perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kyttäyskeikalla?

Tiedättehän sen tunteen kun vaikkapa kassajonossa tai katukahvilassa tsiigailee ihmisiä ympärillään ja saa hetkessä luotua päässään muutaman elämäntarinan, ihmisen historian ja identiteetin?
Mä uskoisin että tää on ihan suht normaalia tai sitten mä oon vaan jotenkin kieroutunut tai kaheli?

Siis mä rakastan ihmisiä, ihmisten tarinoita, kohtaloita. Tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja kuulla heidän historioitaan ja ihan tavallisia juttuja, erilaisista tavallisista (tai epätavallisista) ihmisistä. 
Oikeessa elämässä harvemmin pääsee vaan silleen toisen iholle että sais kaikista "mehevimmät" stoorit irti, siksi kai tykkään lukea blogejakin kun pääsee vähänniinku nurkan takaa vaklimaan toisten juttuja <3 :) 

Mutta jos mennään asiaan niin mä nautin ihan oikeesti seurata ventovieraiden ihmisten olemista ja käyttäytymistä erilaisissa tilanteissa. 
Esim. kassajonossa kököttävä vanhempi pariskunta, kuinka he katsovat toisiaan, lastaavat yhdessä maitopurkkia, kahvipakettia ja sen seittemää sorttia bagelsseja hihnalle, ne on varmaan ollut yhdessä jo vähintäänkin 60 vuotta ja niille on tulossa lapset perheineen viikonloppuna kylään, niiden lapset asuu varmaan toisella paikkakunnalla ja näkevät harvoin, ehkäpä ne viettää jopa 60v hääpäivää. He saavat olla onnekkaita kun ovat vielä terveitä ja heillä on toisistaan tuki ja turva.. tarinaa voisin jatkaa loputtomiin :D

Sitten on näitä teinareita jotka tarjoavat provosoivalla käytöksellään aina viihdyttävää kytättävää, ja mielenkiintoisia analyyseja <3 
Uhmaikäiset kingit hiuksiaan repivien vanhempien kanssa, yksinäinen kireekasvoinen vanhapoika, iloinen rehevä kissanainen lierihattuineen ja punahuulineen..
Mielikuvitus laukkaa ja pian kaikki ympärillä olevat ovatkin jo puoliksi vanhoja tuttuja :D 

Tunnen ainakin yhden toisenkin "kyttääjän", meillä on iskän kans tää ihan harrastuksena :D Joskus harvoin kun päästään rauhassa kahestaan johonkin niin saatetaan istua ihan hiljaa keskenämme ja seuraillaan vaan kaikkea ympärillä tapahtuvaa, välillä toki kommentoidaan toisillemme mitä tos naapuripöydäs just sanottiin ja käydään pikaisia palavereja omista näkemyksistä ja analyyseista. 
Aika usein ollaankin samoilla linjoilla mutta joskus ollaankin ihan et "hei, eiku ei nuo oo parisuhteessa, vaan tuo on sen tytär!!" "No eikä oo, se on just vaihtanut nuorempaan ja ne on ny treffeillä.."

Haha, joskus sitä miettii että mitä jos kaikki ihmiset onki samanlaisia, mitä jos mua ja mun käytöstä analysoidaan, mitä minä viestin omalla käytöksellä ja olemuksellani muulle maailmalle?? 
Kuva viimeisimmältä hedelmälliseltä "kyttäyskeikalta" viime talvelta. Käytiin leffassa ja pubissa, ai että kun oli paljo kaikkee matskuu <3 :D :D 

Onko muita elämäntapakyttääjiä <3 ?
Ja pitää vielä selventää että "kyttäily" on nyt tässä tapauksessa mun mielestä ihan positiivinen juttu, mun kyyläsilmä on lähestulkoon poikkeuksetta ystävällinen ja positiivinen.
Ja please, don't take it too seriously ;) haha <3 


Terkkuja
Nadja

4 kommenttia:

  1. Oot kyllä pirteä ja kaunis ilmestys ja näitä sun juttujas on mukava kyttäillä ;) ystävällisesti ja positiivisesti, tietty :)

    VastaaPoista
  2. Kysykki vielä :D Nimim. entinen kerrostalo kyttääjä ;D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3