torstai 16. heinäkuuta 2015

Pellavahäiden juhlistus Wasalandiassa :D

Lauantaina 15.7.2006,  kaunis kesäinen päivä, hih ilma kuin morsian..
Sanoimme toisillemme <3 Tahdon <3 Palosaaren kirkossa. Juhlia tanssittiin kävelymatkan päässä Sundin rannassa, Työvän purjehdusseuralla.
Olin viikolla 33 raskaana ja viimeisenn asti jännäiltiin että istuuko hääpuku, ottaako masu kasvuspurtteja...Nyt tästä päivästä on kulunut 9 vuotta! Aivan käsittämättömän nopeasti vilistävä aika!         
Siinä ajassa perheemme on kasvanut 3:lla pallerolla ja paljon on sattunut ja tapahtunut matkan varrella. Niin suuresti saan olla kiitollinen että meillä on juuri näin ihana ja rakas perhe <3

Eilen juhlistimme siis lasten kanssa Pellavahäitä  oman kaupunkimme huvipuistossa Wasalandiassa.
Eväät sekä kakrut pakattiin autoon aamupäivällä ja 10 min automatkan päässä oltiin perillä. 
Varsinkin pikkuisille puistossa riitti vaikka kuinka paljon tekemistä. Olin aivan yllättynyt kuinka paljon kaikkea kivaa sieltä löytyikään,n. 6 tuntia hurahti ihan tuosta vaan! Ja ykkösjuttu oli varmasti että laitteisiin ei tarvinnut juurikaan jonottaa :D 
Myös isot diggailivat, pieni vuoristorata, tukkijoki ja piraattilaiva olivat suosikkeja, mutta kaikista ihaninta mun mielestä oli kuinka isommat nauttivat viedä pikkusia eri laitteisiin ja kuljettiin yhdessä perheenä. Tämä ei olisi oikein onnistunut esim. lintsin hulinassa ja väen paljoudessa. 
Ja jos pitäis valita niin mun näkökulmasta Wasalandia-keikka oli meidän perheelle kokonaisuudessaan sopivampi kuin Linnanmäki.
Illalla lasten mentyä nukkumaan, skoolattiin vielä kuplivalla ja maisteltiin mansikoita <3
Ihana päivä!
Henuterkkuja <3
Nadja


9 kommenttia:

 1. Muistan kuin eilisen ♥ ja meilläkin on liput valmiina Wasalandiaan :D Viimeksi sielä hurahti juurikin se 6h ja semmonen oli olokin sen jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3
   Joo helposti meni 6tuntia, mutta ottaahan se veronsa :D

   Poista
 2. Myöhästyneet hääpäiväonnittelut! Kivankuuloinen päivä Wasalandiassa. Meillä on vielä Lintsit ja Särkänniemet käymättä lasten kanssa. Pienissä tivoleissa on sentään käyty ja niissä aina muutama laite/lapsi.

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet hääpäiväonnittelut! Kivankuuloinen päivä Wasalandiassa. Meillä on vielä Lintsit ja Särkänniemet käymättä lasten kanssa. Pienissä tivoleissa on sentään käyty ja niissä aina muutama laite/lapsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 jos ihan rehellisiä ollaan niin tämä taitaa olla ensimmäinen hääpäivä jota jotenkin juhlistettiin :D Vuosipäivä on aina vaan jotenkin livahtanut ohi ja ollaan hoksattu päivän-parin päästä, että siinähän se oli ja meni :D
   Kyllä huvipuistot kuuluu niin kesään <3 meilläkin tarkoitus ensiviikolla kipasta vielä Power parkissa, kun tässä parin kilsan päässä mökkeillään :)

   Poista
 4. Vau! Onnea teille! <3 Me ei koskaan olla käyty Wasalandiassa, mutta kivalta kuulostaa!! :) Tuollaisen "vilkkaan" päivän jälkeen kaikki kunnioitus sille, että jaksoitte vielä skoolata lasten mentyä nukkumaan!! Hihii..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja kyllä skoolamiset oli aika maltillisia :D Uni tuli kyllä hyvin ;)

   Poista
 5. Onneksi olkoon! Olen itse vieraillut wasalandiassa viimeksi kouluikäisenä, jolloin siellä oli huomattavasti vähemmän laitteita kuin nykypäivänä, mutta pakko sanoa, jos matkaa ei olisi niin pitkästi, veisin itsekkin ainakin pienen lapsen sinne mieluummin kuin lintsille. Juuri oltiin linnanmäellä ja kyllä vaan tuo melkein yhdeksänvuotiaskin arasteli edelleen isojen laitteita, että ei ihan koko rannekkeen arvosta kyllä tullut riekuttua hänellä. Muutenkin olen ymmärtänyt että wasalandia on paljon edullisempi kuin Linnanmäki, jossa esimerkiksi ateriointi on aivan törkeän hintaista, omia eväitä on pakko raahata mukana jos meinaa kotonakin jotain syödä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Joo, kyllä rannekkeet ovat n. puolet halvempia! Mutta ruokailu on aika samanhintaista, jopa kalliimpaa Wasalndiassa kuin lintsillä :P Meillä oli tosiaan omat eväät Wasalandiassa ja sielä olisi ollut myös mahdollisuus grillata, tätä en ollut tiennytkään.. Mukaan oltais ehdottomasti pakattu pari makkarapakettia jos oltais tämä tiedetty :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3