maanantai 27. heinäkuuta 2015

Sateen kunniaksi saunapäivä!

Terveiset mökiltä taas <3

Kesä on ollut mun havaintojen mukaan aika poikkeuksellisen sateinen, eikä tänään ole siis mitenkään poikkeuksellinen sää tälle kesää :D Ainakin täällä Alahärmässä (meidän kesäparatiisista voit lukea ja katsoa lisää täältä <3 ) on sadellut aikasta lahjakkaasti. Päätettiin tietysti ottaa ilo irti tästä kullankalliista lomapäivästä ja mikä sen ihanampaa kuin päiväsauna ja pulahdukset piha-altaaseen!




Meidän iskä on ihan himosaunoja ja saunanlämmittäjä, saunottaa ja uittaa yleensä lapsetkin, mutta tänään mentiin koko poppoolla . Saunottiin oikein pitkän kaavan mukaan, pulikoitiin kesäsateessa, tehtiin kaikille jalkakylvyt. Saunajuomia ei sovi unohtaa :D Yleensä tykkään juoda ihan vaan vettä (tai jos oon ihan villinä niin saunaolut on jees) , tänään meillä oli sateen kunniaksi vadelma-hörppyä ja omenaista kivennäisvettä.






















Saunomisen jälkeen fiilis oli niin huippu. Lapset herkuttelivat vesimeloonilla ja vintille laitettiin vanhoja VHS-kasetteja pyörimään . Me naiset (minä ja Mimosa) voideltiin vielä ittemme päästä varpaisiin kookosöljyllä (mun rakkaudesta kookosöljyyn ja monia eri käyttökohteita kauneden- ja ihonhoidossa voit lukea täältä<3 ) . Kyllä nyt taas kelpaa!




Mitäs te puuhailitte tänään? Ja oliko sadetta vai poutaa :D


Terkkuja 
Nadja

10 kommenttia:

  1. Täällä myös yksi kookosöljyn rakastaja! Siitä saa myös ihanan kuorintavoiteen, kun sekaan laittaa ruokokidesokeria/ perussokeria ja esim kanelia =jouluinen, tai sokeria ja hunajaa = ihana hunajainen tuoksu. Nyt mulla kokeilussa öljy ja kahvinporot, ihan hyvä, mutta ei niin hyvä kuin nuo syötävät kuorinnat. :) Ja ihana päivä ollut teillä! Meillä touhua täynnä,kun talossa ja pihalla juoksi kaikki omat lapset ja 4muuta. Ja virtasta oli kuin pienessä kylässä! Huh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkeistä :) mä oon kyllä suunnitellut testaavani erilaisia kuorintoja ja naamioita joissa kookosöljy ois pohjana, mutta en oo löytänyt vielä sopivaa rakoa :)

      No on teillä ollut vipinää :D mut se just on parhautta <3

      Poista
  2. Meillä yksi neljästä on reissussa ja kaksi muuta viettivät paljon aikaa kavereidensa kanssa. Toinen lähti yökyläänkin. Kun käytiin kaupassa taaperon ja miehen kanssa, niin mies totesi että olisi helpompaa kuin olisi neljä lasta yhden sijaan mukana. Jotenkin nuorin osasi olla todella energinen ja aikaansaava... Hauskalta näyttää teidän päiväsauna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D meilläkin on pikkusin tosi vaativa jos on yksin, tai oikeastaan kaikki lapset ovat vaativampia omalla tavallaan jos ovat ainoana liikenteessä, saahan silloin jakamatonta huomiota kaikista tempuista :)

      Ja kyllä, meillä oli onnistunut ja hauska saunapäivä <3

      Poista
  3. Voi mitä ihanaa kesäiloa!

    Meillä päästiin tänään nauttimaan jopa auringosta eli koko päivä tuli puuhailtua ulkona ja lapset saivat kavereitakin pitkästä aikaa kylään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi auringosta oon kyllä pikkasen kade :D
      Ja kiitos, meillä oli kyllä kivaa :)

      Poista
  4. Ihanaa, kun jotkut osaa ottaa ilon irti sateestakin! Meillä on ollut vähän höpöpäivä. Semmonen semiarkeutuminen ;) mies palasi töihin ja minä ja pojat ollaan vielä lomalla. Perus kotijuttuja siis vaan, niin sisällä kuin ulkonakin. Mieletön tuo VHS.. sait mut noilla kolmella kirjaimella palaamaan ajatuksissani pitkän matkan aina nuoruuteen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se arki tännekin pikkuhiljaa löytää, mutta nyt vielä nautitaan J:n vimpasta kesälomaviikosta <3 :D

      Me ollaan kuskattu tonne vintille vanha VHS-soitin (onko se soitin?? Vai mikä :D ) , vanha matkatelkku ja kaikki kasetit mitä löytyi :D aika legendaarista kyllä on <3

      Poista
  5. Iloista kesäpuuhaa teillä on riittänyt sateesta huolimatta! Hyvähyvä! :) Meillä on myös ollut touhukas päivä ja olemme oikeastaan hoitaneet kaikkia käytännönjuttuja syksyä varten. Poika kävi parturissa, perheen isi passikuvassa, ostimme nuorimmaiselle tarhakengät jne. Välillä on kivaa saada ihan "oikeita juttuja" hoidettua pois alta! t. Helpottunut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitäähän niitä "oikeitakin" juttuja hoitaa :D arkihan se meilläkin jo kolkuttelee, mut hetki vielä relataan <3

      Ja kyllä täälä möksällä vaan sielu lepää oli sää mikä hyvänsä :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3