sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Fail! Ne epäonnistuneet kuvat :D

Nappasin ihanalta Weekendchicin  Piialta haasteen postata myös niitä "ei niin onnistuneita" otoksia :D Jokainen valokuvausta edes jossain määrin harrastava varmasti tietää sen tunteen kun kaikki ei aina mee ihan nappiin. Yhden hyvän kuvan saamiseksi tarvitaan joskus se kymmenen surkeeta. Tässä tulee muutama minulta, nyt vika ei tosin ole kuvaajassa (ihanin Poikasten kanssa, Nora) vaan oikeesti tässä mallissa ;) Kuvauksien onnistuneemmat versiot löydät täältä <3 Haastan myös kaikkia bloggaajia mukaan tähän hauskaan haasteeseen! 

Joskus pitää vähän irvistellä että pystyy taas keskittymään :D Jynöy?

Hahaa!! Mitäs täältä lehtien välistä oikeen löytyykään?? :D "yli-innokkaan mallin syndrooma", tuttua?

Lazy eyes.. But not in a good way :D Taitaa olla koko naama vähän leizinä <3 

Näin tää keikistelis täälä kädet kauniisti lanteilla <3 <3 Sanoisin että jopa aavistuksen luonnoton asento? :D 

Kuvaukset ei oo mitään jos ei vähintään muutamassa kuvassa ole silmät tyystin kiinni. Nää taiskin olla ihan viimeisiä kuvia joita napsittiin.. Alkoikohan väsy painaa?? :D
 Ja hei, muistutus vielä tosi mageesta CaseApp-kännykuorien arvonnasta!! Aikaa on osallistua tänään klo 22.00 asti täällä <3! Arvonnan voittaja julkistetaan huomenna.

Kaikille oikein rentouttavaa sunnuntai-iltaa, kerätkäähän nyt oikein voimia alkavaan viikkoon <3

Terkkuja
Nadja

28 kommenttia:

 1. Hyviä kuviahan nämä olivat :) Tää haaste on kiva ja "pieleen menneiden" kuvien julkaiseminen tekee meistä niin inhimillisiä :) kivaa vaihtelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Näinhän se on, ihmisiähän me kaikki ollaan :) Ja tosiaan kivaa vaihtelua niiden parhaiden kuvien julkaisulle :)

   Poista
 2. Hei, tää oli hauska! Ja eikä edes mistään pahimmasta päästä nuo kuvat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D kiitti :P kyllä nää mun mielestä on ihan tarpeeks pahoja :D vai onko se sit sitä itsekriittisyyttä että näkee vaan ne omat huonot jutut kuvissa :D

   Poista
 3. Toi irvistyskuva oli hauska :D Hyvä kun muistutit tästä haasteesta, olin jo ihan unohtanut!

  VastaaPoista
 4. Hih, kiitos :D ihan oon oma itteni siinä :D

  VastaaPoista
 5. Nää on kyllä tosi hauskoja :D Ei aina tarvi olla niin vakavaa tai täydellistä. Vaikkakin mun kameran muistilla nää ei olis todellakaan pahimmasta päästä. Tai sitten se on vaan itsekritiikki-pahin kritiikki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D joo ei tää touhu oo niin vakavaa :D ja kyllä luulen et se oma kritiikki omaa itseään kohtaan on just se pahin :)

   Poista
 6. Näitä ei-niin-hyviä kuvia tulee kyllä otettua varsin paljon! Rohkea olit kun julkaisit! Vaikka ei nämä mun mielestä pahimmasta päästä ole ollenkaan! Onnistunut ulkoasu blogillasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllä näitä tosiaan aina keräänty :D ja kiitos, olen kyllä tosi tyytyväinen nyt tähän blogin ulkoasuun <3

   Poista
 7. Ihania kuvia! Tekee hyvää julkaista tällaisia kuvia itsestään.. :) Vaatii hieman rohkeutta, mutta miksi loppujen lopuksi pitäisi olla niin täydellisenä kaikissa kuvissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se :D Harvemmin sitä haluaa itsestään huonoja kuvia julkaista ja tää oli kyllä kiva haaste :) ei se oo niin kamalaa kun muutkin on mukana :D

   Poista
 8. Ihanat kuvat :D Joskus itse näkee vain kamalat kuvat vaikka eivät sitä olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin se voi toki olla itse näkee vaan sen epäonnistumisen kuvassa :)

   Poista
 9. Hahha nää oli just hauskoja! Oot ihana <3 !

  VastaaPoista
 10. Haha! Tää on vaikea haaste kun itsellä aina menee sellaisena instant deletenä tällaiset kuvat ;) jotenkin omaan silmään omat nolot kuvat näyttävät hirveiltä x100, mutta muiden kuvat näyttävät korkeintaan hassuilta vaikka silti näyttävät hyvältä kuvissa :D hassua kuinka kriittinen sitä onkaan itseään kohtaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Mä kans yleensä deletoin heti kaikki mutta nämä raukkalaiset kuvat oli säästynyt :D:D ja kyllä tosiaan itse on itsensä ankarin arvostelija, ihan helposti!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3