maanantai 7. joulukuuta 2015

4-vuotias huumorimies

Voi näitä ihania kakaloita! Mua niin pisti naurattamaan meidän Onni-onnellisen letkautukset tänään <3

Hani (ihana hoitohauvamme, jos et ole vielä lukenut edellistä postausta niin lueppas se pohjustuksiksi tästä) oli juuri käyty noukkimassa omaan kotiinsa kahden yön kyläreissulta, kun naapurin frouva soitti josko voisin pari minuuttia hoitaa heidän pikkasta vauvaa <3 No tottakai se sopi! Mähän rakastan vauvoja, ja tää meidän naapurin mussukka on vielä aivan supersyötävän ihana.
Vaavi sitten tuotiin meille ja yhdessä kaikki vaan ihailtiin ja siliteltiin pikkuista..
Onni sitten tuumasi että "Onko tää vauva meillä nyt yhden vai kaksi vai kolme yötä?" Selvensin Onnille että vauva ei ole jäämässä yöksi vaan sitä tullaan hakemaan ihan minuutin-parin päästä.
"Joo no ei me sitten voida oikein testata sitä mun allergiaa" Onni laukas ja katsoi silmiin.  No siitähän sitten kaikki revettiin nauruun, Onni myös :D

Semmonen pikku höpönassu höpöttelijä tämä meidän Onni <3
Siis kuinka voi olla noin nokkela ja kehittynyt, tilanteeseen sopiva huumorintaju 4 vuotiaalla!! (nojoo täyttää helmikuussa viisi) Selvästi siis murjasi vitsin, ja sitten oli niin sydäntä lämmittävän ihanaa hohotella yhdessä. Jatkettiin vielä vitsiä että jospa annettais vauvan nuolaísta Onnia että tuleeko ihottumaa :D :D  Voi elämä, kyllä meillä on täälä oikein huumori kukkinut <3 <3 

Onko muita huumoriveikkojen mamoja tai papoja linjoilla? :D

20 kommenttia:

 1. Eilen ekaa kertaa nauroin kesällä kaksi vuotta täyttäneen kanssa hänen vitsilleen. Toki aiemminkin on yhdessä naurettu, mutta nyt jotenkin ekaa kertaa naurettiin samalle asialle ja tuo 2 vee ymmärsi oman vitsinsä samalla tavalla, kun me muut. Tästä se alkaa.. Enemmän pitäisi nauraa ja hullutella lasten kanssa arjessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niin parhaita hetkiä tuommoset <3 :D
   Ja oon samaa mieltä sun kanssa, enemmän vaan hassuttelua ja heittäytymistä lasten kanssa <3 :)

   Poista
 2. Päivän piristys! Hyvä tilannetaju ja niin hauska vitsi :D. Vauva-allergia olisikin aika paha. Meidän paras vitsi oli varmaan se, kun poika ei millään kuullut/kuunnellut mitä hänelle sanoin. Kysyin, missä sun korvat on. "Ne on lomalla Kanarialla" oli vastaus.

  VastaaPoista
 3. Hahaa :D Tuota heittoahan vois alkaa käyttään :D On ne lapset niin ihania <3

  VastaaPoista
 4. Ihana pieni mies! Minusta on aivan ihanaa kun lapset ottavat mallia ja vitsailevat ja hassuttelevat "aikuisten tapaan".. :D Meidän tyyppi yleensä vielä ilmoittaa vitsin perään että "hei se oli vitsi"..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on jotenkin niin hauska nähdä kuinka lapsen huumorintaju alkaa kehittyä ja mihkä suuntaan :)
   Ja sama meillä, useimmiten pitää perään pitää lisätä "vitsi vitsi" tai jotain vastaavaa :D Ettei jää keltään huomaamatta :D :D <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3