tiistai 2. kesäkuuta 2015

(Uus)Perhe

Viikonloppuna havahduin siihen asiaan että olen kyllä kertonut meidän perheestä ja lapsista, ja perheemme arjesta tämä blogi kertookin :D mutta yksi ihan (epä)olennainen asia on jäänyt mainitsematta. Meidän perheemme on nimittäin uusperhe.


Pari faktaa siitä siis:
-J-iskä on tullut meidän elämäämme kun Maija oli n.1,5 -vuotias ja Rasmus n.2,5-vuotias.
-Iskää sanotaan kotona iskäksi, Rasmus ja Maija alkoivat kutsua omasta ideastaan J:tä iskäksi öbaut siinä vaiheessa kun mentiin naimisiin.
-Meillä ei puhuta koskaan siskopuolista, velipuolista tai isäpuolista. Meidän perheessä on vain kokonaisia ihmisiä <3
-Rasmuksen ja Maijan biologinen isä on meidän perheen arjessa ja lasten elämässä tiiviisti mukana.
-"tapaamiset" (kauhee sana!! onneksi lapset tapaavat todellisuudessa isäänsä lähes päivittäin) on järjestetty meillä niin että R ja M asuvat virallisesti meillä kotona ja ovat joka toinen viikonloppu isän luona, sekä viikolla ti-ke. Lisäksi Rasmus on isän luona yötä myös torstaista perjantaihin :)
-Asumme n. kilometrin päässä Rasmuksen ja Maijan isästä, joten lapsille on helppoa aina halutessaan mennä isän luo. 

Nämä meidän perheen kuviot ja systeemit ovat olleet niin toimivia jo vuosien ajan, että on vaikeeta edes puhua meidän perheestä uusperheenä, vaikka sitähän se tietysti on ! :D 
R ja M:n isä on myös tärkeä "aikuinen kaveri" meidän Emilille, ovat molemmat kiinnostuneita urheilusta ja yhdessä käyvät mm jalkkis- ja jääkiekkomatseissa sekä uimahallissa.

Näin meillä :) 

"Onni onnettomuudessa <3
Jos on iskiä kaksi, voit tuntee olos rakkaammaksi,
aikuisia omia, ihania ja rakkaita"

Terkkuja 
Nadja





2 kommenttia:

  1. Kivaa kuulla välillä uusperheestä, jossa hommat sujuvat niin hyvin, että uusperheellisyys unohtuu. Usein tuntuu olevan aivan toisin päin. Meilläkin kuvio on nykyään toimiva ja selkeä, mutta väki vaihtuu niin isosti, ettei uusperheellisyys ihan äkkiä unohdu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti riippuu siitä kuinka pitkä aika on erosta yms. Sopeutumiseen meni meillä varmasti pari vuotta, eikä lähtökohdat olleet välttis mitä helpoimmat. Mutta ajan kanssa <3
      Ollaan kuitenkin oltu näillä porukoilla jo reilusti 10 vuotta :) Tietty jos R + M:n isän luona olisi uusi vaimo ja sisaruksia yms. niin voisi olla lapsille erilainen tää tilanne :)



      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3