tiistai 6. lokakuuta 2015

Suurperhe sairastaa, aivan sairasta!

Tulihan se nyt meillekkin! Kurja kuumetauti starttasi perjantaina keskiveli E.stä , ja siitä pikkuhiljaa niittänyt porukkaa sohvan ja sänkyjen pohjalle.. Netflixin ja Viaplayn ihmeellisiin maailmoihin. Lapsille ei maistu ruoka, onneksi sentän juovat! Kuumemittareita, särkylääkkeitä, vanukkaita, mehua, nuudeleita, siinä medän surviver-lista.

Tiedättekö sen tunteen kun viettää monta päivää sisällä, hoitaen kipeitä, koko koti näyttää kipeelle, haisee kipeeltä ja alkaa itekki tunteen olevansa enemmän kuin vähän hapen ja raikkaan ilman tarpeessa. Henkistä pahoinvointia! Pyykkivuori kasvaa, lapset kiukuttelee, riitelee, leluja sielä täälä, räkäpapereita, jokainen sänky on myllätty, sohva on levitetty vuoteeksi ja koko kämppä  rähjästynyt.

5/7 on nyt taudin kourissa tai toipilaina. Minä ja Onni-opsukkainen ollaan ainoat sissit vielä pystyssä! Tosin nyt tätä kirjoittaessa kummasti alkaa viluttaan, väsyttään ja olo on hiukan köppänen..
Tämmöisiä ajatuksia irtosi tänään sairastuvalta! Kovin ei vitsi meinaa lentää :D Mut tää on nyt tätä ja eiköhän se aurinko taas pian paista meillekkin <3 <3

Onko teillä säästytty vai sairastettu syysflunssaa?

Terkkuja
Nadja

36 kommenttia:

  1. Joo meillon ollu heti koulun alkaessa flunssaa ja itte sairastin viikko sitte inhottavan kurkkukivun mihin sitte en viittiny edes särkylääkkeitä ottaa raskauden vuoksi.
    Seuraavaa aaltoa odottaen :D

    Tsemppiä ja paranemisia koko sakille!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, kaikki pöpöt sais kyl painua huitsin nevadaan!! :D
      Kiitos, eiköhän tämä tästä pian taas iloksi muutu <3

      Poista
  2. Voi kurjuus! Äh tiedän niin tuntee, vaikka nyt meillä onkin kopkopkop ollut aika hyvä syksyn aloitus. Itse olen tosin pariin otteeseen meinannut saada tautia mutta ei ole vielä kunnolla iskenyt sekkään. Paljon paranemisia koko poppoolle ja voimia sinne äiskällekin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, musta tuntuu että meilläkin ollaan oltu niin terveinä tyyliin viime keväästä, että kait sitä lapsiperheessä vähänniinku kuuluukin olla välillä kipeenä :D höh.
      Toivottavasti te nyt edelleen säästytte! <3
      Ja kiitos, voimia täs tarvitaan, ei oo mua luotu tämmöseen kökkimiseen.. Mutta tietty mitä vain lasten puolesta <3 <3

      Poista
  3. Eikä, tosi kurja juttu kun koko ryhmärämä on kipeinä. Siinä onkin varmasti hommaa!
    Tsemppiä sulle ja paranemisia muille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On hommaa :D Mut henkisesti tää ottaa kyl lujimmille! Ja kiitos Nea <3

      Poista
  4. tsemppi-halaukset ja jaksamista sinne <3 meillä on lievänä ollu yskää ja nuhaa,toivottavasti ei pahemmaks tulisikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi <3 Toivottavasti säästytte pahemmilta pöpöiltä <3

      Poista
  5. Voi ei, paranemisia <3 Itsekin kauhulla pelkään flunssakauden aloitusta, koska nyt voi ihan todella sanoa ettei olisi varaa olla sairas, liian paljon asioita mitkä pakko hoitaa :( Äkkiä vaan yliannostus purkkivitamiineja, saattaa lähteestä riippuen auttaa myös sairauden aikana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nyt vaan vitskuja poskeen!! Täälä kans yritetään napsia ja kaikkia poppakonsteja kokeillaan :D Mut aina ei auta.. :P
      Ja kiitos, koitetaan parantua mahd nopsaan :)

      Poista
  6. Pikaista paranemista teille! ei kuulosta kyl kivalta. :(

    VastaaPoista
  7. Meillä ollaan ainakin toistaseks pysytty jo aika pitkään ilman mitään tauteja! Parantumisia teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti säästyttekin nyt näiltä kaiken maailman taudeilta <3 Ja kiitos :)

      Poista
  8. Kovin kuulostaa tutulta. 3 viikkoa enempi vähempi sairasteltu ja jatkuu. Pikaista paranemista teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemiä teille myös <3 On tää kyl pehvasta ku ei saa olla terveenä. Meillä ei nyt ole kestänyt sairastelu kuin muutaman päivän ja oon jo ihan riekaleina.. Ja teilla jo 3 viikkoa ..Voimia <3

      Poista
  9. Pikaista paranemista perheelle! Toivottavasti pysyt terveenä.

    Meillä syksyn kuvio on se, että yleensä sellainen kevyt harjoitelukierros sairastamiselle otetaan syksyllä. Vähintään yksi on sairaana joulun, useinmiten puolet porukasta. Varsinaiseen putkeen päästään tammikuun puolen välin jälkeen, jolloin joku tauti niittää koko jengin kunnolla. Yleensä siitä sitten osa porukasta jatkaa vielä kevättalven vatsatautikierrokselle :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se nyt vielä puuttusi että äiti sairastuis :P Onneksi oon aika rautaa näis flunssajutuis, mutta nyt on hiukan kyseenalainen olo..

      Ja tuo sun esittämä kaava näyttää aikasta tutulta :D Samalla tempolla on meilläkin öbaut menty :D Ja nuo tammi-helmikuun taudit on kyl yleensä just niitä pahimpia!!

      Poista
  10. Voi kuinka kurjaa! Pikaista paranemista kaikille. Toivottavasti helpottaa pian. Meillä on perin teisesti sairastettu syyslomalla, joka alkaa ensi viikolla. Sitä siis odotellessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Meillä nyt onneksi näillä näkymin ollaan syyslomalla jo terveitä :)
      Ja todellakin nostan nyt peukut pystyyn että ette sairastu nyt syyslomaksi :) !!

      Poista
  11. Voimia ! Paranemisia ! <3

    Meillä meni suurin osa viimeviikosta kuumeen kourissa, ja tunnetilat oli hyvin samoja kun sun tekstissä.
    Nyt tämä alkuviikko meneekin sitten pyykätessä ja kotia laittaessa.
    Viimeviikolla sai pyyhkiä kalenterista kaiken menon pois, ja tällä viikolla saakin sitten puolestaan juosta menossa joka suuntaan senkin edestä :D

    Toivottavasti säästytään talven epidemioilta ja taudeilta.

    Tsemppiä , paranemisia ja voimia< 3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja just tuo mua nyt ahistaa et tässä kun rötvätään tää viikko niin sit on edessä kunnon lattiasta kattoon siivous :D
      Ja voi sua <3 On sullakin ollut oikein "lepposat" pariviikkoa <3 <3

      Poista
  12. Voi ei...Meillä on säästytty taudeilta, kop kop... Tsemppiä ja pikaista paranemista koko perheelle!

    VastaaPoista
  13. Toivottavasti taudit jättävät teidät pian, paranemisia! Meillä perheen pieni imuroi flunssia, toinen tälle syksylle menossa. Viime vuonna tahti oli pahempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin toivotaan <3
      Meillä kans Onni oli pienempänä oikein flunssaimuri, nappas jokaisen räkätaudin ja kröhän.. Pikkuhiljaa vastustuskyky on onneksi kasvanut :)

      Poista
  14. Voi kurja! Just kans kuuntelin tuota keskilasta että pahasti näyttäisi yskivän. Kunhan ei kehittyisi kurkunpääntulehdukseksi :/ Flunssat on kyllä ahterista. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Flunssat on niin puosta!!
      Voi toivottavasti ei teille kurkunpääntulehdusta tulis, se on kyllä niin kurja ja pelottava tauti :(

      Tsemii teille kans!! <3

      Poista
  15. Ou nou! Ei kuulosta kovin kivalta! :(.. Meilläkin on ollut flunssaa ja yskää mutta kuumeilulta ollaan säästytty. Nyt kuului kuitenkin päiväkodista huonoja uutisia. Täit ovat taas liikkeellä. Iiik.. Otan kyllä mieluummin kuumeilua kuin täitä.. Tsemppiä teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ehdottomasti kuume kuin täit tai kihomadot ja mitä näitä nyt onkaan :P !!
      Kiitos <3

      Poista
  16. Sulle olis haaste mun blogissa:

    http://riiksus.blogspot.fi/blogisitarina-tassa-minun-tarinani.html?m=1

    VastaaPoista
  17. Meillä on sairastettu. Selvästikin kuitenkin vähemmän tänä syksynä kuin viime syksynä, jolloin kuopus aloitti päivähoidon. Itse olin kolme viikkoa flunssassa. Se oli sellaista välillä huonompi ja välillä parempi -oloa koko sen ajan. Nyt alan uskoa siihen, että se on selätetty. Lapsetkin sairasti viime viikolla ja oltiin tosiaan kotosalla keskiviikosta lähtien. Mies se on ihme sissi ja siihen nämä pöpöt ei oikein tartu. Tai kyllä se nytkin totesi viikonloppuna että taitaa hänkin tulla kipeäksi, mutta sitten se kuulemma taas meni ohi. Tsemppiä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, on teilläki ollut sairastelua :P Ja kolme viikkoa, ei kiva!
      Mä oon taas meillä se sissi että en yleensä noita tauteja joita muu perhe sairastaa. :) Eilen oli kyllä ihan pökkyräinen olo, mutta aamulla taas ihan skarppi!
      Kiitos tsempeistä <3

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3