sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Mulla on lupa ihastua joka päivä!

Tänään mä olen havahtunut monta kertaa vaan ihailemasta, ihailemasta maailman kauneimpia, täydellisimpiä..  Oikeastaan mulla on oikeus olla aivan sairaan ihastunut joka päivä!

Tiedättekö sen tunteen kun kaksi-vuotiaanne papattaa arkisia juttujaan, kyselee ja höpöttää ja sinä et voi muuta kuin sydän ja silmät lääpällään ihailla jokaista sanaa, jokaista ilmettä, pikkusia tassuja, kynsissä luraus kynsilakkaa, hiuksissa purkkaa, sun omaa ihmettä?

Se on se hetki jolloin silmät on sydäminä ja kasvoille on pysähtynyt autuas hymy

Tiedättekö sen tunteen kun 4-vuotias tanssii robottitanssia ja olet aidon vaikuttunut lahjakkaasta, maailman ihmeellisimmästä? Niin puhdasta talenttia, luontainen kyky, niin aito ja ihana! Valloittunut nauru kuplii niin syvältä <3 Minun poikani!

Tai se tunne kun suurin jääkiekkoidolisi tekee aivan upean maalin, kannustajat hurraa, sinä hypit ja hihkut (perhana et ehtinyt ottaa kuvaa!! ), näittekö kaikki, se oli minun maailman rakkain, se oli minun poika joka tuon maalin teki!! Ihmiset ovat taputuksensa taputtaneet mutta sun päässäsi kaikuu maalilaulu ja leijailet pilvissä.

Se fiilis kun isosisko pukee pikkusiskolleen vaatteet, huolehtii vessassakäymiset, lohduttaa kun tulee pipi. Oikeesti kuinka minä olen osannut kasvattaa noin upean nuoren naisen, maailman täydellisin, sydän puhdasta kultaa. 

Oma poika tulee ja antaa iltahalin, kuiskaa korvaan; äiti mä rakastan sua ja silittää hiuksia. En minä kestä miten on noin ihana poika, mun suurin lahja. Äitin oma "isopieni". Maailman kultaisin <3 

Tunnistaako äidit näitä päivittäisiä ihastumisia ? :D <3 <3 
Mikä sai sun sydämen sykkyrälle viimeksi? 

Aivan sydänlääpällään-Terkkuja
Nadja


19 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja tunnistan!! Itsellä sama juttu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kai me äidit ollaan vaan niin ihanan höyrähtäneitä :D <3

   Poista
 2. Aivan ihana postaus,tosi kivasti kirjoitettu <3

  VastaaPoista
 3. Oi miten sydämellinen postaus. Tunnistan. Ajoittain. Mutta uhmamielen kanssa tällä hetkellä pääsääntöisesti savu nousee korvista. ;) Mutta tuo ihana isosisko löytyy meiltäkin.

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus ♡ Kyllä sitä vaan joka päivä huomaa, kuinka paljon lapsia rakastaa päivä päivältä enemmän ♡♡

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus ja tuntui niin tutulle! Ihme kyllä jopa uhmakas 2-vuotias voi olla maailman suloisin näky.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Ihana kirjoitus. Sain eilen ystävältäni 10vuotta vanhan videon watsapilla. Siinä heidän ja meidän poika olivat 2vuotiaita ja leikkivät innoissaan traktoreilla. Meidän poika kävi vetämässä avarilla kaveria kuonoon ja sitä rataa. Olin aivan kyynelissä muistoista. Olisipa lapset vielä noin pieniä.

  VastaaPoista
 8. Ihana sinä <3 Tunnistan tottakai! Se on tämän äitiyden ihanuutta, sydän meinaa pakahtua harva se hetki! Ja veikkaanpa, että 20 vuoden päästä muistaa ainoastaan nämä ihanat hetket - ei varmaan ole tietoakaan niistä henkisistä taisteluista pienten uhmaikäisten kanssa! Hihii.. <3<3

  VastaaPoista
 9. Ihanaa. Juuri noin se menee. Usein illalla vain katselen kolmikkoani, joka lojuu iltapesujen jälkeen sohvalla, ja sydämeni meinaa pakahtua. 2-vuotias on kaikessa hassuudessaan oikea sydämenmurskaaja. Hänen kanssaan ihastus on ihan jatkuva tunne <3

  VastaaPoista
 10. Ihana postaus.♥ Joka päivä sitä vaan jaksaa ihastella mitä aarteita täällä asustaakaan.♥

  VastaaPoista
 11. Juuri noin,ei sitä voi kun ihmetellä,onko nämä kaikki minun :D Lahjoja,jonka arvoa ei voi rahassa mitata ;)

  VastaaPoista
 12. Sä kirjoitat niin kauniisti jälleen <3 Kuten laulussa sanotaan: on niin helppo olla onnellinen :)

  VastaaPoista
 13. Oi miten ihanasti kirjoitettu ❤️ Totta joka sana! On ne ihmeellisiä :)

  VastaaPoista
 14. Ihanasti kirjoitettu! Tuotahan se äitiys on parhaimmillaan.

  VastaaPoista
 15. Niin tunteellinen ja ihana kirjoitus <3! Joka päivä niitä hetkiä tulee, vaikka olisi ollut yleissävy päivässä väsähtänyt tai kiukkuinen. Jopa kiukutessaan se oma lapsi osaa olla välillä niin suloinen :).

  VastaaPoista
 16. Niin ihana postaus <3 Sai niin hyvälle tuulelle.

  Kyllä niitä tunnistaa, mutta pakko ehkä myöntää että joskus niitä ihania ja suloisia pieniä asioita hukkuu arjen meteliin, väsymykseen ja kiireeseen.

  Ihanaa on kun Napa aina tahtoo ottaa Massun syliin.
  Ja aina kun Massu itkee, Napa juoksee lohduttamaan <3
  On se ihanaa kun toinen huutaa kämpän toisesta päästä: Ei hätää pikkuveli, mä tulen <3

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3