keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Make a wish :)

Ollaan tässä nyt reissujen, mökkeilyn ja huvipuistojen jälkeen ehditty olla pari päivää ihan vaan himassa ja siivoilujen ynnä pyykkäämisten jälkeen mulla on ollut tässä aikaa enemmän keskittyä tähän blogiin <3 Munklasin hiukan ulkoasuakin (taas) :D . Ja oon muutenkin mietiskellyt postauksia ja koko touhua (mitä rakastan!!!) ylipäätään :)

Oon huhtikuussa aloittanut kirjoittamaan perhe-blogia, ja paljon on tullutkin lapsista ja lapsiperheen jutuista kirjoitettua. Mukaan on mahtunut kuitenkin myös aika laidasta laitaan postauksia, enkä halua missään  nimessä lokeroitua liiaksi tiettyyn "karsinaan". 
Sen lisäksi että olen perheen äiti, olen myös ihminen ja nainen, ja luonnollisesti muitakin juttuja tulee pyöriteltyä pään sisällä kuin lasten asioita.

Oon miettinyt mistä jutuista mun ihanat lukijat on oikeesti kiinnostuneita.  
Mä haluaisinkin nyt kysyä teiltä, että mikä sai Sinut alunperin liittymään lukijaksi/ kuinka eksyit  blogiini? Onko sulla jotain tiettyä aihetta mistä haluaisit että kirjoitan lisää? Onko jotain aihetta mistä en ole vielä kirjoittanut, mutta olisit kiinnostunut kuulemaan?

Eli lyhyestä virsi kaunis:
Toivepostauksia? Mitä haluat minusta/meistä tietää tai kuulla lisää? <3 Ja hei, uudet lukijat, meitä voit seurata Blogipolussa <3,  Blogit-listalla <3Bloglovin:ssa <3 tai Bloggerin kautta <3 Facebookkiin päivittyy myös meidän kuulumiset ja postaukset, tervetuloa seuraamaan meitä facebookissa <3 , löydät meidät myös instagramista @napsahduksia :)

Terkkuja
Nadja9 kommenttia:

 1. Mun on vaikee sanoo, kiinnostaa kaikki sun jutut :D tiettykkii :D

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Hei kiitos ideasta :) Mä oon vaan todella surkea kaikessa käsillä tekemisessä :D Mutta pistetäänpä mietintämyssyyn :)
   Jos mä oikein pistän kaikkeni likoon niin eiköhän joku DIY-postauskin onnistu, saatan yllättää jopa itsenikin :)

   Poista
 3. Treenaatko jotenkin? Miten ja milloin, kuinka järjestät aikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kyllä yritän pitää itsestäni hyvää huolta :) Varsinaista "pumppipamppia" tms en harrasta, mutta voisin hyvinkin tehdä postauksen omasta liikunnasta :) Kiitos ideasta <3

   Poista
 4. Ääh, musta on just kiva, että kirjoitetaan juttuja laidasta laitaan. Jotkut tosi suositutkin blogit toistavat vähän itseään. Hyvä näin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, siis en toki tarkoittanut, että tämä blogi toistaa, vaan ylipäätään ihmetellä sitä, kun monet suositut blogit toistavat itseään :D Oikolukutaito jäi opettelematta koulunpenkillä :D

   Poista
  2. Haha :D Kiitos <3
   Lähinnä mietinkin että jos joku haluaisi kuulla meistä jotain sellaista mitä en ole itse hoksannut vielä kirjoittaa mutta eväät aiheeseen löytysi.
   Tai jos on jäänyt jokin postaus vajaavaksi ja haluaisi siihen ehkäpä täydennystä.

   Onneksi ei oo omat ideat vielä ihan "finito caputo" :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3