torstai 20. elokuuta 2015

Voi ne ihanimmat ystävät!!

Mä oon nyt taas miettinyt, nimittäin ystäviäni vuosien takaa, ihanasta nuoruudesta <3 Ja sitä kuinka tärkeitä he mulle aikoinaan olivat ja ovat edelleen, vaikka yhteyttä tulee pidettyä suurimpaan osaan ihan säälittävän harvoin, jos silloinkaan..

Oon perusluonteeltani hyvinkin sosiaalinen ja semmonen ihmisiä rakastava. Mut on todella helppo hurmata puolelleen, ja hurmoksesta melkeen vois puhuakkin kun mietin ystävyyssuhteitani taakseppäin vaikkapa lapsuuteen ja nuoruuteen.
Muistatteko sen tunteen kun alkas synkkaan jonku kaverin kanssa ja sitä aivan ihastu toiseen, juttua ja naurua riitti, mä oon oikeesti nauranut lapsena ja nuoruusaikoina niin hullun paljon! Pissat housuissa kieriskelly lattialla kun ei meinannut saada happea :D Semmosia naururemakoita tulee kyllä vieläkin mutta ei nyt ihan samassa mittakaavassa kuin joskus 14-vuotiaana  ;)

Olin myös aikamoinen kukasta kukkaan lentäjä, mulla ei koskaan ole ollut mitään yhtä porukkaa jonka kanssa olisin kasvanut ja hengannut koko elämän. Tykkäsin vaihtelusta kaikella tasolla, myös ystävyyssuhteissa. Ja saankin olla onnellinen että reilu kourallinen ystäviä on jäänyt nuoruusajoilta asti tähän päivään saakka.

En tiedä osaavatko nämä ihanat naikkoset edes ajatella että mä todellakin pidän heitä ystävinä edelleen, vaikka suurimman osan kanssa nähdään vain satunnaisesti kaupungilla ja tapaamisten välissä voi olla jopa vuosia. Mutta mun sydämessä on aina oma sopukka näille tyypeille <3 Joiden kanssa oon saanut kokea niin paljon hauskoja onnen hetkiä ja seikkailuja, oon saanut käydä heidän kanssaan läpi lapsuuden ja aikuisuuden välissä olevan vuoristoradan iloineen ja suruineen <3

Musta on ikävä kyllä tullut aika laiska yhteydenpitäjä, perhe ja lapset on tässä vaiheessa elämää haukanneet sen suurimman palan kakkua, mikä on tietysti ihan päivänselvää ja ymmärrettävää :) Ihailen ja välillä ihmettelenkin kuinka tuntuu että monilla riittää aikaa ja energiaa käydä harrastamassa, huolehtia perheestä ja kodista ja antaa vielä oma aika ystäville ja kavereille.

Tulevaisuudessa toivon ja odotan että aikaa ja viitseliäisyyttä riittää enemmän myös ystäville, sielunsiskoille , kaikille ihanille hömppäkaisoille ja pissaliisoille <3

Kaikki ystävät rakkaat jos luette tän, ootte ihania, onneksi olette olemassa, puss puss <3
Rakkaudella terkkuja
Nadja

4 kommenttia:

 1. Oli se lapsuus ihanaa kun oli mukavia ystäviä vierellä <3

  VastaaPoista
 2. Yhteydenpito ystäviin jää kyllä vähemmälle nyt kun lapset ovat ensisijalla. Me näemme tällä hetkellä eniten niitä kavereita kenellä on kutakuinkin samanikäisiä lapsia.. :D Silti koen, että ne muut ketä tapaamme vähemmän ovat vielä ystäviämme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se varmasti suurella osalla meneekin :) Ja uskon että vielä tulee aika jolloin on mahdollista pitää enemmänkin yhteyttä "vanhoihin" ystäviin :) <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3