torstai 21. tammikuuta 2016

Napa Näpsäkäksi: Tehokkaalla simppelillä kotijumpalla kuosiin?

Ensimmäinen viikko takana kevyempää oloa ja eloa <3 Pitänee myöntää heti alkuun että synttäriherkkuja maistelin viikonloppuna! mutta kohtuudella. Puurot, rahkat, marjat ja runsaat salaatit ovat löytäneet taas tiensä Napasen ruokalistalle, ja todellakin hyvä näin!

Oon miettinyt myös näitä liikuntakuvioita, kävely on mulle semmosta ominta joten sitä ehdottomasti ja ehkäpä kevään tullen vois koittaa juoksuaskeliakin?? Saleilu taas ei ole ihan mun juttua, oon kyllä käynyt jumpissa ja pumpissa mutta niistä on jo reilu kymmenen vuotta aikaa, joten kynnys salille lähtöön on kasvanut. Lihaksia kuitenkin pitäis huoltaa ja kroppaa kiinteyttää joten nykäsin itteeni ponnarista ja tein itselleni kotijumppa-ohjelman!!



Käyn läpi kivalla perusjumpalla lähes koko kropan päästä varpaisiin. Aikaa menee n. puoli tuntia, mulla oli lapsetkin mukana rehkimässä :D Ja ainoat vehkeet mitä jumppaan tarvitsen on jumppa-alusta, pikkuset puntit (mulla 2kg) ja ilonen reipas tsemppimeininki, taustalla voi soida joku hyvän mielen biisi, me jumpattiin pikkasten kans Robinin tahtiin :D

Tässä videolla vähän jumppafiiliksiä (ja pikkanen ylläripylläri keskeytys kun "joku" oli tunkenut "jotain" nenuun) ja ehkäpä ens viikolle kehitän Napasen jumppavidiunkin, who knows? hihhiii


Me tultiin muutes tänään ihanasti perheen kanssa mökille <3 Ai että sielu lepää täälä maaseudun hrrr kylmyydessä, huomenna illalla onkin luvassa postaus meidän perheen päivästä mökillä + vidiumatskua myös! Joten huomiseen <3

Terkkuja
Nadja

24 kommenttia:

  1. Hei joku semmonen Nadjan jumppavideo olis just hyvä, jos vaikka itsekin taas innostuisin! :D

    VastaaPoista
  2. Heh täälläkin vikat 5kg painoon ennen raskautta.. Jessus kun ottaa koville. Eilen lisäsin salaa marjojen joukkoon kinuskikastiketta.. 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyl nuo vimpat 5 on vaikeita!! Ja kyllä nyt voi joskus vähä "salaa" sååsseja lisäillä :D <3

      Poista
  3. Kotijumppailu on ihan parasta! :) Minäkin kerran viikossa vetäsen ihan perinteiset kotijumpat, joskus kotijoogatkin toimii (siihen pitää vaan löytää rauha).. Mutta pari kertaa viikossa minun pitää sitten kuitenkin päästä oikein kunnollisiin painoihin ja sykkeennostoihin.

    PS. Jään niii-iin venaamaan sun jumppavideota!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jos on oikee meininki niin hiki tulee! (tai sit mulla on vaan super-rapanen kunto :D haha)
      Ja katotaan jos jonkun pumppivideon saisin aikaan :D sitä minäkin odotan, hiihhii!!

      Poista
  4. Mulla on tää viikko mennyt urheilun suhteen ihan penkin alle ja tänään sorruin paistamaan lättyjä. Muuten terveellinen elämä onkin lähtenyt hienosti käyntiin.
    Ihanaa mökkeilyä teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä saa välillä syödä lättyjä niin pysyy motivaatio :D ?? <3 <3
      Ja kiitos <3

      Poista
  5. Kotijumppa lasten kanssa ja ilmankin on ihan parasta! Videoo vaan kehiin :D

    VastaaPoista
  6. Mäkin tykkään koti treenistä onneksi meillä on taloyhtiössä vielä kuntosali :)mut kotona dance peli ja kalorien poltto treeni , selätin ja kahvakuula on meillä käytössä sekä äiti pojat tanssi tunti ja jumppaa jossa nostellen noita kahta . Tuukassa 26 kg löytyy jo äitille haastetta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No wau , oliskin kiva kun olis jonkun sortin punttis ihan pihapiirissä!
      Tuo kahvakuula pitäis myös hankkia :)

      Poista
  7. Tsemppiä! Mä latasin kännykkään jonkun jumppaohjelman, mut jäänyt tekemättä. Myasicsin hölkkätreenit sentään joka viikko, vaikka niitäkin jäänyt välistä.

    VastaaPoista
  8. sitä pitäs alkaa minunki harrastaan,kotijumppaa meinaan :)

    VastaaPoista
  9. Tsemppiä täältäkin! Minä olen youtubesta tehnyt erilaisia jumppia kotona. Ne on niin näppäriä, kun en aina pääse minnekään ohjatuille tunneille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 On tuo Youtube muutes vaan ihmeellinen kun sieltä löytyy vaikka ja mitä :D

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3