torstai 5. toukokuuta 2016

Napa Näpsäkäksi: Bodyy, sporttii ja tsemppistä! Napa -20cm!!

Bloggaaminen on tässä muutaman viikon aikana ollut selvästi verkkaisempaa, mutta mitäs Napa on puuhaillut kun ei koneen ääressä enään ehdi kupeksia?
No jumpannut ja pumpannut, lenkkeillyt, nauttinut aurinkoisista ilmoista, puuhaillut ulkona ja sisällä. 

LSB-kurssi WAW Wellness Planetilla on lähtenyt oikein huisisti käyntiin ja tänään on täynnä neljä viikkoa todellista tsemppaamista, terveellistä ravintoa, ruokapäiväkirjan pitämistä ja ahkeraa liikkumista. Jumppaa/salia olen mahduttanut n. viisi kertaa viikkoon.

Ja mitä on tapahtunut?? No hei voin kertoa että Napa on nyt virallisesti 20cm pienempi!!
- vyötäröltä on lähtenyt 9cm
-rinnnan alta 4cm
-vatsan ympäriltä 4cm
-reisistä on tipahtanut yht 3cm.

Muutamat viikkojen varrella napatut selffiet, lenkkeilyä, saleilua, aurinkoa <3
Ja tiedän että tämä muutos on vasta alkusoitteloa. Mulla on niin hyvä mieli ollut tämän projektin aikana että tästä haluan pitää kiinni. Mä olen löytänyt itsestäni jopa oikein salikärpäsen :D Tätä en olisi uskonut vielä muutama viikko sitten!
Ja vaikka itse kaiken varsinaisen työn olen tehnytkin, niin kyllä on kiittäminen WAWin upeaa porukkaa. Yksin en olisi tähän pystynyt, en mitenkään päin. Ja uskon että sama on aika monella parempaa kuntoa, oloa ja ulkonäköä halajavilla. Intoa ja tarmokkuutta löytyisi mutta itse toteuttamisen suunnittelu, ja siihen tarvittava opastus puuttuu. Yksin yrittäminen ja oikeanlaisen tuen puuttuminen voi käydä työlääksi ja innostus hiipuu.

Eli mitä koitan sanoa: Jos sulla on intoa ja halua tehdä elämäntapamuutos, tehdä se paras palvelu omalle itsellesi, niin pidä mielesi avoinna esim hoikistumiskursseille, jopa personal trainerin palveluille. Näin sanoo Napa joka vielä pari kuukautta sitten uskoi pystyvänsä tähän touhuun yksin, mutta saikin huomata ettei se onnistunut. Ja nyt oikenlaisessa ympäristössä, hyvillä avuilla, rohkaisevalla ja tsemppaavalla tuella, voin sanoa että tämä on niin siistii, ja jopa ihan helppoa!

Tsemii kaikille meille elämäntapamuutoksen tehneille ja sitä suunnitteleville <3 We can do it!!

Terkkuja
Nadja

34 kommenttia:

 1. Oi! Kuulostaa todella mahtavalta startilta. Wuhuu!! <3 kyllä se on joskus niin että tarvii ympärilleen tsemppaavan ja asiantuntevan tiimin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiiitti <3 Ja joo kyllä tähän nyt tarviin jeesiä :D Ihan van itekseen jumppailemalla ja hääräämällä en olis varmstikkaan päässyt lähellekkään samankaltaisiin tuloksiin. Mun ryhtikin on parantunut jo ihan kympillä ! :D

   Poista
 2. Vau, hienosti on lähtenyt käyntiin!
  Näytät niin säteilevältä <3

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa! Aurinko, pitkät valoisat päivät ja liikunnan tuoma hyvä mieli ja olo pitävät hyvän kierteessä! Tuosta on hyvä jatkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, justiinsa näin <3 <3 Kiitos Heli tsempeistä :)

   Poista
 4. Wau, tosi hienosti lähtenyt senttejä. :)
  (ne tais tulla vuorostaan pesimään mun plösöön olemukseeni, alkuvuodesta alkanut läskiintyminen paheni lähiviikkoina eksponentiaalisesti)
  Itse olen tässä seli seli vaiheessa "ei ehdi, ei pysty saati kykene", kun kuopus on vakavasti sairas jne.
  Vaivaan varmaan auttaisi jonkinlaisen selkärangan kasvattaminen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kyllä mä olen sitä mieltä että tällaiselle projektille pitää olla sillä lailla suotuisa hetki että itse on valmis ja on paukkuja jumpata jne. Jos meillä olisi sairauksia, en tiedä kestäiskö pääkoppa ajatella näin paljon itseä. Toisaalta taas se voisi olla se selviytymiskeino, omia pieniä hetkiä ja huolenpitoa..
   Tsemiä ♡♡

   Poista
  2. Tällä hetkellä on ehkä ihan realististakin väittää ettei ole aikaa, kun joka arkipäivä kuluu about 4h taksissa ja parisen tuntia sairaalassa. Siihen kun yhdistää trion huoltotoimet ja isännän 3-vuorotyön, niin vapaahetket on tiukassa. Pääkopalle kunnon hikitreeni voiskin tehdä hyvää. Voisi vaikka säkkiin mäiskiä kaikki painokelvottomat ajatuksensa ja henkiset tuskat huonosta ennusteesta.
   Selkäranka pitää kyllä lopulta kasvattaa kuitenkin, kun vuorotyöhön palatessa virka-aika pt:stä ei juuri ole iloa ja mihinkään ohjattuun jumppaan ei säännöllisesti pääse. Hiukan ennen esikoisen syntymää myöskin ainut treenikamuni muutti Kaliforniaan, yksin ei tule lähdettyä jumpalle enää sitäkään vähää. Ja tietty työnantaja lopetti salijäsenyyden sponsoroinnin, 500€ vuoteen on pirun iso investointi. :/

   Poista
 5. Jihuu onneksi olkoon, ei vitsi kun oletkin ahkeroinut. Upeeta! <3

  VastaaPoista
 6. Hienoo Nadja! Mulla alko taas remppa uudelleen, kun välillä repsahti :) Nyt on viikossa pudonnut pari kiloo painoa, onneksi. Tästä se taas lähtee, pari kiloo pitäs saada veks :) Sit oisin tyytyväinen. Tsemppiä meille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wautsi mikä korjausliike sulla! Ihan huikeeta :D
   Tsemiä meille <3 Todellakin!

   Poista
 7. Woouw oot kyllä tehnyt töitä! Hyvä napanen ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oon :D Sitä ei käy kieltäminen :D Kiitos <3

   Poista
 8. Vau, kerrassaan mahtava aloitus! Sä oot kyllä niin ihanan iloinen ja energinen etten yhtään ihmettelekään :)

  VastaaPoista
 9. Ei voi muuta sanoa, kuin että upeaa! Mahtavaa! Mulla tyssää nämä elämäntaparemontit aina jotenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D
   Ja kyllä pitää sanoa että helpolla on mullakin hyvät startit tyssänneet. Mut uskon ja luotan et tää keikka tulee päättymään ihan lopulliseen elämäntapamuutokseen :) Tuo kurssin tuki on ollut niin huippu!

   Poista
 10. Hei, ihan huippuu jos saan innostumaan :D

  VastaaPoista
 11. Vau, hyvä sinä!! Toi senttien vähenemisen seuraaminen oli ainakin omalla kohdallani vuosi sitten ihan se paras motivaattori :) Tsemppiä!!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3