lauantai 11. heinäkuuta 2015

Kesä ja pikkumekkoset

Tää on niin tätä <3 Suomen kesä, terassit, kesäjuhlat, suomineitoset ja kesämekkoset <3

Mä itse rakastan mekkoja, ja jos tilanteet/olosuhteet vain sallis niin pukeutusin varmasti aina mekkoihin. Pikkulasten äitinä mekkokäyttäytyminen vaatii kuitenkin "hiukan" hmm.. ajattelua ;) varsinkin tämmöselle luonnonlapsiheitukalle :D
Kuinka siis käyttätyä mekon kanssa?? 

Maximekon kanssa on suht helppoa, mutta tyylivirheitä on helppo tehdä myös pitkän mekon kanssa..
esim. istuminen, jalkoja on syytä pitää naisellisesti yhdessä, vaikka mekko peittääkin niin hajareisin istuminen ei vaan sovi. 
Liehuvien maximekkojen kanssa tuuli saatta tehdä tepposet, siihen tulee varautua.
Pyöräily, on jopa haasteellista. mekko pitää kääriä tai sitaista pampulalle ja katsoa ettei tuuli/ilmavirta tartu hepeniin..

Alle polvipituisten mekkojen/hameiden kanssa on asia jo tyystin erikseen.
Kyykistelyitä ja kumarteluita kannattaa suorittaa maltilla. Ja mahdollismman siveästi polvet yhdessä.  Kotona voi (kannattaa!!) vaikka peilin kanssa tsekata etukäteen millaiset liikehdinnät paljastaa, ja mitä. Sitä aina kuvittelee että jos nyt vähä kyykkii niin ei kait siinä ny mitään. Mutta kyllä siinä nyt yleensä vaan tuppaa pilkottamaan! 
Istuskeluun kannattaa myös kiinnittää huomiota ja etukäteen miettiä että mennäänkö pyörällä tms. 
Myöskään huvipuistoon ei ihan kande mekkosella lähteä varsinkin jos tykkää kieppua ja riekkua laitteissa <3 :D

Yhteenvetona:
Muista että sinulla on mekko päällä! Istu mieluiten polvet yhdessä. Kiinnitä huomiota kyykistelyihin ja huomioi mekko pyöräillessä!

Tai sitten heitä piutpaut siveellisyydelle ja nauti kesästä ja mekoista :D :D <3

Loppukevennyksenä:
Kauan kauan sitten (n.10 vuotta sitten)  tapahtui eräälle tyttöselle ikävä tapahtuma, pikkumekkosessaan lapsen kanssa kyykistellen teki tuuli temput ja mekkoriepunen pöllähti ilmaan juuri kun naapurin vanhapoika palasi lähikauppa-reissultaan kotiin.. Siinä sitten rillut huurussa äijä törmäili kohti kotiovea samaan aikaan kun tyttöpahanen oli valmis vajoamaan maan alle.. 
Ei näitä kokemuksia enään kiitos <3 

Oletteko te enemmän mekko vai housu-ihmisiä?

Mekkoterkkuja
Nadja

4 kommenttia:

 1. Hahaa.. :D Minä olen ottanut tavakseni käyttää lyhyitä pyöräilysortseja pidempien mekkojen alla. Ne ovat käteviä veneillessä, nurmikolla vaippoja vaihdellessa tai muuten vaan kun on pelastamassa lapsia jostain puusta. Jos mekko on lyhyt jätän lapset kotiin. Vai menikö se toisinpäin: jos lapset ovat mukana jätän lyhyet mekot kotiin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D joo, ihan pikkaraisten hameiden kanssa lapset kotiin.. vai mites se ny meni :D
   Jotain shortsintyylisiä kyllä kandeiskin olla alla. Mä oon ainakin todistetusti niin "huono" mekkojen kanssa että pitäisi olla ihan lakisääteistä :D

   Poista
 2. Mulla onkin yksi ihana minimittainen hame, mutta koska se on sekä liehuva että lyhyt, niin jatkuvasti saa pelätä jotain vilkkuvan. Harmi. Koska se oikeasti on tosi ihana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se just on niin harmi kun kaikkia ihania hamosia on kaupat pullollaan mut aina pitää miettiä et onko liian lyhyt.. Varsinkin näin "vanhemmiten" alkanut viel enemmän kiinnittämään huomiota :P
   Ja tsemppiä sulle sen ihanan minin kanssa <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3