keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Äidin liukuritreenit! (vastaus haasteeseen)

Ihana Maiju Pinkit korkokengät-blogista haastoi jokin aika sitten kaikkia kynnelle kykeneviä tekemään jotain mitä on viimeksi tehnyt kauankauan sitten, jotain lumeen liittyvää, Maiju itse heittäytyi tekemään lumienkeleitä, ja kuinkas täältä vastataan haasteeseen???


Nyt on vuosien tauon jälkeen laskettu mäkeä LIUKURILLA :D Oli muutes hauskaa, lapset olivat aivan innoissaan kun äitikin laski mukana "junaa" hihhiii :D Ja kävi ylläristi ihan työstä tää tasapainon hakeminen. Tuli myös muisteltua että mikä olikaan se optimaalisin asento joka tarjosi parhaat vauhdit! 

Tänään olikin sitten pikkasen keskivartalon alueella tuntua siitä että "jotain" on tehty, eli hyötyliikunnasta meni myös tämä laskettelu! Aika winwin-situation, eli kaikki vaan liukuritreeniä testaamaan , hihhiiTässä vielä pieni videoklippi meidän lasketteluista, äänitehosteineen päivineen <3 Ja hei lähtekää kaikki mukaan Maijun heittämään haasteeseen!Iloisia talviterkkuja:
Nadja

28 kommenttia:

 1. Viuh ja vauh :) Ihanaa yhdessäoloa <3

  VastaaPoista
 2. Ihana haaste ❤️ Liukurimäki on ihan parasta ❤️ Mukavaa keskiviikko iltaa ❤️

  VastaaPoista
 3. Hihih ihania ootte! :D <3 voisi sitä kai itsekin joskus pulkan tai liukurin kyytiin istahtaa :D

  VastaaPoista
 4. Hi hii... ihanaa, että otit haasteen vastaan. Voi mikä ihana hattu toi vihreä ;)) Lapset varamasti tykkää kun äiti osallistuu hauskanpitoon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innoissani otin haasteen vastaan :D Ja lapset todella nauttii kun vanhemmatkin heittäytyy, oli itsellekkin tietty ihan tosi kivaa <3 :)

   Poista
 5. Tästä tuli pakostakin hyvälle tuulelle! Liukurimäki on kyllä hurjan kivaa kun on kunnon iso mäki jota laskea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo tää mäki on Sundin rannassa Palosaarella ja oikein perinteinen laskumäki :)

   Poista
 6. Hauskaa! Laskin kans viime talvena sellaisen toooodella ison pulkkamäen alas liukurilla. Ai että oli hurjaa. Ja kyllä, tuo liukuritreeni onkin hyvää "hyötyliikuntaa".. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hauskaa :D Pulkalla oonkin ollut ahkera laskemaan, mutta tämä liukuritouhu oli piiitkästä aikaa hauskaa ja kävi tosiaan ihan reenistä :D

   Poista
 7. Itse on tullut tänä vuonna laskettua pulkalla ekaa kertaa pitkiin aikoihin, vois kyllä kokeilla tota liukuriakin vielä! :D

  VastaaPoista
 8. Teillä näyttää olevan hurjan hauskaa! Mukavaa päivää ♡

  VastaaPoista
 9. Mä laskin pulkalla viime kevättalvena Minin kans sellasta isoo mäkee täällä meillä päin. Oli kivaa :D Tänä talvena on kyllä ulkoilut jäänyt vähiin :( eka sato vaan vettä koko ajan ja nyt on koko aika joku -30 pakkasta niin mun keuhkoraukat ei kestä tota ilmaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, siis meillä on onneksi ollut muutamat oikeen kivat lauhemmatki päivät, "vaan" -10- -15 :D
   Mut kyllä 30 pakkasta on jo liikaa kenen tahansa keuhkoille!

   Poista
 10. Mäenlasku on hauskaa! Kummaa kuinka lapsena vauhti ei tuntunut missään, mutta nykyään ottaa aina aluksi vatsanpohjasta :D

  VastaaPoista
 11. vau :) hellittäs noi pakkaset,ni lähettäs lasten kans mäkeen :( -26 nytki mittarissa :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI ku teil on kylmä :P Mut niin on kyllä tääläkin joku -23..
   eilen ja toissapäivänä oli oikein kivat ulkoilusäät :)

   Poista
 12. Hyvän mielen postaus! Liukurimäkeen kaikki vaan :). Minä olen laskenut pojan kanssa mäkeä, kun se on minustakin niin hauskaa. Toissa talvena laskettiin niin paljon, että multa kului toppikset puhki takamuksesta. No syynä oli tietty se, että tehtiin leikkipaikan liukumäen jatkeeksi lumesta lisämäkeä ja en tajunnut, että olisi hyvä vetää siinäkin liukurilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana oot <3 Ja kyllä lasten kanssa hääräily ja heittäytyminen on ihan parasta :)

   Poista
 13. Meillä Jaajolle ei kelpaa pulkka vaan liukurilla on laskettu kerta toisensa jälkeen ja koko perhe on innostunut touhusta ! Hetken kuitenkin vaan tätä talvea kestää :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3