sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Halipusuhosuleita

Iskä on viikonlopun messuilemassa ja ollaan pidetty lasten kanssa huushollia ihan omiin nimiin . Eilen oli taas semmonen päivä kun oikein miettii kuinka rikasta elämää saa elää.
Aamusta ajeltiin radio-ohjattavilla autoilla, pyydystettiin ötököitä "lemmikeiksi", kärpäsille ja madoille löytyi purnukkaa ja evästä :D 
Mimosalla oli kova työ muurahaisten metsästyksessä :)
Vietettiin keskipäivän bileitä, crazy-moovseja ja rakkaudentunnustuksia <3 
Oon tottunut etuoikeutetusti nauttimaan lasten  huomiosta ja rakkaudesta, pusut ja halit on ihan jokapäiväisiä. Toki persoonaerot näkyy ja on aina näkynyt lapsilla näissä hellyysasioissa. Meidän perheestä löytyy jos jonkunmoista kylkikyhnöttäjää, lirkuttelijaa ja pusuhalihosulia :) Onnille esimekiksi ei ole itsestäänselvää jakaa kohteliaisuuksia tai tunneasioita tuosta vaan. Nyt onkin  ihan selkeesti jonkun sortin rakkaus-vaihe menossa, pusuja saa välillä niin paljon että naurattaa sekä äitiä että poikaa.
Varsinkin "kissanpusut" saa riemun repeemään :D Onni-poika reippaasti pusujen lomassa nuolasee, niinkuin kissat, pikkanen kieli löytää välillä äitin korvaan, nenään tai poskeen <3 


Onni-murunen halaa ja pussaa, jos itteä huvittaa :) reippaalla ja miehisellä  otteella <3 


Maija on reippaillut jo monta päivää toimitsijana uinnin SM-kioissa, eilen oli kotiintuomisina kaunis ruusukimppu <3  Leppoisaa sunnuntaita kaikille! :)
"Pieni nakupelle, isoimmalla rakkaudella,
Kädet reippaasti kietoen, silmiin syvälle katsoen.
Rakkautta suuhun, silmiin, korvanlehteen.
Onni, onnen ipana, äitin onnen murunen <3

Pieni nakupelle, raivopäinen härkä,
polkee kantapäällä, suusta pomppivat kiukkusammakot.
Halisylillä hellitellen, kiukku känkkä pois.
Onni, onnen ipana, äitin onnen murunen <3"

Terkkuja:
Nadja

2 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3