sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Tekstiilipesurilla "uusi" sohva!

Pääsen jo toistamiseen tekemään tosi mielekästä yhteistyötä Liizin kanssa. Ihan huippu systeemi ja mahdollisuus ihmisille käyttää erilaisia tavaroita tai tarvikkeita vuokrapalveluna.
Sain vuokralle tekstiilipesurin, jonka käytöstä olen haaveillut jo pitkään. Ostamiselle en kuitenkaan ole kokenut tarvetta, eikä meillä olisi edes tilaa tämmösille "ylimääräisille" putsareille. Mutta näin kätevästi vuokra-systeemillä meilläkin oli mahdollisuus saada käyttöön aivan loistavan kätsä Kärcherin tekstiilipesuri .





Ykkös käyttökohde meillä oli lastenhuoneen sohva, joka sattuneista syistä on saanut jos jonkunmoista osumaa (kaatuneita maitokuppeja, litsattuja voileipiä, hyvällä säkällä parit pisut ja oksutkin) ja olimme lähestulkoon luopumassa koko sohvasta sen epäsiisteyden vuoksi! Parin vuoden ikäistä laadukasta sohvaa olisi ollut kyllä sääli laittaa kierrätykseen, ja onneksi ei tarvinnut, nimittäin nyt on sohva kuin UUSI! Aivan ihanaa <3
Myös matot saivat huutia tekstiilipesurilla.




Liizin palvelu toimii tosi kätevästi, valitset hauluamasi tuotteen Liizin nettisivuilta ja tuote toimitetaan lähimpään noutopisteeseen päivässä-parissa. Myös palautus käy helposti asiakaspalautuksena. Niin helppoa, vaivatonta ja toimivaa :) Liizin vuokrapalvelu toimii koko Suomessa. Mä jäin itse aivan koukkuun noihin nettisivuihin kun sielä on niiiiin paljon kaikkea!! hihhii

Kurkkaa myös tyytyväisen asiakkaan video <3 Me so happy :D


Sunnuntai-terkkuja
Nadja

27 kommenttia:

  1. On muuten mahtava fiilis kun löytyy kodinkone joka hienosti helpottaa arkea :)

    VastaaPoista
  2. Ihana video. 😃 Pakko käydä kurkkaamassa!

    VastaaPoista
  3. Olipa pirtee sun video ❤️ Tuo tekstiilipesuri olis täälläkin huushollissa tarpeellinen :) Josko kesälomalla sit vuokrais ;) Leppoisaa sunnuntai iltaa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, olin niin innoissani tuosta sohvan pesutuloksesta :D Ja kesälomalla sitä olis ainakin aikaa putsailla :D

      Poista
  4. Voi, että me niin tarvittais tuollainen. Meillä vaalea olkkarin sohva ja on muuten ihan kamala lapsiperheessä. Kaikki lika näkyy kilometrin päähän ja sitä likaahan muuten löytyy ja paljon! :D Vähän väliä saa olla laittamassa sohvan päälysiä koneeseen ja tunkemassa niitä takaisin sohva tyynyihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voi että, teille ois kyllä kätevä! Vaaleat sohvat on aivan ihania, mutta tuo tahrapuoli onkin sit ärsyttävää..

      Poista
  5. Onpa mahtavaa kun saitte "uuden" sohvan :) Kätevä vehje! Hyvää yötä Nadja ♡

    VastaaPoista
  6. Voi juku! Tuollainen ois erittäin kätevä! Meillä kun on neulehuopaa tms. portaissa ja milläs siitä pisut ja oksut kunnolla siivoat?

    VastaaPoista
  7. Siis tuo tekstiilipesuri on aivan huippu. Meiltä löytyy sellainen ihan omasta takaa, kun tehotrio rötvää alvariinsa olkkarin vaaleaa sohvaa ja sen rahia.

    VastaaPoista
  8. No nyt tulee kyllä siistiä jälkeä! Hihii.. :D Kyllä tuollaisella laitteella olisi hyvä aina tasaisin aikavälein pestä kaikki tekstiilipinnat kotona! T. yksi jolla on kevätsiivous jo mielessä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se pari kertaa vuodessa ois varmaan aika jees! Luin äsken sun kevätsisustus-postauksen ja nyt mulla pyörii vaan keväinen sisustaminen ja siivoilut mielessä :D

      Poista
  9. Ihanan iloinen video :D Meijän matoille tekis kyllä hyvää näyttää vähän tollasta pesuria! Ja sänkypatjatkin ois kiva joskus pestä :)
    Ps. Sulle olis pikkuhaaste mun blogissa :)

    VastaaPoista
  10. Me lainattiin vuosi sitten tuttavalta kuivamärkäimuria sekä höyrypesuria. Toi kuivamärkäimuri oli kans tosi kätsy just sohvien pesemiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo varmasti toimi hyvin ! Se onkin kätevää kans jos on mahdollista lainata näitä vehkehiä :)

      Poista
  11. uskon että toimii :) Meillä Hyla-puhdistusjärjestelmä,jossa myös tuo tekstiilipesuri. Auton penkkejä on mies pessy useamman kerran ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo me oltais myös pesty auto, ellei olis ollut niin piiiip-kylmä :D Hyla-puhdistusjärjestelmästä en oo kuullutkaan!

      Poista
  12. Itse haluaisin testata tuollaista auton penkeille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, me oltais kans hutastu, mutta oli liian kylymä :D

      Poista
  13. Tekstiilipesuri on näppärä väline! Meillä on jonkun kerran ollut miehen työpaikalta lainassa ja kyllä tämä äiti kanssa kiittää :). Tuollaiset vuokrauspalvelut on niin näppäriä, kun yleensä ei näille vempeleille niin paljoa käyttöä ole, että omaksi kannattaisi hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mun mielestä kans tosi kätevä et näitä saa vuokrata :) !

      Poista
  14. Vuokrasin tämän suosittelun perusteella tekstiilipesuria puoli vuotta sitten, mut löysin aika paljon edullisemman puljun http://herttoniemenlainaamo.fi/fi/tuote/3666454 Ihan täysin sama kone mut sai halvemmalla. Vinkkinä vaan ;)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3