sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Mökkivälipalaa!

Terveiset Alahärmästä :)
Täälä ollaan taas muutama päivä jo lepuutettu. Huomenna olis tarkoitus pistäytyä vielä Power Parkissa ja sitten taas pyykkipäiväksi kotiin ja kohti uusia seikkailuja <3

Mökillä on ihana tehdä ruokaa ulkona ja harva se päivä paistellaan ulkona lättyjä välipalaksi. Aina ei kuitenkaan ole aikaa nysväillä pöperöiden kanssa ja eka kertaa elämässä ostin tämmöisen jauhoista sekoitettavan kiisselin. Pakko myöntää että odotukset eivät olleet kovin korkealla.


Positiivisesti saatin kuitenkin yllättyä, jauhe sekoitettiin kylmään veteen ja kiisseli jätettiin tekeytymään n. 15 minuutiksi. 
Meidän superkronkelikrantut lapsukaiset tykkäsivät! Koostumus oli samettien pehmeä, ei mitään paloja, marjaisa maku, nam :) Kiisseli oli kiva hörppiä ulkona auringonpaisteessa <3 Pieni kermavaahtokoristus olisi sopinut oikein hyvin, mutta hyvä oli ilmankin!
Nää on just näitä ihania helppouksia mitä pitäisi joka mökillä olla "hätätilanteita" varten :D

Onko teillä jotain suosikki-hätävaravinkkejä? Kaikki helpot ja maistuvat ideat otetaan ilomielin vastaan :)

Landeterkkuja
Nadja

2 kommenttia:

 1. Minua on aina epäilyttänyt nämä valmiskiisselit, tosi kiva kuulla, että maistui hyvältä, ehkä uskaltaudun itsekin ostamaan.

  Kivan näköiset kupit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon myös hyvin skeptinen tämmösiä "jauhe+vesi" juttuja kohtaan mutta tää oli nyt kyllä ihan jees, kokeile ihmeessä :)

   Ja kupit on ihanat, oikein mökkiaarteita <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3