perjantai 19. kesäkuuta 2015

Blogin takana luuraa Napa!

Juhannuksen vietto on lähtenyt meillä rattoisasti käyntiin. Tänään käytiin vielä täydentämässä herkkuvarastoja Prismassa, vaihtoehdoksi sipseille ja namuille:kirsikoita ja mansikoita <3 Ai että kun on ihana napsia :)


Hoksasin myös että olen kirjoittanut blogiani nyt kolmen kuukauden ajan, mutta en ole juurikaan kertonut musta itsestäni mitään. Tässä juhannksen kunniaksi pieni tietopläjäys ja "itseanalyysi" Napasesta :D"Paljasjalkainen vaasalainen, hiukan hassu, hiukan tuhma, paljon rakastava ja haaveileva.
Innostun asioista, teen asioita, unohdan asioita.

Olen mukavuudenhaluinen, joskus laiska, useimmiten iloinen, jos en ole iloinen olen huonotuulinen. Onneksi vain harvoin!

Olen esteetikko ja täydellisyyden tavoittelija. Omissa raameissani toki :D 
Sisimmässäni asuu boheemi taiteilija <3

Pyrin olemaan kiltti, annan anteeksi (liian) helpolla, haluan ymmärtää ihmisiä, inhoan konflikteja. Tykkään laulaa ja puhua, nauraa ja tanssia. 
En osaa soittaa mitään soitinta. Runoilen omaksi ilokseni ja inspiraatio voi tulla mistä vaan, missä vaan ja milloin vaan. 

Puhun ja ilmeilen ajatuksissani ,tiedostan tämän ja joskus hörähtelenkin itselleni sielä sun täälä <3 :D

Kaikesta huolimatta pidän itseäni suht fiksuna ja norrrmaalina tyyppinä ;)

Semmonen Napa <3"Terkkuja
Nadja

4 kommenttia:

 1. Ei ihme, että veljeni rakastui juuri sinuun Napa :)

  VastaaPoista
 2. Mun ihana tytär.. Voi sanoa että samoja luonteenpiirteitä löytyy paljon täältä 😊 Ihanaa olla vähän hassu ja pystyä nauraa itselleen 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 niin ei kait se omena kovin kauas puusta putoa :D <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3