sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Skumppaa ja säihkettä, perfect viikonloppu Helsingissä!

Mulla on ollut aivan huikea viikonloppu ihanimman siskon kanssa! Lennettiin lauantai aamupäivästä Hesaan ja käytiin inspiroitumassa upeassa Bloggers Inspiration Day-tapahtumassa <3 Paljon iloisia ihmisiä, mahtavat tarjoilut ja aivan kertakaikkiaan kiva fiilis. Nautittiin lasilliset (ja toki toisetkin) ja tutkittiin kaikkea ympärillä olevaa. 






Tavattiin myös ihana Lapsiparkin Såfin lasillisten äärellä <3 Pari tuntia hurahti aivan liian nopsaan kun me naiset päästiin jutuissa vauhtiin :D Oli todella hauska kokemus tavata "blogiystävä" ihan oikeasti ja huomata että meillä synkkasi livenä juuri niin upeasti kuin olisn alunperin ajatellutkin <3

Yövyimme aikasta supermageessa Hotel Finn:ssä. Keskeinen sijainti takasi lyhyet kipittelymatkat niin ravintoloihin kuin shoppailumestoillekkin. Rautatieasemalle n. 5min kävelymatka ja Stockalle pikku kivenheitto :) Huone oli todella fresh ja viihtyisä ja tunnelma hotellissa oli hyvällä tavalla ainutlaatuinen ja lämpöinen. Suosittelen! Varsinkin "ilmanlapsia"-reissuille perfect :) 



Jännä ja pitkä lauantai vaati veronsa ja nukuttiinkin oikein hyvät yöunet pehmeissä sängyissä. Aamiainen oli tarjolla viereisessä ravintola Kiilassa. Ja kyllä oli ihana nauttia juhlava aamupala parhaassa seurassa, ilman kiirettä tai keskeytyksiä (kahvi kuumana, kukaan ei napsinut mun leivänpäällisiä jne).


Nyt ollaan jo turvallisesti omalla kotisohvalla lasten ympäröimänä bloggailemassa, ja huikea reissu ihana muisto vain <3 Rattoisaa sunnuntai-iltaa ystäväiset ihanat!
Saatiin Bloggers Inspiration Day-tapahtumasta kotiinviemisiksi tosi kätsyä Biozellin sävyttävää tyvisprayta. Videolla hiukan höppänöitä höpinöitä "Möröstä misuksi" ja sävyttävän tyvisprayn testi-kokemuksia :)



Terkkuja
Nadja

23 kommenttia:

  1. Teillä on ollut oikein ihanat tunnelmat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä oli aivan huikeeta :) Monta kokemusta ja muistoa rikkaampana <3

      Poista
  2. Voi että, kun ei törmätty! Ehkä ens kerralla sitten :) Kivaa oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ei tosiaan törmätty :D ensi kerralla ehdottomasti <3

      Poista
  3. Voi ihanainen! :D <3 Kiitos vielä treffeistä. Oli supermukavaa tavata ihan "livenä". Hihiii.. ja oli kyllä hieman vaikeaa lähteä jatkamaan iltaa - helposti olisi toiset pari tuntia vierähtänyt siinä jutustellessa. Hienoa, että teidän reissu oli kokonaisuudessaan onnistunut ja eikun sitten vaan tervetuloa uudestaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi <3 ja ihan upeaa oli tavata, kruunasi meidän reissun <3 ja eiköhän tässä vielä uudestaankin tulla pyörähtämään! :)

      Poista
  4. Ihania nuo blogitapaamiset varmasti <3 Viikonloppu on tosiaan ollut kirjoituksestasi ja kuvista päätellen ihan kympin viikonloppu <3 Ihanaa alkanutta marraskuuta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä kouluarvosana ois tosiaan täyskymppi :D oli kyllä niin hyvä keikka!

      Poista
  5. Oi, teillä on ollut varmasti ihana viikonloppu! :)

    VastaaPoista
  6. Näyttää siltä että teillä on tainnut olla tosi kivaa : )

    Taas aivan huippu video ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D meillä oli kyllä tosi kiva ja onnistunut reissu!
      Ja kiitos <3 nää mun videot on tämmösiä hassuja (omalaatusella) huumorilla tehtyjä :D

      Poista
  7. Mahtavaa, että pääsit tuohon tapahtumaan mukaan. Näyttäisi olleen onnistunut ja mukava päivä teillä :) Iloa viikkoosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli aivan mahtavaa kyllä :) Ja hauskaa oli :D
      Ihanaa alkanutta viikkoa sulle myös!

      Poista
  8. Näyttää ja kuulostaa ihan mielettömän kivalta illalta,mitä nyt on muistakin blogeista saanut lukea!
    Mäkin haluisin niin treffata jo sun kanssas ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli kyllä todellakin kaiken hehkutuksen arvoinen! :) Tosi kiva tapahtuma ja muutenkin meillä oli ihan superrr reissu <3
      Hei mehän nähdään sitten alkuvuodesta näillä näkymin <3 jee!! :D

      Poista
  9. Oih, kuulostaa niin kivalle ja ihanalle!! En ite ole koskaan ollut tollaisissa tapaamisissa ja oon aina miettinyt miten kivoja varmasti ovat. Ihanaa sellaista hyvää jännitystä ilmassa ja mielettömän kivaa! Tai musta ainakin uusien ihmisten tapaaminen on niin kauheen kivaa, vaikka tietysti ihmiset ei blogitouhujen kautta ole täysin tuntemattomia toisilleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis meillä oli niin siisti reissu <3 oikeen mieltä lämmittää kun muistelen :)

      Poista
  10. Hih, ihana muisto vain tuo kuuma kahvi :D ja todellakin herkullinen viikonloppu <3

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3