lauantai 4. huhtikuuta 2015

Nyt on asiaa

Nyt tuntuu että juttua riittää joten melkeenpä pitää kirjoittaa :) Käytiin tänään trullikierroksella pikkaraisten kanssa. Toivotettiin hyvät pääsiäiset "vanhoille mummoille ja paapalle" sekä Sirkku-mummalle ja Mummille. Ihana nähdä lasten  sekä iso-ja isoisovanhempien ilo, yhtä hymyä kaikki :) 

Meidän trullisakki <3
Saaliiksi saatiin läjäpäin pääsiäisnamuja ja hyvä mieli! Ihan liian vähän tulee käytyä moikkaamassa noita ihania mummeleita ja paappelia. Olis tehnyt mieli oikein halata ja rutistaa ja kertoa kuinka tärkeitä he ovat <3 Mutta taas kun puolipaniikissa sinkoiltiin paikasta toiseen, niin se jotenkin jäi.. Pitää nyt ottaa oikein asiaksi mennä kyläilemään ihan muuten vaan, ilman pienintäkään kiirettä.

Näin maukas päivällinen syötiin Mummin (mun äiti) luona <3 Täytettyjä paprikoita oon syönyt viimeksi aivan liiiiian kauan sitten! Oli hyvää, kiitos Mummille :)
Nyt meidän perheessä rauhoitutaan lauantai-illan viettoon, leffoja ja hyvää syötävää.. Iskä paistelee jauhelihapihvejä ja uunissa valmistuu valkosipuliperunat <3 ja suklaata jälkkäriks.. ;)

"Ihan pikkuisena syliin vaan kömmitään, 
 pikkuisena pussataan ja silitellään silloin kun huvittaa.
 Sanotaan ääneen kun tykkää ihan liikaa..
 Isompana katson vanhoihin silmiin ja toivon että muistat"

Terkkuja
Nadja

2 kommenttia:

  1. Tosi ihana blogi sulla <3 Kauniisti kirjoitat, nuo sun runot saa aina ihan kyyneleet silmiin... vetoaa tunteisiin <3 Ihanaa kun kävitte tänään,olette kaikki niin rakkaita ja tuotte iloa ja voimaa mulle. Lupaan laittaa jotain kivaa herkkua heti kun olette tulossa ;)

    VastaaPoista
  2. <3 Kiitos <3 ja tullaan vaikkei niitä herkkuja niin oiskaan :D mutta ainahan toki maistuu... ;)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3