tiistai 1. joulukuuta 2015

Höyrypesurilla putsplank, ilman myrkkyjä!

Sain viime viikolla tosi kivaa postia Liiziltä, ja ehdotuksen tehdä yhteistyötä heidän verkkovuokraamon kanssa. Laajasta valikoimasta (lastentarvikkeista, retkeilyyn, siivoukseen, kodin tarvikkeisiin, remppaan) bongasinkin heti Kärcherin höyrypesurin! Mikäs sen ihanampaa kuin aloittaa joulukuu ja joulun odotus OIKEESTI puhtaassa kodissa, ilman myrkkyjä.

Höyrypesuri lähti matkaan Oulusta keskiviikkona ja torstaina illansuussa postipojat kantoivat paketin kotiovelle. Ihan huippua! Tässä tunnelmia kun sain kovasti odotetun paketin kotiin <3


Voin kertoa että pikkasen innostuvaisen sorttisena tyyppinä meillä on nyt hörytelty koko koti! Lattiasta kattoon, suhina vaan kävi kun höyrymuikkeli pääs vauhtiin, hihiii..

Kylpyhuoneessa ja wc:ssä höyrytin muunmuassa: ihan kaiken! Klinkkerilattian saumat ovat taas valkoiset! ja höyry toimi upeasti myös seinälaattoihin, hanat, lavuaarit,suihkut yms kaikki kiiltää <3
Pesin höyryllä myös lattiat ja seinät, höyry minimi-teholla ja kuivaus pyyhkeellä, aivan loistava pesutulos!
Kävin läpi höyrypesurilla myös ovet, ovienkarmit, ikkunapuut, rappuset, kaiteet jne







Suoraan suomeksi sanottuna täälä on nyt ihan höyryyn höyrähtänyt Napanen <3 Ja Liiziin tietty! Pesurin sain palauttaa lähimpään Postin pisteeseen asiakaspalautuksena, meillä siis lähi-Rkioskille.
Höyrypesurin vuokraus netistä on todellakin kätevää, helppoa ja vaivatonta.
Kokonaisuudessaan olen enemmän kuin tyytyväinen Liizin vuokraus-palveluun. Suosittelen lämpimästi!

Liiziltä  vuokraat näppärästi myös lastentarvikkeita, kuten esim ensisängyt, syöttötuolit, turvaistuimet, matkarattaat, pyöräkärryt yms. Ja itsellä pisti silmään myös ompelukoneet ja saumurit (jos vaikka joskus innostuisi testaamaan!!) Käykää ihmeessä tutustumassa Liizin verkkovuokraamon nettisivuihin www.liizi.fi ja Facebooksivuun KLIK

Mä ainakin tykkään Liizistä, tykkää sääki :D

Höyrähtäneitä terkkuja
Nadja


26 kommenttia:

  1. No nyt on puhdasta! Ihanaa <3 Höyrypesuri on kyllä kätevä etenkin juuri lapsiperheessä. Katsotaan milloin meidänkin kodissa innostutaan aloittamaan joulusiivouksen?! :D Hihii..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On todellakin kätevä <3 Ja nyt otin kyllä kaiken ilon irti vuokra-ajasta :D Ihana tehdä isoa siivousta kunnon vehkeillä!! :)

      Poista
  2. Hahhaa :D kyllä ihan mieltä lämmittää ku oikeen seiniä myöten hoonailit <3 (tarkoittaa että joku muukin pesee seiniä niinku 4real..)

    VastaaPoista
  3. Tämmöiselle voisi olla meilläkin käyttöä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä varmasti :D Mä luulen että jokaisella olis :D

      Poista
  4. Me niin tarvittaisi tollanen!! Olisi ihan huippu kätevä! En mitään muuta enää tekisikään kuin siivoaisi päivästä toiseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mieti, mä ihan rakastuin tuohon pesuriin! Ei sitä siivoamista ois halunnut millään lopettaa :D Rakas blogikin kärsi pari päivää kun meitsi vaan hääräs Kärcherin kanssa :D :D

      Poista
  5. Juuri tuota samaista pesuria voisin tarvia :)

    VastaaPoista
  6. Vannon Kärherin(meillä sitä kutsutaan Kärheriksi, hahah) nimeen!!! Meillä on käytössä äipän kesken yksi monitoimikone ja sillä putsataan niin lattiat kuin sohvat ja verhotkin! Silkkaa parhautta ja ilman kemikaaleja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, Kärher on just hyvä nimi tuolle masiinalle <3 Ja niin parhautta, _todellakin_ :)

      Poista
  7. Teillä on nyt joulusiivous tehty! Varmaan kiva, kun on siisti koti :) Mukavaa keskiviikkoa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä <3 Nyt saa nauttia joulunajasta ja perus viikkosiivouksilla pärjää :)

      Poista
  8. Onpa kätevä ja tosiaan vielä ilman myrkkyjä!! Mahtavaa :)

    VastaaPoista
  9. Mahtava vehje! Sopis käydä tuollaisen meilläkin pyörähtämässä :)

    VastaaPoista
  10. Aivan hirmuisesti haluan oman höyrypesurin! Kyllä lähtee ja tulee aidosti puhdasta. :) Kivaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mullakin on jo ikävä tuota Liizin masiinaa, että voipi olla että joutuu ihan omankin hankkia :D Niin huippu vehjes :)
      Ja kiitos samoin <3

      Poista
  11. Mahtava !pistän muistiin:)

    VastaaPoista
  12. Moikka! Oliko toi sellanen joka keräsi sen likaveden? Mulla on kans kärherin höyrypesuri mut ei sellanen joka kerää sen likaveden,oon tykännyt et se on hieman vaivalloinen :/ mut muuten oon kyllä tykänny,varsinkin vessan pesuun tosi kätsy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tämä ei kerännyt likavesiä, sehän olis ollut ihan superkätevää! Oon kans kuullut just näistä höyrypesureista jotka imee samalla :)
      Mut en silti kokenut mitenkään työlääksi :) Kätsy on ja varsinkin kylppärissä :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3