lauantai 7. marraskuuta 2015

Salakavalia juttuja iskälle, ja viimetingan hauska lahjavinkki videolla

Meillä on tällä viikolla step by step valmisteltu tulevaa isänpäivää. Tiistaina käytiin Vestiksellä askartelemassa pikkuisten kanssa isälle hienoja juttuja <3 En viitsi ihan paljastaa mitä, koska meidän iskä on semmonen ovela urkkija et se saattais tulla tänne mun blogiin tonkimaan :D Mutta vihjeinä tulee turvallisuus, näkyvyys ja käytännöllisyys, ja lasten tekemänä tietysti söpöyskin vielä <3

Perjantaina kävin Emilin koulussa aamusella ja sielä yhdessä (minäkin!!) askarreltiin iskälle hienot kortit ja hauska lahjakin! alla olevasta vidiusta pääset kurkkaamaan mitä sielä oikein hääräiltiin. (J on käsi raamatulla luvannut olla kurkkimatta mun youtube-kanavaa, joten sinne uskalsin hiukan avata tätä upeeta todella helposti toteutettavaa ideaa!!) Ja jos on nyt vielä iskälle ylläri hankkimati niin tässä pelastava vinkki!!


Sunnuntaina meidän iskä saa aamiaisen perhekuoron säestyksellä ja lahjojen kera vuoteeseen, se on traditio mikä säilyy aina vuodesta toiseen <3 Aamiaisella tarjoillaan kahvit, herkkuleivät  ja jotain makeaa herkkua. Haluaisin kokeilla jotain smoothie- kakun tyylistä Foodie-Vauva-blogista nappasin kivan kakkuohjeen jota ajattelin hiukan soveltaa. 
Meillä ei osteta kaupasta lahjoja äitien- eikä isienpäivinä, joten nämä itsetehdyt lahjat näyttelevät suurta roolia, ja onhan ne rakkaudella tehtyjä <3 Maailman parhaita lahjoja!


Onko teillä jo kaikki valmiina Isänpäivää varten? Entä löytyykö jotain tradiotioita isän juhlintaan? 


Terkkuja
Nadja


20 kommenttia:

  1. WAU! Meilläkään ei ostella mitään kaupasta, lapset tekee itse kortit ja lahjat (esim. koulussa), mut toi lipukeidea vois ollakin jees :) Korvan taakse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lipukejutska on todellakin jees <3 Mä täytin 10 lippua ja joukosta löytyy mm jalkakylpyä ja lempiruuan kokkailua, lenkkiseuraa yms :)

      Poista
  2. Meillä ei oikeastaan juuri suurempia juttuja ole koskaan, varsinkaan nyt kun minä ja nuorimmainen ollaan kipeinä täällä mutta brunssi tulee joka vuosi ja lapsen päiväkodissa tekemä lahja/kortti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se just perheen yhteinen aamiainen/brunssi ja lasten tekemät lahjat on parhautta isänpäivänä <3 Pikaisia paranemisia teille!!

      Poista
  3. Meillä lapset tekevät isälle kortit/lahjat ja tuo kahvit sänkyyn, mutta varsinaisesti ei kummemmin juhlita. Vaikuttaa sekin että teen vuorotyötä niin kuin tänäkin viikonloppuna olen duunissa, eli siinä se isäinpäivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä parasta (äitienpäivänäkin) on just aamiainen ja lasten tekemät lahjat <3 Hyvää työpäivää sulle :D

      Poista
  4. Noi sun videot on aina niin kivoja että! ♡
    Meillä Helni on tehnyt päikkärissä isille jonkun lahjan, mikä on paketoitu, jännityksellä itsekin odotan että mitä sieltä paljastuu! Ja mä taidan lainata tota lipuke ideaa, tosi hauska :) Ostin kyllä jo Jerelle lahjaksi wokkipannun ja veitsenterottimen mutta silti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. :) ja ilman muuta annat Jerelle vielä kuponkeja lisäksi :D nuo on tosi hauskoja <3

      Poista
  5. Sä kuulostat aivan ihanalta ihmiseltä videossas :D ihanan pirteä :)

    Kortti ja pikku paketti oottelee jo isää :) mitään perinteitä ei ole vielä tullu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nea <3
      Ja kyllä niitä perinteitä varmasti pikkuhiljaa alkaa muotoutuun <3 :)

      Poista
  6. Ihana idea!! Ensi vuonna voiskin toteuttaa :) tänä vuonna touhuttiin taikataikinan parissa <3 ihanaa isänpäivän viettoa teille huomenna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit :) ja taikataikina on kans tosi kivaa! Saa vaikka mitä hienoja juttuja :)
      Ihanaa isänpäivän viettoa teille myös <3

      Poista
  7. Ihanat kupongit! :D <3 Meillä on samantyyppinen aamuherätys luvassa meidän perheen isille. Yleensä hän ei saa avata pakettejaan tai syödä aamiaista rauhassa itse vaan pienet apurit auttavat mielellään. Hihii.. Meillä on lasten askartelemat paketit valmiina odottamassa ja nyt jännittämään sitä kuka herättää kenet huomenna aamulla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, se onkin aina jännää kun näitä suunnitelmia on :D että meneekö kaikki sit kutenkaan niinkuin on aatellut :D

      Poista
  8. Ihana oot ❤️ Nuo videopostaukset on ihan huippuja ❤️ Hyvää isänpäivää ❤️

    VastaaPoista
  9. Olipa ihana vloggaus! Kivoja lahjoja tulossa teidän iskälle! Ihanaa isänpäivää ♡

    VastaaPoista
  10. Ihana! Meillä oli noi kupongit. ;) Meillä Ässä teki kerhossa kortin. Tai kai äiti sen virallisesti teki... Ja sitten Teinimonsteri osti kaupasta kaikki karkit joista iskä tykkää. Idea tähän teinimonsterilta tuli siitä, ku isi aina syö meidän karkit. :D

    VastaaPoista
  11. Ai teillä on kans :D ja toi karkki-idea oli hyvä :D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3