torstai 14. toukokuuta 2015

Etanoita ja kuivaksi harjoittelua :)

Tänään ollaan elämysretkeilty omassa pihassa. Sateisten päivien tuotoksena pihan perukat vilisee kastematoja ja etanoita <3 Mimosasta kehkeytyi vallan etanafarmari :D Niin tohkeissaan tutki ja kanteli etanoitansa ympäriinsä. Välillä toki piti sanoa puoliällötyksissään BYYÄÄK, mutta silti uteliaisuus vei voiton ällötyksestä :)
Jos Mimosa oli innoissaan etanoista, niin pojat taas kastemadoista,  meidän pihassa oli kerrankin hiljaista kun pojat tonkivat matoapajiaan. Ihana nähdä lapset noin keskittyneinä ja täpinöissään, odotan jo innolla kesää ja rantakelejä sekä pikkukalojen pyydystelyä :D Meillä oli lapsena siskon kanssa tapana viettää rannalla tuntikausia kaloja jahdaten , koukuttavaa touhua :D 
 Mimosa on kovaa vauhtia oppimassa päiväkuivaksi, jeeee!! Vaipparalli, ja niiden vaippojen jatkuva ostaminen ja kantaminen on jo niin nähty! Ei haittaa vaikka kesän jälkeen ei tarvitsis enää niitä meille raijailla :) 
Kotioloissa pottailu sujuu Mimolla jo hienosti, eikä käytä juurikaan vaippaa päivisin. Pikkuhiljaa oon alkanut jättää vaippaa pois myös ulkoiluilta, varsinkin jos ollaan vaan omassa pihassa. Vahingoilta ei tietenkään voi välttyä, ne kuuluu asiaan ja niistä oppii :) Siksi annankin Mimosan olla pelkillä krokseilla näin lämpimällä säällä, märät lenkkarit EI oo kiva juttu, mutta läpyskät on helppo huuhdella äksidentin jälkeen hanan alla :)Tramppailu isoveljen kanssakin sujui mukavasti ilman vaippaa :) Mimosa osaa hienosti sanoa hädän yllättäessä -äkkiii potta, äkkkii potta :D Sitten kiireen vilkkaa juostaan sisälle ja taputetaan tietysti, -Heeeno, heeno (hieno) pissa :)

Niin hienosti Emil osaa ottaa Mimosan huomioon trampoliinilla ja huolehtii että sisko ei mene liian lähelle reunoja. Tarkka silmäisenä pitää kuitenkin olla koko ajan vahtimassa ettei mene liian villiksi pomppiminen :) 

"Etanainen mollukkainen, sykkyrällään kotikolossa,
vaan pien tyttönen sen nappas omaks iloksi ja ihmeeksi
-Nyt on jokin vinossa! Mis on lattia ja mis on katto?
ihmettelee etana kun pomppii sangon pohjalla.
-Poutaa lupaan jos päästät mut pois, mukavee tuol nurmella oloni ois <3"

Terkkuja

Nadja

4 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3