääkaappia. Aluksi fiilis oli että eihän täälä nyt ole mitään ruokaa! Paitsi että löytyi broilerinfileitä (valmis hunajamarinoitu) , mozzarellaa,  puolikas punakaali ja yksi purkki kermaa.
Päätin paistaa broilerit, ja hetken ihmeteltyä heitin erilliseen pannuun punakaalit ja mausteita, sekaan solahti myös kerma ja tujaus hunajaa. Mausteina käytin Santa Marian ihania mausteseoksia: teriyaki ja chili & lime. On muuten tosi fressejä nää mausteet, ei mitään aromivahventeita tms. Annoin punakaalien pehmentyä ihan reippaasti ja kermakin haihtui aikalailla siinä poristessa, tai imeytyi kaaleihin, kuin nyt sit kävikään :D




Broilereiden päälle paistovaiheen lopussa viipaloin kunnon mozzarellasiivut <3 ja ai että mikä makujen sinfonia! Meillä tykättiin tosi kovaa, Uskon että säkin tykkäisit ;)


Terkkuja
Nadja



18 kommenttia:

  1. Nammm, mulle tuli just vähän nälkä ;D kiva ohje, menee testiin!

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos vinkistä! Lähtee ensi viikolla testiin!:)

    VastaaPoista
  3. Tässähän nousee vesi kielelle, vaikka juuri itse söinkin! Hahaa :) Meidän keittiöön sopisi kyllä vähän uusia mausteseoksia, alan olemaan hieman kyllästynyt niihin vanhoihin perusjuttuihin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu siis mä olen hamstrannut nuita ihania Santa Marian mausteseoksia ja ne on jotenkin tosi hyviä, suosittelen!

      Poista
  4. Kuulostaapa hyvältä reseptiltä ja tuo punakaali on mulle erikoinen tuttavuus. Mukavaa viikon jatkoa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Simppeli ja todellakin maistuva <3 Punakaalta olen minäkin aiemmin käyttänyt vaan salaateissa, nyt eka kertaa lämmitettynä ja kyllä toimii! :)

      Poista
  5. Uudet vinkit on aina tarpeen! Kiitos! Mukavaa torstaita! Ps. Me ostetaan lihat ja kanat aina marinoimattomina. Moneen vuoteen ei ole ostettu enää valmiiksi marinoituja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan :) Meillä kans mieluiten ostetaan marinoimatonta lihaa, mutta silloin tällöin kaappin eksyy myös näitä marinoituja :)

      Mukavaa torstaita!

      Poista
  6. Nam :) broilerista meillä tykkää koko perhe joten tää lähti testaukseen :) Nopeet ja helpot ruuat on hyviä arki iltoina :)

    VastaaPoista
  7. Oii, punakaali onkin mun lempparii.. ja juusto.. ja kana.. :D

    VastaaPoista
  8. Täytyypä kokeilla! Mä oon niin jumittunu niihin ainaisiin samoihin ruokiin mitä laitan et jotain hyvää, uutta ja nopeasti valmistettavaa vois lisätä listalle :D

    VastaaPoista
  9. Nam! Kiva lukea tämmöisiä kun on jo valmiiksi kauhea nälkä :D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3