lauantai 4. huhtikuuta 2015

Elon onnen hippusia

Onni on niin pienestä kii. Aina ei tartte auringon paistaa tai pankkitilin tursuta rahaa.
Se on asennetta ennen kaikkea, "On niin helppoo olla onnellinen" lauletaan laulussa.. Periaatteessa joo, mutta käytännössä ei. Jos täyttää ajatukset paskamaisilla jutuilla ja kylpee negatiivisuudessa niin ihan varmasti on VAIKEETA olla onnellinen. 

Aina ei kaikki mee just niinku meinaa, tuntuu että se on enemmänkin sääntö kuin poikkeus :D Joskus on semmosia hetkiä (lapset tinttailee, wilma paukkuu, kahvi on loppu, laskuja ropisee) että tekis vaan mieli hautautua johki eikä tulla ikinä pois. Onneksi mulla on nää ihanat lapset täälä muistuttamassa, siitä millä on merkitystä. 2-vuotiaan tanssahtelua katsellessa ei voi olla muuta kuin onnellinen. Ja kun 13-vuotias jäbäleissön muiskasee poskelle ja antaa ison halin..Äitillä hymy korvissa ja pää pilvissä <3 


Tämmöstä pientä kun pussaa niin huippufiilis on taattu <3
Tänään oon onnellinen siitä että lapset on iloisia (pahempia äksidenttejä ei oo vielä ehtinyt tapahtua) , mennään trullittelemaan, iskäkin on leppoisalla tuulella.. Listaa vois nyt jatkaa vaikka kuinka , Just nyt ei ota päähän yhtään mikään :)

Hyvät pääsiäiset kaikille! t.Mäkiset ps.think positive  :D
"Elon pilkkuja erivärisiä, ihania ja inhottavia,
 kerään kauneimmat pinkit ja pastellit, rakkauden ja ilon väriset.
 niistä teen seppeleen,  kannan hiuksilla kuin kruunua.
 inhottavat ja ilkeät heitän pois."

Terkkuja
Nadja

1 kommentti:

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3