keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Pää kiireessä?!

Oonko yksin tän mun "hulinapään" kanssa?
Tää aamu on mennyt kauheessa kiireessä ja asioiden järjestelyssä/suunnitelmissa!

TODELLISUUS: Oon istunut pitkän kaavan mukaan aamiaispöydässä, kahvia lipitellen: ajatellut imurointia, mattojen pesuja, pyykkivuoren purkausta, lenkille lähtöä, uusia postausideoita. 
Oon miettinyt tulevan syksyn koulun aloittamisia, lasten harrastuksia, itsellekin jotain harrastusta (oon käynyt mielessäni niin kokkaus- kuin tanssikurssilla).
Välillä oon käynyt hätäsesti täyttämässä astiksen (KAUHEESSA KIIREESSÄ!!), kerännyt lelut lattioilta (että lapset on taas saanut levittää ne), oon myös käynyt penkomassa lisää kirpparikamaa pöytään vietäväksi (saldo: yhdet pikkukorkkarit kokoa 24, joista Mimo ei tykkää, ja meidän koti on oikeesti täynnä kaikkee roinaa, enkö nää metsää puilta??)
Oon haaveillut/suunnitellut meidän tulevaa rantalomaa (tuskastunut vertailemaan hintoja ja käyttämään erilaisia typeriä hakukoneita, joten selailin hiukan facen kirppareita ja etsin meille lisää "tarpeellista" roinaa, just kun on jostain pääsemässä eroon!!)

Tässä kuvassa kulminoituu tää mun tän aamun hosuminen ja kiire <3 haha :D
Mä oon ollut tänä aamuna niin harvinasien kiireinen että oon vieläkin yöpuvussa, filtti hartioilla, hampaat ja hiukset harjaamatta. Lapset haluaa ulos mutta saavat nyt hetken vielä odottaa kun äitillä on ollut niin trafiikkia  <3 

Huoh, hiki ja hengästys tässä tulee, nyt mamsu kuosiin ja ulos lasten kanssa ettei mee koko päivä ihan harakoille :D :D

Vähemmän "kiireistä" keskiviikkoa kaikille toivottellen!
Terkkuja
Nadja

5 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3