tiistai 7. huhtikuuta 2015

Apetta!

Joka päivä pötyä pöytään. Jos lapsilta kysyttäisiin niin ehkä meillä syötäsiin aina spaghettia ja jauhelihakastiketta :D Toki sitä tulee helposti sen pari kertaa viikossa tehtyäkin kun menekki on ainakin taattu.Toki isot osaavat arvostaa jo vähän eksoottisempiakin sapuskoja. Usein pyrin tekemään ruokaa sillä viisiin että siitä riittäisi sen pari kertaa syötäväksi. Tänään meillä oli rehtiä ja reipasta siskonmakkarasoppaa (MM-soppaa, Maija+Mimosa) ja kaikille maistui ihan loistavasti :) 

Kuva ei nyt ehkä tee ihan oikeutta :D paljon sitä ihtiään (800g) ja perunaa+porkkana, ei tarvii muuta ;)
Onnistuin tekemään soppelin satsin, että siitä lapset syövät vielä huomennakin. Iskällä ja mulla alkoi tänään "terve ja terveellinen" kausi ja meille oli ruuaksi kanaa+höysteet=kesäkurpitsa,paprika,lehtikaali. Ettei nyt ihan liian terveellistä olisi niin viereen vähän kermaviilisoosia dippailuun.. ja kanoissakin oli "kevyt" leivitys.. Nam oli hyvää!! Ja välipalaksi kahvin kanssa leipien sijaan rahkamarjaherkkua.

Kevyttä ja maukasta <3

Välipalaherkkua <3 rahka+soppa+marjat+pähkinät=terveellistä ja hyvää :)
Juhlapyhien jälkeen mieli on jäänyt vielä vähän humutuulelle ja kyllä tekee vaikeeta olla syömättä yhtä Classic mint-puikkoa tuolta pakkasesta (kuinka on sinne jäänytkään mun kiusaksi)!! Tämä ottaa nyt taas tän muutaman päivän ennenkuin sokerihimot alkaa (ehkä) laantua.Mutta eipä siittäkään kannata ressiä ottaa, pian tulee kuitenkin kesä, grillaus, jäätelötötteröt ja kaikki <3 sitä ootellessa ;)

"Rakkaudella ruokaa, soppaa söpöläisille,
 kauhalla pyörittelen pulleroita palleromakkaroita,
 porkkanoiden ja perunien kaverit.
 Yhdessä kattilassa hytäjää ja hötkyy, nauravat  sikkarallaan.
Hauskaa hassun äitin siskonmakkarasoppaa <3"

Terkkuja
Nadja

2 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3