perjantai 3. huhtikuuta 2015

Aamusta päivä alkaa ..

Thank God, meidän iskä on niin kiltti ja lutunen, että antaa äitille aina pienen oman hetken aikaseen aamusta <3 J siis herää lasten kanssa kukonlaulun aikaan klo6-7, siinä vaiheessa mami kääntää kylkeä ja kiittää luojaansa ettei tarvi ihan vielä nousta. 
N. puolen-tunnin päästä saan herätä kahvin tuoksuun ja kömpiä filtti päällä suoraan aamupalapöytään.. Hitaat aamut on mun juttu, ihan ehdottomasti! Lapset katsovat aamuohjelmia ja äiti kerää aamiaisen kanssa voimia tulevaan päivään. 

Tänä aamuna syötiin pitkäperjantain kunniaksi leipää aamupalalla (oon koittanut välttää leipiä kun oon niin toivoton leivän mussuttaja että hohhhoi!!). Aamu meni monelta muultakin osin ihan nappiin, joten tiedossa on varmasti hyvä päivä..


Kahvia pari kuppia ja ihania "hörselö"leipiä <3 mums..
Aamusta se päivä aina alkaa, ja voin kyllä kertoa että vauhtia ja mitä erilaisempia tilanteita mahtuu jokaiseen päivään, välillä enemmän kuin olisi edes tarpeen :D 


Nämäkin tässä suunnittelevat päivän tulevia seikkailuja.... 
Kaikkien ihmisten pitäisi suoda itselleen joku oma juttu, elämäntilanteen ja mahdollisuuksien rajoissa, jollekin se voisi olla shoppailupäivä perjantaisin tai jumppa tiistaina ja torstaina..
Mulle se on EHDOTTOMASTI rauhallinen herääminen uuteen päivään <3

"Elämän pieniä highlightseja, lämpöisessä sängyssä siirtyä toisen puolelle,
  kääntää kylkeä ja tuttuun tuoksuun ja tunteeseen nukahtaa.
  Lasten äänet ja kahvin tuoksu, päivään uuteen herättää.."


Terkkuja
Nadja


2 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3