tiistai 7. huhtikuuta 2015

Puhtia puhtia

Nyt on ihanan energinen olo!! Ihan huippufiiliksillä lähdetään tähän viikkoon, muutama arkipäivä sujahtaa tästä nopsaan ja lauantai-aamuna starttaa bussi kohti Jyväskylää. 57-paikkaisessa bussissa täpinöi 36 Sportin F2-junnua ja vajaa 15 valkkua,huoltajaa ja jojot <3 Vuorossa on yksi vuoden kohokohdista,  JYP-lähitapiolaturnaus. Saadaan yöpyä hotellissa ja olla vähä maailmaa kiertelemässä :D Ja pelata paljon hienoja pelejä tietty!! Monta asiaa saa vielä doublecheckaa ennen launtaita , että meidän reissusta tulee supervarmasti perfect :) 


Voitokkaan pelin jälkeen on aina hyvä idea tehdä jäbäläjä <3

Jyväskylän turnaukselta toivon  että jokainen sporttilainen saa tuuletella oikein sydämen kyllyydestä <3
Niin upeita hetkiä ollaan näitten lapsien kanssa saatu kokea ekan junnuvuoden aikana. Välillä on tullut takkiin, mutta sieltä nää on hienosti noussut <3 Ja nyt viimeset pelit onki ollu yhtä tuulettelua :D Mun mielestä olen etuoikeutettu että saan olla yksi näitten ihanien lasten jojoista. Ja samalla saan tuntea tekeväni jotain tärkeää. 

Tässä mun ehdoton ykköspelaaja <3 Emi Mäkinen <3 Pistäkää nimi korvan taa :D 
Nyt on alkanut arki myös omien ruokailujen suhteen, tästä saakin lähteä pikkaraisten kanssa kauppaan rahka ja marja ostoksille :D Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

"Auringon paistaessa silmät kiinni, ahmi valo ja energia,
 lenkkarit jalassa asfaltilla, hypi ja pompi.
 Nappaa hetkestä kii ja naura,
 Naura elämälle, keväälle ja auringolle"

Terkkuja
Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3