torstai 21. toukokuuta 2015

Iloa auringosta ja auttamisesta :)

Ihan maailman paras sää tänään <3 Lähdin aamusta pikkasten kanssa kunnon käpsyttelylenkille auringonpaisteeseen. Kiersimme Onkilahden hiekkateitä ja kesäiset maisemat sai aivan fiiliksen kattoon , tai taivaaseen :D Poikkesimme lopuksi mukavasti leikkipuistoon. Ihan superhyvä tsägä kävi kun puistossa oli juuri sopivan ikäisiä kavereitakin.
Aikasta monet Onnin ikäiset ovat jo päivähoidossa, joten todella harvinaista herkkua että ihan "randomisti" saa päiväsaikaan sopivan ikäistä puistoseuraa :)


Onkilahden rannalta lenkin varrelta <3

Puistossa on kiva leikkiä vaikka merirosvoa ja tähytä kaukoputkella merelle :)

Mimosa-kulta nautti leikkiä auringonpaisteessa <3
Tänään tehtiin toki muutakin <3 Oon nimittäin löytänyt mahdollisuuden päästä auttamaan ihan konkreettisesti toisia ihmisiä <3 Äitini houkuttelemana oon lähtenyt mukaan hyväntekeväisyystyöhön, Vaasan lähimmäisyhdistyksen pyörittämään ruoka-apuun. Vaasalaisista ruokakaupoista noudetaan joka päivä "päiväystuotteita", ja ne jaetaan edelleen ruoka-apua tarvitseville. Kaikki tämä tapahtuu talkoovoimin, ihania sydämellisiä ihmisiä onneksi löytyy, sillä ruoka-avulle on todellista tarvetta. Olen iloinen että saan olla mukana ja upeaa että tämmöistä on yleensäkkään olemassa <3 Suuret kiitokset ja halaukset kaikille vapaaehtoistyöntekijöille arvokkaasta työstä<3

Ihanaa, päivän hyvä työ-urakka jo pikkuhiljaa voiton puolella, auto oli tupaten täynnä ruokaa ja kaikki päätyi juuri sinne missä tarvetta on <3 
Kyllä auttamisesta tulee vaan superhyvä mieli :) ja eipähän tarvii Gymejä kun noita sapuskalaatikoita saa roudata :D

"Auringosta ihanaa energiaa
lämmönsäteet taiteilevat ihmiset iloisiksi
pieni vire kasvoille kertoo siintävästä merestä <3
Leikatun nurmen vihreä tuoksu ..
Kesä kolkuttaa ja juoksulaukkaa mennään avaamaan <3"

Terkkuja
Nadja

6 kommenttia:

 1. Wau! hienoa että kerkeet vielä auttaa muitakin.. siis oman arjen pyörittämisen lisäksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen kyllä ihan innostunut :D Ja kerran viikossa olen nyt käynyt, ei se vie kuin pari-muutaman tunnin ja fiilis on superhyvä sen jälkeen <3 Otin kerran meidän Rasmuksen mukaan, ja 13vee-jäbäkin oli ihan "liekeissä" kun sai touhuta ja auttaa :)

   Poista
 2. Ihanaa, että olet tuollaisessa mukana! Mä haluan kans aina auttaa muita. Tän kesän juttu on tutustua paremmin vanhaan naapuritalossa asuvaan naiseen, hänen lapset ja lapsenlapset kun eivät tunnu käyvän siellä juuri koskaan :/ me Olivian kanssa käydään sitten kylässä ja juttelemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hieno fiilis kun oikeasti näkee mihin apu menee ja tietää että omalla tekemisellä on merkitystä :)
   Voi uskon että tämä nainen kenen luona käytte on enemmän onnellinen kuin voisit ikinä kuvitellakkaan <3 <3

   Poista
 3. Aivan mahtavaa vapaaehtoistyötä teet! Pienelläkin satsauksella voi tuottaa hyvää mieltä niin itselleen kuin muillekin. Pelastaa jonkun päivän tai ehkä koko elämän :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3