maanantai 18. toukokuuta 2015

Mitalimies ja yllättävän kiva luontoretki

Jeejeee!!! Aaltoja ja kaikkee :D Eilen illalla meille kotiutui ihan aito SM-pronssijäbä!! Jyväskylässä käytiin viime viikonloppuna Street Sm-kisat, ja junioreiden muodostelma-sarjassa lohkesi Vaasan Kipinäläisille 3. sija. Aivan mahtavaa <3 
Äiti on täälä ihan täpinöissä, ja poika ihan COOL! Kyllä ny sais vähä luvan kanssa leijua :D Mutta ei oo vissiin poikien juttu tuo lesottaminen ;)

Jee!! Saatiin se mitalimiehen hymykin irtoamaan <3 :D
Tänään saatiin aamupäivän käpsyttelylenkillä hauska ja yllättävä luontoretki , kun päätettiin kiertää Palosaaren pururata lasten kanssa :) Heti lenkin alkumetreillä iskä bongasi metsän laidalta, ilmeisesti koululaisten suunnistusretkestä jääneen rastilapun.


Tämän viestin myötä alkoivat lapset tutkia kevään/kesän merkkejä ja johan niitä löytyikin :)


 Varmoina kevään merkkeinä lapset huomioivat mm. puihin ilmestyneet lehdet, lintujen laulut (oli muuten ihana sirkutus metsässä ja sitä jaksoivat lapsetkin oikein kuunnella) , pienet ötökät sielä täälä ja kukkaset maassa (Mimosan ehdoton lemppari, koko ajan piti silitellä kukkia <3).

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille :D Ja hei nyt kun blogilista lopettaa kesäkuun alussa toimintansa niin meidän juttuja pääsee parhaiten seuraamaan facebookista meitä tykkäilemällä täältä <3, tai uuden Blogipolku-sivuston kautta täältä <3 tai liittymällä Bloggeriin lukijaksi <3 

"Vihreää, ihanan vihreää,
anna mielen levätä, hengitä sisään kaikki tuoksut
Vihreää, kaunista ja ainutlaatuista, 
pienet ketunleivät valkoisine söpöläiskukkineen <3
vasta puhjenneet lehdet puissa, 
luonto antaa nyt parastaan, raikasta, tuoretta, kukkivaa <3"

Terkkuja 
Nadja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3