tiistai 1. syyskuuta 2015

Perunavarkaissa + lasten asut!

Moikkelis! Me ollaan oltu tänään aika mahdottomia, käytiin nimittäin melkeen niinku perunavarkaissa  mun siskon <3 viljelypalstalla :D Tai ainakin oli semmonen oikeen pikkukelmimäinen olo kun hipsittiin autiolla viljelypalstalla pikkasten ja iskän kanssa. Jos joku olisi tullut kyselemään että millä asialla sitä oikein liikutaan, niin varmaan sekavaa sönkötystä ja änkytystä ois saanut vastaukseksi, tai ehkä olsin syöksynyt perunanvarsien sekaan piiloon ja antanut lasten hoitaa selitykset, haha :D Oli ihan semmonen Nadja 12vee omppuvarkaissa fiilis, paitsi et mä olin tuonut myös mun perheeni rosvohommiin!! Aapua :D

Viljelypalstalla oli niin ihanan vehreää (ja vihreää) että oli pakko kuvata myös lapsia samalla reissulla, olisko nämä nyt sitten KOOTD <3 :D 
Mimosa kulki tyylilleen uskollisena rimpsuissaan ja mahdollisimman kimaltelevana <3 Ja Onnilla taas reipas ja sporttinen tyyli <3 Kaikki lasten vaatteet, lukuunottamatta päähineitä ovat kierrätettyjä. Joko kirppislöytöjä tai ystäviltä/sukulaisilta saatuja. Niinkuin suurin osa pikkasten vaatteista on muutenkin. Tosi harvoin ostan heille mitään kaupasta kun kierrätettynä saa niin mageita juttuja joko ilmaiseksi tai pikkurahalla :) 

Kuinkas teillä? Onko tullut rosvoiltua viime aikoina ja kolahtaako kirppisvaatteet? <3 :D 
ps. oikeesti oltiin kyllä luvan kanssa rosvoja kjehkjeh ;)

Terkkuja
Nadja

15 kommenttia:

 1. Pikku prinsessa ja sporttinen pikku mies! :) Kiva postaus!

  VastaaPoista
 2. Ihanat keijukais vaatteet Mimolla ja Onni on niin komee pikku-mies <3
  Kiva käydä vähä varkaissa... Varsinkin luvan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ja just näin, varkaissa luvan kanssa :D niin siistii ;)

   Poista
 3. Ihania pikkuisia! :) ❤ Kierrätys kannattaa ja A:ltakin löytyy vaatteita pikkuserkuilta ja kirppiksiltä. Suuri osa vaatteista on kuitenkin uusia itse ostettuja tai lahjaksi saatuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi se lähti jo! Liian nopea kännykkä tai nakkisormet! :D
   Sitä piti vielä kirjoitella että harmittavan vähän tulee kierrettyä kirppiksiä. Otankin ekaksi kohteeksi kaupungin kirppisten kiertämisen kun pääsen kotiin! ;)

   Poista
  2. Kiitos <3 ja kyllä tosiaan jos haluaa löytöjä tehdä niin pitää vähän kierrelläkkin :) mut se on niin kiva fiilis kun löytyy jotain just passelia pikkuhiluilla :)

   Poista
 4. Ihanat varkaat!! :) Me käydään yleensä syksymmällä sitten omppu-"varkaissa".. Hihii.. Ostan lasten vaatteet yleensä uutena, etenkin silloin kun ostan esikoiselle. Ajattelen jotenkin, että ne kestävät sitten paremmin kahden pojan käytössä. Ollaan toki myös saatu jonkun verran vaatteita sukulaisilta ja ystäviltä ja joskus surffailen myös lastenvaate nettikirppiksillä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 :D Oi ompuissa on niin ihana tuoksu että pitää kait meidänkin uusia "ryöstöretki" vielä tänä syksynä omenamestoille :D
   Joo mäki tykkään kyllä selailla nettikirppiksiä mutta yleensä niissä on hinnat huomattavasti kovemmat kuin livekirppiksillä.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3