torstai 16. huhtikuuta 2015

Ruuhkavuosien ruuhkaviikko!!

Ruuhkavuosi on aika järkky sanana, mutta oikeinpa on oivalluksen joku sanaseppo tehnyt! 
Viimeisen viikon oon elänyt yhtä ruuhkavuosien ruuhkahuippua, jos näin vois sanoa :D Viikonloppu pikku-punanuttujen kanssa Jyväskylässä oli äärimmäsien antoisa ja RASKAS, ihan eittämättä mun parivuotisen joukkueenjohtaja-historian koetinkivi. (en tiedä oliko ruuhkaa enemmän ympärillä vai pään sisällä, mutta voin kertoa että materiaalia löytyi kummassakin lokerossa!!) Mutta siitäkin selvittiin hengissä :D Aivan upeita urheiluelämyksiä rikkaampana!!
Tässä mun viime viikonlopun raamattu <3 

Lapsilla mitä mainioin viikonloppu, kavereita, pelaamista, voiton huumaa, aurinkoa <3 


Punanuttujen jäbäläjä, voitokkaan ottelun jälkeen :D
Viikolla ollaan hoidettu kotihommia pikkusten kanssa, suunniteltu tulevan viikonlopun Rauman turnausta, vietetty jääkiekkokauden päätösjuhlaa yms . 
Välillä tuntuu että tekemistä on aivan liikaa, muuttuvia tekijöitä vielä enemmän, ja minä "raukka pieni" sen kaiken keskellä, virran vietävänä. 
Olen huomannut että haastavissa tilanteissa pieni etäisyys asioihin auttaa . Kesken pahimman "burnoutin", jos mahdollista, teen jotain aivan muuta.. Hetkellinen pään puhdistaminen (mulla toimii esim: kuuma suihku, lasten kanssa hömppääminen, yön yli nukkuminen) tuskaa tuottavasta aiheesta saa elämän näyttämään taas valoisammalta, ja ongelmatilanteisiin löytyy paremmin ratkaisut rauhallisessa mielentilassa kuin luhistumisen keskellä. 
Tän raksun kans lähetään pian vetäseen kauden vikat lätkäreenit!
Ei muuta ku tsemppiä meille kaikille ruuhkavuosien keskellä ajelehtiville!! 

"Anna mennä vaan, virran kuljettaa,
hurjimmassa juoksussa nosta kädet ilmaan.
Rankimman ylämäen huipulta katsele alamäkeen..
Sateen jälkeen anna auringon kuivata <3"

Terkkuja
Nadja

2 kommenttia:

  1. Ruuhkaa joo :D Toi kuuma suihku on kyllä munki "taikakeino". Kaikki on aina paremmin kuuman suihkun jälkeen varsinki jos mukana ei oo parii pikku-apinaa.. :D

    VastaaPoista
  2. Joo, kuuma suihku YKSIN ;) ilman apinoita <3 :D auttaa niin fyysiseen kuin henkiseenkin särkyyn <3

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3