tiistai 4. elokuuta 2015

Lukulistalla tilaa, linkkaa blogisi!

Nyt on Napa ymmällään! 

Oon tässä tutkinut viimepäivinä erilaisia mulle uusia blogeja,  liittynyt lukijaksikin useampaan. Ja olen todella positiivisesti hämmentynyt siitä kuinka paljon mielenkiintoisia blogeja oikeesti on tarjolla. Kuinka paljon erilaisia ihmisiä avaa maailmoitansa omilla tyyleillään. Me jurot, juntit suomalaiset! Aika ihanaa ja ihailtavaa mun mielestä <3 

Kun huhtikuussa aloin kirjoittaa omaa blogia, mun lukulistalla ei ollut yhtäkään blogia. Ajattelin että mitä mä nyt muiden omia lukemaan, kunhan vaan kirjoitan tätä omaani :D TOTALLY WRONG! 
Haha, tää touhu on napannut mut ihan syövereihinsä ja mulle on noussut monia suosikkiblogeja joiden päivityksiä osaan jo odottaa, ja jos ei pariin päivään mitään kuulu niin ihmettelen jo että mitäs nyt on sattunut ;) Tykkään myös aktiivisesti kommentoida blogeja joita luen, varsinkin jos saan bloggaajalta vastakaikua!

Millaisia blogeja tykkään lukea?
Aika monipuolisesti kaikenlaista, mua kiinnostaa erityisesti perhe/lifestyle-blogit joissa kirjoitetaan arjesta ja juhlasta. Suurperheiden (kuinka se nyt sitten määritelläänkään)  blogit kiinnostaa, taaperot ja teinit, äitien ajatukset <3 

Tällä hetkellä mun lukulistalla on erityisesti tilaa,  ruokablogeille/leivonta blogeille, hetkessä eläville inspiroiville perheblogeille <3 Ja jokunen kauneuteen liittyvä blogi olis myös ihan jees :) Tarjontaa on niin hulluna että tässä on tosiaankin kyseessä lukijan markkinat! 
Jotta sormi ja rannekrampeilta jossain määrin vois välttyä ( haha)  olisin ihan kiitollinen jos linkkaat blogisi kommenttiboxiin niin käyn tutkimassa :) 

Terkkuja
Nadja

67 kommenttia:

  1. Niin totta joka sana! Netti on toinen toistaan kiehtovampia blogeja pullollaan. Itse tykkään seurata lifestyle-blogeja, jossa on monipuolisesti erilaisia postauksia vapaa-aikaan, arkeen ja juhlaan liittyen. Myös mökkeily, matkailu ja muoti kiinnostavat minua.
    Sinullakin on ihana blogi, mukava kun löysin tänne.

    Aurinkoista viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
  2. Itse pidän pitkälti käsityö-blogeista sekä matka-blogeista. Omani on sekoitus vähän kaikkea on käsitöitä, on opintoja, on lapsia ja matkoja sekä reseptejä. Välillä keskitys enemmän johonkin tiettyyn ja välillä on kaikkea sekaisin. Tervetuloa katsomaan vaikka ei ihan taida kiinnostuksen kohteisiin kuuluakkaan. On ainakin hieman erilainen. http://villananna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos linkistä Nelli :) ilman muuta tuun tsekkaamaan, oikeestaan oon aika avoin kaikelle kiinnostavalle :D ja "sillisalaatit" on mun mielestä just hyviä, monipuolista luettavaa!

      Poista
  3. Hellöy Nadja!
    Mä kirjottelen lähinnä höpönpöpöä, mutta myös fiiliksiä äitinä olosta kolmelle pienelle tytölle:) meille kun saapui vielä ihana yllärivauva toukokuussa, ja meni pakka taas suloisesti sekasin!:D
    Tuu kattoon!:)

    Cindderella.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kuulostaa hyvältä <3 tuun ehdottomasti katsomaan sun blogin kunhan saan rauhallisen hetken :D <3

      Poista
  4. http://marye-itsallaboutme.blogspot.fi/

    Parin vuoden tauon jälkeen aloin taas kirjoittelemaan lifestyle tyylistä blogia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marye, tuun kurkkaan sun blogin kunhan nää pikkuvintiöt antaa mulle sopivan hetken :D <3

      Poista
  5. http://maijukristiina.blogspot.fi/?m=0

    Tuossa osoitteessa ois tyttömäistä lifestylea suloisella sekoituksella suoraa sanottua asiaa ja myday postauksia ! :-)

    VastaaPoista
  6. Löydän jatkuvasti hyviä blogeja. Ihanaa kun meitä kirjoittajia löytyy näin paljon :)

    Mulla on itsellä kaksi blogia.
    Toinen on kauneuteen ja kosmetiikkaan keskittyvä
    helmiaisenhohteessa.blogsopt.fi

    ja toinen on lifestyleblogi johon kirjoittelen kaiken muun, jota elämä tuo tullessaan
    salmiakkisade.blogspot.fi

    Tervetuloa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tuun ilman muuta kurkkaan sun blogit <3

      Ja oon tosiaankin aivan ällikällä lyöty kuinka paljon mageita, toinen toistaan mielenkiintoisempia blogeja täältä löytyykään :D hienoa <3

      Poista
  7. Mä olen nyt kesällä aloittanut oman blogin kirjoittamisen, perhelifestyle :) Pitkään lukenut muiden ja nyt kirjoittelen omasta elämästä :)

    http://mariellanhelmia.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos linkistä <3 tuun vierailulle tuota pikaa :)

      Poista
  8. http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    Perheblogi tämä ei ole, mutta hyvää mieltä, ajatuksia sisustuksesta, reseptejä, kauneutta ja hippasen muotiakin tuo pitää sisällään :) Käy kurkkaamassa, mitä tykkäät :)

    VastaaPoista
  9. Hieman erilaisemmissa ympyröissä pyöriskelevät vanhempi äiti...www.motoristinmutsi.blogspot.fi, joka puuhastelee myös kotona ja puutarhassa englanniksi kielitaidon ylläpitämiseksi osoitteessa www.miljoonanrikkaruohonpytinki.blogspot.fi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kuulostaa mielenkiintoiselta! Tuun kurkkiin sun blogia pikapuoliin :)

      Poista
  10. Täältä löytyy perheblogi joka pitää sisällään arkea, vauvoja, hetkiä, eloa kolmevuotiaan kanssa, rakkautta, lounas ja retkivinkkejä, tilitystä äitiydestä, ruokajuttuja ja vähän muutakin :)

    http://www.lily.fi/blogit/morning-glory

    VastaaPoista
  11. Suurperhe? Noo, kolme lasta löytys! Tykkään kaikesta kauniista ja koitan ikuistaa sitä kamerallani. Olen myös vaatteiden tekijä, joten asuja ja mekkoja voi ihastella myös. Joskus paahdan kosmetiikasta, toisaalla taas lapsista. Tervetuloa katsomaan www.weekendchic.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D ihan riittävästi lapsia :D tuun ilman muuta vierailulle sun blogiin <3

      Poista
  12. www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

    Mun blogi on valokuvaus-painotteinen, mutta joskus aina tulee jotain tekstiäkin. :)

    VastaaPoista
  13. Lifestyle blogi, jossa on vähän sitä sun tätä, tiedän, onpas informatiivistä! :D Mutta inspiraatio, hyvinvointi ja positiivisuus ovat asioita, joita haluan blogissani viljellä, varsinkin kun pian valmistun joogaohjaajaksi ja aloitan psyklogin tutkinnon ens kuussa. Ei ehkä ihan suoraan, mitä oot etsiny, mut käy kurkkaan itse! :)

    http://arjenpieniasuuriaseikkailuja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. Miun blogista löytyy vähän sekalaisesti kaikenlaista, myös sun tekstin mukaan sua kiinnostavia juttuja kuten lifestyleä, ruokaa/leivontaa ja jonkin verran kauneusjuttuja. :)

    http://iinavilhelmiina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  15. Mulla ei lapsia valitettavasti oo, mutta kirjoittelen jonkin näköistä lifestyle blogia. Blogissa on paljon arjen juttuja ja ns. ihan tavallisia postauksia, mutta mahtuu sinne kauneus juttuja, päivän asuja ja hyvinvointi asiaakin. Aikamoinen sekasotku js vähän kaikkea laidasta laitaan, mutta tervetuloa kurkkaamaa! Toivottavasti viihdyt :)
    Jaanajemiina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D en mä mitenkään hyljeksi lapsettomia <3 tuun kyllä kurkkaamaan, kiitos linkistä :)

      Poista
  16. Tänään löysin tän sun blogin! Ihania kirjoituksia ja runoja! :) Ite oon vähän aikaa sitten alotellu kirjottamaan "Herkkä elämä"- blogia. Kerron siinä jonkin verran sairastumisestani, mutta ajattelin nyt jatkossa kirjoitella enemmän arjestamme 1-vuotiaan pikku velmuilijan kanssa. Käy kurkistamassa :)

    http://herkkaelama1.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna <3 mä tuun kyllä ilman muuta kyläilemään :)

      Poista
  17. Noh, vähän omalaatuisen mutsin omalaatuinen blogi joka keskittyy siis pääasiassa mun omiin juttuihin ja ajatuksiin, välillä toki siellä saattaa vilahdella pian kolmevuotias likkakin :)
    XHEARTX . HENRIIKKA

    VastaaPoista
  18. Moikka!
    Mä oon 23v ikuinen inttileski ja n. 1,5-vuotiaan taaperon äiti, joka kirjottaa perhe/lifestyleblogia nimeltä Pahimpia on aamut osoitteessa http://booberrys.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi :) tuun vierailulle mahdollisimman pian <3

      Poista
  19. Seinäjokelainen nuori tyttö, joka kirjoittaa lifestyle blogiaan jo kolmatta vuotta. Blogissani pääsee lukemaan paljon erilaisia aiheita mm. kosmetiikka-arvosteluja, asukuvia, oman elämän iloja ja mielipiteitä. Sulla on ihana blogi!

    www.maijjuanniina.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju <3 Tuun vierailulle sun blogiin mahdollisimman pian, kuulostaa mielenkiintoiselta :)

      Poista
  20. http://ourjourney-tanja.blogspot.fi/?m=0

    Blogissa esiintyy äiti, joka on 22 vuotias nuori lahdesta ja opiskelee kosmetologiksi. Sekä tyttö 1.5 vuotias!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tuun kurkkaan sun blogia mahdollisimman pian :)

      Poista
    2. Haha :D Kiireessä vastasin sulle ja mietin että nyt näyttää blogin nimi tutulta :D Mähän seuraan sua jo <3 :D

      Poista
  21. Oliks tässä jotain aikarajaa linkitellä? :) Jos ei niin...

    http://pinksunsparkle.blogspot.fi

    Nuoren rouvan persoonallinen blogi jossa mm. Diy-juttuja, mietteitä, ostoksia tms omia juttuja. Tervetuloa tsekkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole mitää aikarajaa :) Kivat blogit on aina jees <3 Tuun katsomaan sun blogin mahdollisimman pian, kiitti linkistä :)!

      Poista
  22. Kiitos linkistä :) tulen kyläilemään mahdollisimman pian!

    VastaaPoista
  23. http://dreamoffi.blogspot.fi/
    Kaikenlaista tyttömäistä hömpötystä löytyy blogista:D Mm. ostoksia, asukuvia, ruokaohjeita, matkustelua, sisustusta ja myös sitä kauneutta ^^

    VastaaPoista
  24. www.nenasofias.blogspot.com

    Kun kauneusaiheisistakin blogeista mainitsit olevasi kiinnostunut, tässä olisi oma kynsiblogini :) Blogi siis tosiaan keskittyy kynsiin, niiden koristeluun ja hoitoon. Mukaan mahtuu erilaisia tuote-esittelyitä, tutoriaaleja, vinkkejä ja kaikkea pientä ekstraa. Panostan paljon kuviin, mutta myös tekstini kirjoitan huolella ja koitan luoda mahdollisimman lukijaystävällisen ympäristön kokonaisuutena. Tervetuloa kurkkimaan, toivottavasti viihdyt! :)

    VastaaPoista
  25. Heippa!
    Tämä tulee nyt vähän jälkijunassa, mutta en näköjään ole ainut, joten tuon tarjolle oman blogini ;)
    ´´20-vuotias viimeisen vuoden lastenohjaaja opiskelija, 3-vuotiaan pojan äiti, kahden kissan ´´palvelija`` (Ragdoll ja Bengali). Kirjoittaa mm. sisustuksesta, ruoka- ja leivontaohjeita, meidän vaatteista, kissoista, mielipiteistä ja pohdinnoista. Kiteytettynä blogi on meidän arkea aitona, höystettynä kaikella mitää milloinkin mielessä on! ``
    Tule kurkkimaan mikäli yhtään kiinnostaa :)
    http://parempiayhdes.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  26. http://kukkanens.blogspot.fi/
    Kauneus & lifestyle blogi :)

    VastaaPoista
  27. Moi,
    En bloggaa sisustuksesta enkä oikein lifestylestäkään, mutta jos haluat vilkaista, mitä kirjoittelen tämän hetken trendeistä ja muotirakastumisistani, niin tässä on osoite :)

    www.styleinterrupted.blogspot.com

    VastaaPoista
  28. http://janinaheikkinen.blogspot.fi

    Moikka :) Täällä kirjottelee 19-vuotias tyttönen Espoosta! Arkielämää, urheilua, juhlaa, matkustelua, ruokaa, vaatteita! Melko uusi blogi, mutta käy ihmeessä kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
  29. Oot käyny jo kurkkaamassa blogiani,mutta mainosta silti :D Eli suurperheen(todellisen,10 lapsen) äiti,joka bloggaa ihan tavallisesta arjesta ja juhlasta. Lisäksi arkea "kuormittaa" erityis-lapset. tervetuloa tutustumaan :P

    VastaaPoista
  30. "Hieman" myöhässä minäkin, mutta perhearkea löytyy tällaisestakin osoitteesta : http://maalaishiirenelamaa.blogspot.com
    Aloitteleva blogikirjoittaja, joka hakee vielä omaa tyyliään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kuulostaa mielenkiintoiselta :) ja aloittelevat blogit on vähintäänkin yhtä mielenkiintoisia kuin jo mainetta niittäneet :)

      Poista
  31. http://karitapa.blogspot.fi

    Moi, lapsia mulla ei kyllä ole (:D) mutta leivon ja kokkaan ja kirjoitan elämän pienistä iloista.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3