keskiviikko 26. elokuuta 2015

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä :)

Pieni typsykkä peilailee itseään ja laittaa huulirasvaa antaumuksella ympäri nassukkaa, tämän jälkeen maiskutellaan ja muikistellaan suuta, ehkä jopa heitetään lentosuukkoja. Äiti katselee haltioissaan 2-vuotiasta tytärtään ja ihmettelee jopa ääneen että mistä se on noin pieni voinut oppia tuolla lailla keimailemaan ? 
Niin, mistähän...?

Pieni vaippapöksy-poika leikkii rekkaleikkejään hiekkalaatikolla kun muksahtaa peffaalleen hiekkaan, -voi heevvetti.. pieni poika mutajaa tuimana itsekseen.
Vanhemmat ovat järkyttyneitä kun lapsi sanoo ensimmäisen kirosanansa mutta samaan aikaan haltioissaan siitä että kuinka se osaiskaan sanoa sen niin oikeassa tilanteessa?? Todella nerokas poika!
Niin, mistähän...? 

Tomera-otteinen pikkufröökynä leikkii nukeillansa, hoitaa, peittelee, kantaa mukanaan käsilaukkua, tarkastelee sen sisältöä, istuttaa nukkea pottaan, antaa sille suukkoja, ja yhtäkkiä alkaa rähjäämään demonimaisella äänellä ja sormi soosottaa vinhaa vauhia. Äiti on järkyttynt. Meidän tyttö leikkii aina niin nätisti kotileikkejä ja tänään se alkas rähjäämään niille nukeille!! Mistähän se semmosta on voinut oppia??
Niin , mistähän..?

Pientä räkänenu-poitsua laitetaan illalla nukkumaan iltasatujen, suukkojen ja halauksien kanssa. Poika nappaa äitiänsä poskista kiinni, muiskauttaa suukon ja sanoo- äiti shä oot maaimman ihanin ja lakkain ja täyttä kuutaa <3. Sen jälkeen poika painaa pään tyynyyn ja alkaa nukkua. Äiti on hurmiossa! Maailman kaunein rakkaudentunnustus omalta pikku-pojalta <3 Mistähän se on noin pieni oppinut? liikutuksen kyyneleet silmäkulmassa äiti malttaa tuskin jättää poikaa yksin huoneeseen..
Niin, mistähän...?Mistähän nää meidän ihanimmat, ihastuttavimmat ja hämmästyttävimmät rakkaat muruset oppivat tän kaiken? 
Suurimmilta idoleiltaan tietenkin <3 :D 

Meillä Mimosan letkautukset on saanut mut hykertelemään viime päivinä ja oikein itsekkin täälä yksi päivä mietin että mistä tuo pieni noita juttuja oppii :D haha :D Nauratti kunnes itse havahduin käyttämästä näitä sanontoja ja vielä samalla äänenpainolla :) hih :D


Leppoisaa keskiviikkoa kaikille <3
Terkkuja
Nadja

18 kommenttia:

 1. Hih! Tuo on kyllä ihan totta. "Äiti, tää on aivan R-a-i-v-o-s-t-u-t-t-a-v-a-a!" - sain kuulla yhtenä päivänä. Myöhemmin sama tyyppi kysyi minulta että mitä se "raivostuttava" oikein tarkoittaa. :D

  VastaaPoista
 2. :D:D ihania! näitä on niin paljon meilläkin, ja ne naurattaa aina, mutta lähes joka kerta unohdan ne viimeistään seuraavana päivänä, jos ja kun en niitä muistiin itselleni kirjoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo pitäis kyllä aina muistaa kirjotella noita parhaita juttuja ylös <3 Niin ne vaan muuten unohtuu :P

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hih, eikö :) näitä tilanteita kyllä varmasti kaikki vanhemmat ovat jossain määrin kokeneet <3 :D

   Poista
 4. Hih :) Kyllä lapset imevät ympäristöstään kaiken ja välillä ilmeitä ja äänenpainoja myöten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä hauska (ja välillä jopa järkyttävä) huomata kuinka ne kaiken kanssa hoksaa ja oppii :D pikku-papukaijat <3 :)

   Poista
 5. Oi, tää oli aivan ihana postaus!
  Ja tuossa pienen pojan rakkaudentunnustuksen kohdalla pillahdin itkuun ♥ (ihanat imetyshormonit)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 ja sinä ihana ja sun hormoonit <3 :D Mä oon kans aikamoinen pillipiipari ihan normistikkin, niin voin vaan kuvitella sun fiilikset sielä <3

   Poista
 6. Ihana,liikuttava postaus :D Lapset on niin aitoja,osaavat kyllä sun vaikka mitä ja tosiaan imevät kuin kuiva sieni kaiken ympäriltään ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi <3 ja kyllä lapset on vaan semmosia ihania että oksat pois :D <3

   Poista
 7. vastavierailulla: onpas hyväntuulista elämää täällä!

  VastaaPoista
 8. Ihana postaus, koskettavakin! <3 Näinhän se menee, meiltähän nämä opitaan. Monet hyvät asiat itsessäni olen ymmärtänyt ja hyväksynyt vasta sitten kun olen lasteni nähnyt toistavan äitiänsä. Elämän ihmeellisyys <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 :) On tää elo niin ihanaa ja ihmeellistä <3 :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3