tiistai 17. toukokuuta 2016

Jenkkifutis vei maman mennessään!

Mä olen nyt taas vaihteeksi hurahtanut. Siis tämähän on tää (ainakin mulle) tuttu kaava: 
-mene
-koe
-innostu 
-ole koukussa
Tän kesän ykkösjuttu on ehottomasti jenkkifuta! Eikä mikä tahansa jenkkifuta vaan oman pojan joukkueen ,Vikings Juniors U15 pelit ja geimssit. 
Mä olen nyt saanut kunnian kulkea mukana kahdessa vieraspelissä ja ihan kunnon kenttäduuniin oon päässyt, sen liskäksi että oon jojona niin viimeksi Kouvolassa sain toimia myös "waterboy"- tittelillä :D Mä en voi sille mitään että mulla tulee mieleen tämä yksi Adam Sandlerin leffa, jossa hän näytteli pikkasen yksinkertaista ja honkkelia "waterboyta", tän mielikuvan ansiosta tunsin itseni aavistuksen raukkalaiseksi (hihhih) , mutta oli muutes kivaa hommaa! Ja pääsin ainakin ihan lähituntumasta seuraamaan peliä :DKouvolassa päivä huipentui vielä voittoon! Nämä mahtikset miehenalut taistelivat tiensä voittoon ilman vaihtomiehiä. Ja osaattee vaan kuvitella millaiset voitonjuhlat, keski-iältään 14-15-vuotiaat pojat järkkäsivät! Ei voinut muuta kuin nauraa ja nauttia poikien hyvästä fiiliksestä, ja ihan huipuista vitseistä tietysti haha :D 

Mun rakas 180cm "pikku-viikinki" :D 

Nää jäbät, täyttä kultaa <3
Ja on ollut tosi jänskää päästä sisälle tähän täsin vieraaseen lajiin. Eka peli Turussa oli täyttä hepreaa ja yhden ihanan mamsun kanssa naureskeltiinkin kun olimme pihalla kuin talipallot kentän tapahtumista :D Mutta nyt jo toista peliä seuranneena tuntuu kuin alkaisin pikkuhiljaa päästä kärryille.. edes pikkasen siis :)

Tämmöseen lajiin on täälä hurahettu, onko muita "kentänlaita-mamoja" kuulolla :D ? Ehkä jopa jenkkifuta-äitejä?

Terkkuja
Nadja

11 kommenttia:

 1. Vitsi tuo voisi ollakin mukava harrastus <3 Mieheni sisko on käynyt kokeilemassa ja houkutellut minuakin mukaan mutta tälläisenä jänishousuna en vielä ole rohjennut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kans aikamoinen jänishousu :D Tai semmonen että saattaisin pahoittaa mieleni jos joku tulis tönäsemään :D Emkä itsekkään osaisi olla tarpeeksi agressiivinen.. :)

   Poista
 2. Ihana sinä! <3 On ihailtavan upeaa, että olet innostunut poikasi harrastuksesta noin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista <3 Mä olen kyllä helposti semmonen että änkeen itteni "joka paikkaan" soheltamaan :D

   Poista
 3. MInä olin ihan varma otsikon luettuani, että sä oot itse alkanut pelaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että sinä olet noin "hands on" mukana näissä hommissa! <3 Oikein hymyillyttää kun aistin tätä postausta lukiessa miten fiiliksissä olet tästä! Hihii :D Mulla ei ole (mitään) kokemusta tästä lajista! Tekeekö sinulla vaikeaa katsoa niitä yhteentörmäyksiä? Meneekö silmät kiinni?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä aika "äijälaji", mutta myös yllättänyt positiivella mielellä, ei läheskään niin brutaalia kuin olin ajatellut ;)
   Ja kyllä ne sielä törmäilee, välillä olen kyllä silmänikin saanut sulkea mutta nään kyllä oman poikani kaikesta huolimatta, tai juuri sen takia ihan oikeassa paikassa <3 :D
   Jännittävää on, ja mielenkiintoista!!

   Poista
 5. Lasten aito riemu on kyllä ihanaa katseltavaa :)

  VastaaPoista
 6. Jenkkifutiksesta en ymmärrä mitään. Enkä ole oikein nähnyt sitä pelattavankaan, en edes tv:ssa. Meidän pojat pelaavat säbää. Mies valmentaa, joten en käy katsomassa juuri koskaan, kun ei mua tarvita kuskiksi. No, onneksi pojat pelaavat myös futista. Siellä saan olla välillä kuskina treeneissä ja peleissä. Ja olen päässyt myös kentänlaidalle katsomaan. Onneksi on toimivat kimppakyydit. Meidän ei tarvitse aina kuskata. :) Hyviä pelejä!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3