lauantai 9. toukokuuta 2015

Ihanaa kierrätystä!

Ihan superhyvä fiilis tulee kierrättämisestä! Eritoten lasten vaatteet ja tavarat on yleensä hetken sopivia/käytössä ja hyvinkin kierrätyskelpoisia seuraavalle tarvitsevalle. 
Myyn itse kirppareilla ja teen myös mielelläni hankintoja sieltä. Sanottaisko jopa näin; kun jotain on tarpeen ostaa, tsekkaan ensin kirpparitarjonnan ja vasta sen jälkeen painelen mahdollisesti kauppaan :)
Saan ihan suunnatonta mielihyvää kirpparilöydöistäni ja tapaankin laskeskella säästöjä: kirppari vs kauppa :D Helposti voi sanoa että vuositasolla puhutaan mieluummin "tonneista" kuin satasista. 

Viimeisimpinä löytöinä Emilille chinot ja Espiritin kauluspaita kevätjuhliin, hinta yht 5e! 
Meillä on ihan superhyvä tsägä ollut Mimosan vaatetuksessa. Ihanalta Isabella-tytöltä ollaan saatu säkkitolkulla hyväkuntoisia nättejä tyttöjen vaatteita <3 Itse tykkään myös antaa vaatteita, esim Onnin hyväkuntoiset pieneksi jääneet vaatteet menee aina suoraan serkkupoika-Akulle :)


Viimeisimmät saaliit Bellalta Mimosalle <3 Niin nättejä ja hyväkuntoisia vaatteita :)
Nämä takit oli myös viimeisimmässä Bellan antamassa aarrepussukassa <3
Kuinka teillä? Ostetaanko kaikki kaupasta/kirpparilta tai jotain siltä väliltä? :) Mitä mieltä olisitte jos syntymäpäivälahjaksi lapsi saisikin kaupasta ostetun lahjan sijaan vaikkapa käytetyn polkupyörän, luistimet, kassillisen vaatteita tms? Minä ottaisin avosylin vastaan kierrätetyn lahjan <3 Voisin myös antaa lahjaksi kierrätettyä jos se olisi etukäteen sovittu lahjan saajan kanssa :)

Säästämisestä olen kirjoittanut myös aiemmin Ilmaista ihanaa-postauksessa. Vinkkejä touhuihin ja tekemiseen, ilman että menee rahaa, löydät täältä <3

"Kippanainen kapoonen, kaunis rönnsymekko,
prinsessalleen pieneks käynyt, ei voi enää tanssia
Rönssymekko tahtois vieä musan tahtiin heilua,
pitsejänsä pilkahduttaa prinsessaansa ilahduttaa <3
Rönssylle uusi prinsessa, sopiva ja ihana, 
taas saa heilua ja tanssia, 
Ihastuksissaan rönssy ja pikku-rinsessa <3"

Terkkuja
Nadja

2 kommenttia:

  1. Tykkään antaa ja vastaanottaa vaatteita/tavaraa :) Nyt oon ruvennut entistä enemmän tsekkaamaan kirpparitarjontaa ennenkuin meen kauppaan, ennen enemmänkin vaan myin. Tulee oikeesti tosi hyvä fiilis kun löytää jotain superkivaa HALAVALLA ;) ja kyllä mun mielestä vois antaa lahjaksikin käytettyä, riippuu toki saajasta ja antajasta. Tykkään myös että voi lainailla esim. "kröhöm" siskojen kesken juhlavaatteita, talvivaatteita jne.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö kuule se fiilis kun tekee niitä löytöjä :) ja itsekkin ostan kirpparilta vaan semmposia juttuja mitä ostaisin myös kaupasta. Aina ei toki löydy juuri sitä mitä tarvitsis, varsinkin jos on kiirus asian kanssa. Tuurista on ihan kiinni. Ja tuo lainailu on TODELLAKIN JEES :D Varsinkin siskojen kesken <3 ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3