keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Mitä kodinkonetta ilman et vois elää?

No nyt on tiskailtu! Oikeen elämän kyllyydestä ja urakalla, sormet ryppysinä, kynsilakat lohkeilleena ja sitä rataa. Meillä tosiaan tossa viikko sitten pamahti astis rikki. ihan poks vaan, ja uuden hankkiminen on nyt auttamatta edessä. Mutta.. se uus  on tosiaan vielä sielä kaupassa :D Eli vielä n. viikon ajan sais jaksaa do the dishes.

Oikeestaan, pitänee myöntää että tää ei ole lainkaan niin katastrofi kuin mitä alkuun ajattelis. Tottakai joo meille tulee ihan hulluna tiskiä koska meillä on paljon porukkaa. Kokkaillaan joka päivä ja sitä rataa. Mutta tiskaaminen on oikeestaan ihan jees puuhaa. Ja lapsetkin tykkää! (Varsinkin Mimosa on koko ajan kärkkymässä josko pääsis heiluun harjan kanssa <3) Paljon mielummin mä oikeestaan tiskaan kuin esim. imuroin tai viikkaan pyykkiä. Ja jos pari kertaa päivässä tiskaa niin hallitsematonta kaaosta ei pääse tulemaan.Jos käännetään tämä katastrofi positiivisuudeksi, niin mä oon oikeestaan todella onnellinen siitä että meillä meni rikki just astianpesukone. Eikä esim. pyykkikone tai auto tai pakastin.. Ja onpahan ollut pientä mukavaa extrapuuhaa millä täyttää päivän rauhallisemmat hetket ;)

Mikä ois sulle maailman kauhein katastrofi? Niinku jos puhutaan ihan vaan kodinkoneista ja esim autot, telkkarit lasketaan myös. Mitä vempelettä tulis eniten ikävä jos joutuisit oleen 2 vkoa ilman??

Tiskausterkkuja
Nadja

26 kommenttia:

 1. Oioi. Hyvä että löydät tästäkin jotain positiivista :)<3 Meillä pamahti n. vuosi sitten tiskikone ja minä en ollut siitä yhtään innoissani. Jos on tarpeeksi paljon kiirettä muuten, riittää että yksi juttu johon on luottanut hajoaa - siitä katkeaa kamelin selkä. Näin minusta ainakin tuntui kesken synttäreiden viettoa kun seisoin tiskaamassa puoleen yöhön asti. Kaikista pahin olisi kuitenkin pyykkikone. Ilman sitä en voisi elää.. #sormetristissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhaha :D Pakko repii positiivista kun ei viitti heittäytyä lattialle tinttailemaankaan <3 :D Joo pyykkikone olis kyllä tooosi paha.. #sormetristissä tosiaan :D

   Poista
 2. Ai hirvee, mä varmaan menisin lakkoon jos meillä tiskari hajoais! :D Tosin oon samaa mieltä että mielummin tiskari kuin pesukone. Mutta mä mielummin imuroin tai pesen lattioita, kuin tiskaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä meinasin mennä lakkoon, muttei paljoo voi :D On J toki tiskaillut myös mutta kyllä sitä tiskiä vaan kaikille tääl riittää!!
   Mä taas inhoon imuroitia :P Mut lattioiden pesu on ihan jees :)

   Poista
 3. Hella! Se ruoanlaitto saattaisi olla aika hauskaa puuhaa notskilla pihalla, hah! Voisin hyvinkin elää muutaman viikon ilman pesukonetta, autoa, jääkaappia, telkkaria tai muuta basiclaitetta. Tietsikkaa ja kännyä ei nyt tietenkään lasketa, nehän ovat elintärkeät ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hellapa tietty! Ois kyl aika paha jos se menis rikki :D
   Ja joo, tähän ei nyt näitä elintärkeitä lasketa :D Niin hulluks ei viitti heittäytyy ;)

   Poista
 4. Meillä auto olis aika paha, hyvänä kakkosena ehkä jääkaappi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auto ois kyllä pahapaha.. Lähinnä lasten harrastusjutskat tuottais ongelmaa, muuten on kaikki suht kompaktisti tässä :) Jääkaappi ois kyllä aika katastroof!!

   Poista
 5. Mä kyllä sanoisin että astianpesukone on mun lemppari. Oon aina vihannut tiskaamista. Osittain siksi että mun kädet aina aukes ja meni vesikelloille kun käsin tiskasin. Sitä aikaa en muistele lämmöllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mulla on kans tosi herkät kädet ja kuivuu helposti ihan haavoille asti talvisin. Onneksi tää on vaan tilapäistä :D

   Poista
 6. Mä en kestäis ilman mun imuria <3 okei, pyykkikone ois kyllä paha kans ;D

  VastaaPoista
 7. Meillä hajosi eilen kaukosäädin, ja noissa uusissa telkuissa kun ei ole nappuloita niin meillä pauhaa sitten vain yle2 - Onneksi sentään aamu lastenohjelmat näkyy :DD
  Pitäisi lähteä metsästämään yleis-säädintä.

  Ilman robotti-imuria ne voisi elää< 3
  Se on arjen sankarini : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneks tosiaan pikkukakkoset näkyy :D <3
   Ja robotti-imuri, se voiski olla kätevä :)

   Poista
 8. Meidän nykyisillä pyykkivuorilla, pyykkikone olisi ehkä se "pahin" :)

  VastaaPoista
 9. Mä taas rakastan imuroimista ja tykkään myös pyykin viikkaamisesta. Tiskaus on ihan hanurista :'D

  Mä en voisi elää millään ilman pyykinpesukonetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jaettasko hukeja? :D

   Joo olis kyl ihan kamalaa jos pyykkikone menis :P

   Poista
 10. Mä luulin että pyykkikone olisi pahin. Kesällä meillä meni se rikki ja jouduttiin reilu viikko olemaan ilmaan, pestiin pyykit meidän mummilla ja pesutuvassa, hyvin pärjäsi :) Ehkä tiskikone olis pahin, vihaan tiskaamista yli kaiken ja joutuisin luultavasti koko ajan tiskaamaan, koska en kestä katsoa tiskipöydällä edes yhtä mukia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kai sitä aina hätä keinot keksii :) Mä pian raijaan nuo meijän tiskit tosta naapuriin pestäväks :D :D Mitähän sanois?

   Poista
 11. Kyllä mun täytyy sanoa, että vaikka lähes inhoan tiskaamista, niin mielummin mä astiksesta luopuisin kuin mikroaaltouunista :D

  Tai no jää.. mä jotenkin nyt mietin vain keittiössä olevia koneita ja muut on kommentoinut jotain imureista ja pyykkäreistäkin. APUA! Mä rrrakastan imuria, mutta ehkä voisin siitä kuitenkin luopua. Pyykinpesukonehan varmaan olisi oikeasti se, mistä en voisi luopua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nää on aika pahoja kaikki, koska meil on kaikki kodinkoneet tyyliin käytössä ihan säännöllisesti :) Mikrokin ois paha. Sitä tulee kilauteltua kuiteski monta kertaa päivässä.

   Poista
 12. Pyykinpesukonetta ilman ei vois olla tyyliin päivääkään. Meillä se pyörii joka päivä ja jos ei niin edes ne neljä pyykkikoppaa ei riitä. :D Liesi, jääkaappi ja astianpesukone tulee heti hyvinä kakkosina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyl pyykinpesukone lapsiperheessä on vaan must!! :D

   Poista
 13. Kaksi viikkoa ilman autoa olisi kyllä lähes kestämätön rasti meidän perheelle. Minulla ja miehellä menee julkisilla 1t 15min vähintään aikaa työmatkaan yhteen suuntaan. Se tekisi sitten 10t 30min työpäivät vähintään. Elämä ilman jääkaappia ja pyykkikonetta olisi myös tuskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä auto PITÄÄ olla, varsinkin jos tommosia matkoja kulkee! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3