sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Allergiaperheen koirakuume!

Meillä onkin ollut tänä viikonloppuna oikein pikkanen stara kylässä, saatiin nimittäin hoitohauvaksi veljen ihanin Havannankoira Hani. Kaikki ollaan ihan lääpällään! "Hani sitä, Hani tätä, haninhaninhaninhani" hihii :D 
Blogiani pitempään seuranneet saattavatkin muistaa aiemman postauksen (klik) jossa kerroin meidän Onnin koira-allergiasta ja siitä kuinka eläinrakas ja juurikin koirarakas hän on <3 Nyt kuitenkin näyttäis siltä että tämmönen "allergiakoira" sopis meille, eikä aiheuta Onnille oireita! Pikkasen  posket punoitti eilen, mutta tänään ei enää poskillakaan mitään. Ei nenä- eikä silmäoireita, ei kutinoita eikä ihottumaa.. Nyt sitä ollaankin jo aivan koirakuumeessa eikä tiiä kuinka päin sitä olisi.. Me halutaan oma koira <3 !!!!

Tässä tunnelmia kun Hani tuli meille lauantai-aamuna, vastaanottokomitea oli luonnollisesti vastassa ja täydessä latingissa :D Ihanaa innokasta porukkaa, lapset ja Hani <3


Hai on varmasti maailman kiltein ja rapsuteltavin pikku-koissu, niin kiltti ja suloinen <3 Hani tykkää kaikista, ja kaikki tykkää Hanista!
Tässä kaksi "uitettua rakkia" rattoisan lenkin jälkeen, hihii.. Ei paljon sade haitannut kun oli niin hellusta kipittelevää seuraa <3
Enpä ois oikeesti voinut kuvitellakkaan kuinka mieletön koirakuume voi yhtäkkiä iskeä. Vaikka ajatus on muhinoinutkin jo pitkään niin nyt _tiedän_ että meille on se oma hauva saatava, jos kaikki menee tosiaan näin hienosti Onnin allergian kannalta !Tässä vielä lauantai-illan terkut ihanimman Hanin vierestä <3

Rauhaisaa Itsenäisyyspäivän iltaa kaikille !

Terkkuja
Nadja

26 kommenttia:

 1. Meillä on myös ajoittaista koirakuumetta, mutta allergia toistaiseksi jarruttanut koitan hankintaa. Aina välillä plärään netistä kaikki allergiaystävällisimmät rodut lävitse ja haaveilen koirasta.

  Allergiaoireet voivat myös tulla viiveellä ja vasta pidempiaikaisen altistumisen jälkeen. Mutta onhan se lupaava merkki, että jos ei nyt tullut mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, meillä onkin nyt tarkoituksena tavata Hani-koiraa tiiviimmin ja katsotaan tietysti ettei allergiaoireita ilmene ennenkuin omaa hankimme :) Nyt ollaan niin innoissamme kyllä kun ei mitään oireita ole tullut <3 Mutta aina pitää tiestysti varautua myös siihen että oireita voi myöhemminkin ilmaantua..

   Poista
 2. Ihana Hani ♡ hän sai nyt kunnolla huomiota osakseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä on todellakin saanut rapsutuksia ja silityksiä :D Ja leikittäjiä/lenkittäjiä ollut jonoksi asti <3 hih :D

   Poista
 3. Voih.. Ymmärrän teidän ilon jos olette löytäneet rodun joka sopisi myös teidän kotiin! Vau! Ja lapset ovat niin innoissaan tällaisesta! :D <3 Ja hei, koiran kanssa on vaan pakko lähteä lenkille vaikka ulkona olisi minkälainen myrsky takana. Ainakin minulle tekisi hyvää.. Hihii..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivotaan nyt vaan peukut ja varpaat pystys että kaikki menee hyvin <3 Mutta nyt siis näyttää niin lupaavalta!
   Ja kyllä mukava motivaattori tommonen koiru <3 Lenkillehän on pakko mennä satoi tai paistoi :D

   Poista
 4. Ihana <3 mä sain 12-vuotiaana juurikin havannankoiran, kun veljeni oli koirille allerginen. Siitä ei kuitenkaan tullut mitään oireita, vaan päinvastoin toimi siedätyshoitona ja koira-allergia on poissa :) nykyään tuo samainen koira on jo kohta 14-vuotias mummeli, mutta edelleen ihan hyvässä kunnossa ja viettää eläkepäiviään äitini luona. Aivan ihana ja valloittava rotu, voin suositella! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei aivan ihana kuulla tämä <3 Todella rohkaisevaa, mikä sen täydellisempää kuin että allergia todellakin sidättyis pois! :)
   Ja terkkuja sun mummelille <3

   Poista
 5. Havannan koiran etu lienee juuri se, etteivät useinkaan aiheuta allergiaoireita? Meillä oli kesäkuussa hoidossa ihana Havannan pentu Sultsu, josta löytyy muuten runsaasti kuvia kesäkuun postauksistani- hih! Edes karvoja ei Sultsusta jäänyt mihinkään, vaikka söpöliini nukkui vieressäni. Samaa ei voi sanoa omasta Rasavili corgistani. Tässä mimmissä luonteen lisäksi karvaa löytyy isommallekin koiralle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näinhän niitä kutsutaan "allergiakoiriksi" kun ei ole sitä aluskarvaa ja hilseilyä niin. Ja Hanista ei myöskään karvaa lähde, ihan unelma siitä(kin) vinkkelistä katsottuna :D <3 Pitääkin tulla katsomaan Sulstun kuvia <3

   Poista
 6. Meillä on välillä kovaa kissakuumetta, joskin mies on allerginen. Vuosien mittaan oireet on helpottaneet paljonkin. Koirallekin oli allerginen, mutta siedättyi kun aikoinaan hankkivat uuden koiran. :) Hani on kyllä tosi söötti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat on kyllä kans niin ihania <3 Ja todella lohduttavaa kuulla noista siedättymisistä :)

   Poista
 7. Mä olen koiralle jonkin verran allerginen, mutta ikää myöden siedättynyt. Koiran kuolalle voi myös olla allerginen eli kannattaa se myös ottaa huomioon. usein ajatellaan, että se on se pelkkä hilse. Mä pärjään hyvin meidän koirien kanssa kunhan en liikaa pusuttele niiden kanssa/anna nuolla käsiä tms.. :) Tsemppiä koirakuumeeseen ja olishan se nyt aivan mahtavaa jos voisitte pienen karvaiset ystävän ottaa jos noin kovin olisi sellainen toiveissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No justiinsa tuo kuola on Onnille myös allergisoiva. Hani on kyllä pussannut Onnia pari kertaa, käsiin ei tule mitään ja poskeen tuli ihan haalean punainen jälki joka lähti pois lähes samantien ilman että edes huuhdeltiin poskea. Isompi koira (tylppäkuonoset on kans pahoja) jos nuolasee niin tulee ihan selkeä nokkosihottuma ja alkaa silmät vuotaan yms.
   Eli tosi lievästi allergisoiva myös tämä kuolapuoli :)

   Poista
  2. Koirista on kanssa just eroja. Esim. Meillä kun trimmaan spanielia niin kädet kutisee herkästi kun taas seefferiä karvanlähtöaikana harjaan ja nypin pohjavilloja ni ei mitään. Mun veljen perheessä on maltakoira, heillä myös allergiaa ja on sopinut hyvin.

   Poista
  3. Joo jännä kuinka niin vaikuttaakin rotu ynnämuut! Ja jotenki vois kuvitella (ihan vaan maalaisjärjellä) et seefferi allergisois enemmän :D jänskii juttui!

   Poista
 8. Kyllä tuo nappisilmä sulattaa sydämiä :)

  VastaaPoista
 9. Ompas suloinen tapaus. Toivotaan että vielä joskus saatte oman karvatassun. ♥

  VastaaPoista
 10. Suloinen pieni koiravieras <3! Toivottavasti allergia antaa periksi koiran hankinnalle. Meidän perheessä haave koirasta oli pakko haudata, pojan allergia on sen verran paha, ettei siedä koiria pitkään (allergialääkkeen kanssa selviää muutaman tunnin). Se olikin suuri suru, meillä kaikki tykkää niin paljon koirista. Onneksi kaikilla läheisillä löytyy koiria, niin pääsemme niitä hoivaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi osaan vaan kuvitella teidän tunteet <3
   Onnin allergia ei onneksi ole pahimmasta päästä. Mutta silti olemassa oleva! Eikä voitaisi kuvitellakkaan mitään muuta vaihtoehtoa kuin just tämmönen "allergiavapaa" koissu <3

   Poista
 11. Meillä siedätettiin tipsut. Ne sopii meille nyt, toki välillä tulee oireita ja varsinkin tällaisena aikana kun homeet riehuu ulkona tai katupöly pöllyää niin saadaan oireita koiristakin mutta se on vain hetkellistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että teillä pysyy oireet kurissa <3 Tänään Hani lähti kotiin ja tuntuu niinkuin jotain puuttuis <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3