perjantai 4. syyskuuta 2015

Onni! Täälä se luuraa :D

Kirpsakkaa perjantai-päivää  <3
Meillä on tiedossa aikasta erilainen viikonloppu Mimosan kanssa ihan kahdestaan! Miehet seilaavat saaristoon, R+M isänsä luokse ja mamsu ja Mimosa jäävät talonvahdeiksi kotiin. Suunnitelmissa on ahkeraa kirppistelyä, oon saanut järkättyä pöydän viereiselle Pikkuisen kirppikselle <3 ja tarkoitus olis tehdä myös joitain huippulöytöjä välikauteen.
Ajateltiin myös Mimon kanssa leipoa jotain ihanaa suussasulavaa herkkua, reseptiä luvassa siis :) Omat varpaat on myös kesän jälkeen aika "rispaantuneessa" kunnossa, joten jotain kuorinta/kosteutus-coktailia ajattelin kokeilla jalkoihin, saa nähdä mitä aineksia kaapeista löytyy ;)


Ja hei joku varmaan huomasi mikä ihana punainen Onni on löytänyt mun blogiin <3 Pääsin mukaan aivan uuteen blogi-yhteisöön, Onni-blogeihin. Käykää ihmeessä tutustumassa kaikkiin ihaniin Onni-blogeihin! Pääset sivuille suoraan Onni-blogit- logoa klikkaamalla <3 Tykkää ja seuraa myös facessa <3 ja instassa @onniblogit.
Mä oon ihan happy, tästä uudesta jutusta! Kiva kun oma upea porukka koossa ja toisiaan tsemppaamassa :)

Ihanaa rentouttavaa viikonloppua kaikille, mitäs teidän viikonloppuun on tiedossa?

Terkkuja
Nadja
20 kommenttia:

 1. Munkin tarvisi varmaan tehdä jotain hoitoja tälle mun rutikuivaille iholle. varpaatkin ois kiva lakkaa pitkästä aikaa :D Ja jee säkin onnissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla kans iho ja varsinkin jalat ihan kesän jälkeisissä tunnelmissa :D Ja kyllä Onnissa ollaan <3 niin kivaa!! :)

   Poista
 2. Ihanat pihlajanmarjat kuvissa :) Ja ihana Onni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meillä on piha täynnä pihlajaa :) Me lapsena puhalleltiin pihlajanmarjoja niillä henkareista irrioitettavilla putkiloilla ja aikamoiset pihlajanmarjasodat saatiinkin aikaan, vieläköhän uppois nykyajan lapsiin jos innostais? :D (meille uppois salettiin ihan ihan 100-0!!)
   Ja niin ihana Onni <3 Onneks ollaan mukana <3 :)

   Poista
 3. Onnea blogin uusista tuulista! :) <3

  VastaaPoista
 4. Mukavaa viikonloppua! Meillä ei juurikaan pihlajanmarjoja ole, muutama hassu marja puussa, joka tavallisesti on täynnä marjoja.

  Minäkin olen välillä miettinyt blogiyhteisöjä, mutta en oikein tiedä,olisiko se minun juttuni. Tavallaan en koe kaipaavani yhteisöllisyyttä bloggaamisen ympärille, mutta toisaalta mietin, toisiko se kuitenkin jotain uutta ja hyvää. En osaa sanoa. Mutta hienoa kun pääsit mukaan Onni-blogeihin, täytyy käydä tsekkaamassa millainen yhteisö se on. Mitä tämä tuo sinulle? Mitä se tuo sun bloggaamiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä olen aika laumasielu ja yhteisö tuo muuten aika yksinäiseen bloggaamiseen me-henkeä ja tsemppiä <3 vertaistukea :D Meillä Onnilaisilla on tosi hyvä fiilis keskenämme ja tämä on vaan ja ainostaan superpositiivista kaikella tapaa :)

   Poista
  2. Kysyn vielä, millä tavoin olette yhteydessä toisiinne? Mistä se me-henki ja tsemppi muodostuu?

   Poista
  3. Meillä on yhteinen suljettu face-ryhmä, jossa olemme jakaneet ajatuksia :) Suunnitteilla on myös livetapaamisia. Lisäksi meillä on yhteinen Onni blogien facebook-sivusto, instagram sekä twitter. Ja mikä parasta saamme jatkaa bloggaamista ihan samaan malliin kuin aiemmin. Onnilaiset on joukko itsenäisiä bloggaajia yhteisön tuella :)

   Poista
  4. Kiitos paljon näistä vastauksista! Jään miettimään asiaa. Juuri tuollainen minua voisi kiinnostaa, itsenäinen bloggaaminen, mutta että yhteisö olisi takana. Hmm....mietintämyssyyn asia.

   Poista
 5. Onnea vaan Onnista! :) Hihii.. Toivottavasti viihdyt! <3

  VastaaPoista
 6. vautsi,täälläki Onni potkii ! Hienoa :D

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3