sunnuntai 30. elokuuta 2015

Pommittelua ja mummin kaapista kaivettu asu :)

Eilen juhlistettiin huvilakaudenpäättäjäisiä retkeillen, saunoen, pulahdellen, syöden ja tietysti pommitellen. Itse en ihan hirveesti arvosta eurojen poksauttelua taivaan tuuliin, mutta lapsille se on ehdottomasti juhlan kohokohta :) ja vähän iskällekkin ;)
Pommihommat hääräiltiin läheisellä Holmankankaan hiekkakuopalla suht aikaisin että pikkasetkin jaksoivat vielä nauttia ilman väsykiukkuja. Heti klo 18 kun pommilupa starttasi oltiin sytkärit syyhyten valmiina ilonpitoon :D (Huom! Emil ei sytyttänyt itse pommeja, halusi vaan että napsaan kuvan kun "muka pommittelee", ja oltiin turvallisen matkan päässä katselemassa, siksi ei myöskään ole suojalaseja!)

Meidän mökillä, niinkuin varmaan monella muullakin mökillä, on kerääntynyt epämääräinen kokoelma erilaisia mökkipäähineitä ja mökkivaatteita. Lisäksi meidän mummi, mun äiti siis on raijannut säkkitolkulla vaatteitaan mökille säilöön ja päätinkin stailata itseni ja hiukan lapsiakin näillä aarteilla :D
Onnille löytyi Suomi-lippis, Emilille musta nahkainen cappi ja pikku-Mimosa valkkas Mikki-Hiiri kotsan <3 :D
Mamsu-Napanen puolestaan oli päästä varpaisiin mutsin kuteissa, neule: Gina Tricot, mustat legut Divided, Adidaksen popot ja ah niin ihana n. 15 vuotta palvellut H&M:n Logg farkkutakki (sshh.. Sen nappasin kyllä mukaan "stadiin" kun aattelin et sopis hyvin nyt syksyllä, tarviin vaan jotku mageet nilkkurit, semmoset maiharihenkiset vähä traktoripohjaset beiget vaikka <3)

Mitäs pidät meidän pommittelu-tyyleistä :D ? Ja pommiteltiinko teillä?

Terkkuja
Nadja8 kommenttia:

 1. Tyylikkäitä olette <3 Sepä kiva että löytyi mieluisia vaatteita, mun kätköistä :) Saat pitää sen farkkutakin.

  VastaaPoista
 2. vautsi,mikä tyyli-lyyli :D meillä ei pommiteltu eikä kauden päättäjäisiä vietetty,ei oo se tapa vielä eksyny näille kulmille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyli-lyyli justiinsa :D
   Aivan, ei sitä aina tuu hoksattuakaan että aika paikallisesti täälä Pohjanmaalla näitä päättäjäisiä juhlitaan!

   Poista
 3. Ihania olette. <3
  Meillä ei ammuttu raketteja mutta tähtisadetikut oli kovaa huutoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin :D <3 Joo sädetikut on niin kivoja, ja me taas unohdettiin ostaa niitä! Emil oli oikeesti aivan hajalla kun hoksas ettei olekkaan tähtisädetikkuja :P Raasu pieni <3

   Poista
 4. Ihanaa :) <3 Meidän lapsilla on myös mökkivaatteita jonkun verran, mutta ne ovat kaikki hieman väärän kokoisia ja mallisia (ja niiden olemassa olon kiistän kyllä jos joku kysyy.. hihii). Jos meille tulee vieraita mökille, pakkaan siis mukaan ihan tavallisia vaatteita. Meilläkään ei ole tapana viettää kesän päättäjäisiä, mutta en pistäisi pahitteeksi vaikka se juhla tulisi myös tänne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään että nää huvilakauden päättäjäiset on just kivat tähän juhannuksen ja joulun väliin :D
   Ja eiks mökillä saa ollakkin välillä vähän hassuja vaatteita :D kuuluu asiaan :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3