sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Voitolla yöhön! Aivan paras lätkäsunnuntai :)

Hockey hockey, me ollaan niin back! Emil löysi sisäisen kiekkomiehensä uudestaan parin kuukauden tauon jälkeen. (mistä on kyse? lueppas loppukesän postaus meidän vaikeasta päätösestä harrastusten suhteen täältä <3) Aluksi huomasin reipas kuukausi sitten että E alkoi jälleen järjestellä ja tutkia lätkä-keräilykorttejaan ja taskurahoilla kävi hamstraamassa uusia korttipakkoja, Seuraavaksi kaivettiin rullikset ja viipotettiin menemään kotipihalla. Seuraava askel sisäisen lätkäjäbän löytämiseen oli tietty Sportin peleissä ramppaaminen, YouTube, maalilaulut alkas raikaan ja poitsu tapitti treenivideoita, haastatteluja ja vanhoja matseja..

Ja vihdoin n. kolme viikkoa sitten Emil sanoi sen ääneen. "Mä halun takas lätkään. Mä vaan kuulun jäähalliin" Voi ei mikä itku ja ihastus <3 Sovittiin E:n kanssa että saa mennä takaisin jos on oikeesti paloa täynnä ja samaa mieltä viikonkin jälkeen.. 
Ja tässä sitä nyt ollaan. Viime viikolla alkas treenit ja poika on ihan liekeissä! Äitinä aivan sydämessä läikähtää kun oma lapsi on niin innoissaan ja nauttii elämästä ja tekemisestä. 

Uskon että breikki teki Emilille hyvää ja tämä piti vaan kokea. Joskus pitää jättää jotain taakseen, että voi löytää sen uudestaan. 
Tänään pelattiin ekoja sarjapelejä ja voi sitä hockeyfiilistä! Ihan parasta kiekkoa, upeita maaleja, tuuletuksia ja hyvää joukkuehenkeä. 

Tää päivä oli myös mulle tärkeä. Mä näin taas kaikki ihanat vanhemmat, joiden kanssa ollaan tehty paljon töitä näiden lasten harrastamisen eteen. Lohdutettu tappion edessä, tsempattu kurkut käheeksi tiukoissa matseissa, iloittu maaleista ja saavutuksista. Kökitty kylmässä hallissa, kuskattu hallille monta kertaa viikossa... jnejne. Me saatiin niin paljon iloisia tervehdyksiä ja takaisintulo onnitteluita että mä olen aivan liikutuksissani <3

Tässä parit tunnelmat meidän superkivasta sunnuntaista
Hih, tää virallinen "kauden eka sarjapeli"-kuva on kyl aavistuksen väkinäinen ;D Ei meinannut aivan hymyä irrota kun "hullumutsi" tuli nappaan kuvaa pukukoppiin ja kaikki frendit tietty ympärillä! Niin iso poika jo tää meidän Eemu <3

Loistoterkkuja
Nadja

16 kommenttia:

 1. Voi kun kivaa! :D Nyt hän on ainakin saanut tehdä aivan oman päätöksen ja on varmasti motivoitunut jatkamaan harrastusta! <3 Meidän pojat kävi myös tänään taas vähän luistelemassa ja meidän isi-ihminen on varma, että hän saa vielä lätkäkaverin ainakin jommastakummasta pojasta.. Hihiii..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan <3 Mä uskon että tää breikki piti vaan pitää että E sai itse löytää tän fiiliksen uudestaan! Ja voi teillä sielä nyt ihan saleen leivotaan tulevaisuuden lätkäjäbäleissöneitä :D <3 Kivaa !

   Poista
 2. Täälläkin ollaan poikien jääkiekkotunnelmissa oltu viikonloppuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka kiva kuulla että teilläkin kiekkoillaan :) Ihan huippu harrastus kyllä <3

   Poista
 3. Ihana tarina! <3 Meillä poika lopetti futkisen keväällä ja vielä ei ole haikaillut paluuta. Mutta pääasia näissä tosiaan on että lapsi itse saa tehdä päätöksen ja vanhemmat tukevat. :)
  Mukavaa lätkä-talvea teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan <3 Ja kyllä on tärkeää että lapsi itse haluaa harrastaa, siinä on sitten mahtista olla tukena!
   Kiitos :)

   Poista
 4. Ihana Emil :) (tätikin itkee)

  VastaaPoista
 5. Kiva kun poika on löytänyt taas takaisin lätkän harrastamisen! Mä odotan kanssa, että Evelyn haluais alkaa harrastamaan jotakin. Sekin on niin menevä tyttö ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva <3 Kaikki vanhat kaverit ja tutut kuviot! Niinku ois kotiin eilen mennyt :D
   Ja varmasti löytyy ihanalle pikku-Evelynille joku kiva harrastus <3 On kyllä jännä miettiä että mitäköhän nää meidän pienimmätkin sitten tulevaisuudessa alkaa häärään !

   Poista


  2. Sanoppa muuta :D Joka päivä ne oppii vielä jotain uutta tässä vaiheessa :D Mä voisin kuvitella Even voimistelussa, tanssimassa tai jossain sirkuskoulussa, se on semmonen häslääjä 😂

   Poista
  3. Hih <3 :D Meidän Mimosakin on kyl semmonen pikku touhutäti ja kova jumppaamaan et joku jumppajuttu varmaan ainakin ekaksi kokeiluun <3 Ihania nää pikkuhäslääjäneitoset :D

   Poista
 6. Ihan mahtavaa, meillä taas isompi haluaa takaisin dojolle kahden vuoden tauon jälkeen ja pikku veikka on kiinnostunut astumaan samaan dojoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikeen googlata mitä dojo tarkoittaa :D Mutta siis jotain taistelulajeja harrastavat? Kuulostaa jänskältä :) Ja tuohan ois upeeta että sais kuskata lapsia samaan paikkaan! Tsemppiä teidän pojille <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3