torstai 2. heinäkuuta 2015

Must visiitti Raippaluodossa!

Hah! Vihdoinkin saan sanoa että terveiset kesäisestä Vaasasta <3 
Eilinen päivä oli aivan upea ja meno näyttää säiden puolesta senkun jatkuvan.
Kävästiin eilen Raippaluodossa uimassa ja Kesäravintola Cafe Arkenilla syömässä, mums, ei voi kun kehua <3 Ehdoton visiitin paikka kaikille turisteille!

Arkenin vieressä on aivan ihana lapsiystävällinen uimaranta leikkialueineen. Onni-poika viihtyi uimassa vaikka vesi olikin "aikasta raikasta", Mimosa tykkäsi enemmänkin leikkiä rannalla ja keinua :) 

Ravintolassa oli meidän lisäksi "muutama muukin", joten ruokia jouduttiin odottelemaan n.40minuuttia vaikka tilaukset eivät olleet mitenkään vaativia. Ja mikäs siinä olisi ollut odotellessa, aurinkoisella terassilla meren rannalla.. Ellei nää pikku termiitit olisi ollut niin eläväisellä tuulella :P Pyllyt ei pysyneet, ei sitten millään penkissä. Välillä oltiin pöydän alla, törmäiltiin tarjoilijoihin, käytiin naapuripöytiin lirkuttamassa.. Epätoivo meinasi jo iskeä kunnes iskä sai kuningasidean pistää viihdykettä kännykästä :D Huh, kiitos Netflix <3 :)

Mitä ihanuuksia me sitten syötiin? Iskä valitsi legendaarisen Katkarapuvoileivän ja äiti valkkas Mixed voileivän, jossa oli sekä katkarapuja että graavilohta <3 Onni ja Mimosa jakoivat ranskikset, riitti vallan mainiosti napsittavaa kahdelle lapselle.

Päätettiin että tullaan kesän aikana vielä koko köörin kanssa uudemman kerran, ja leiriydytään rannalle koko päiväksi <3 Isommille löytyy myös hyppytorni, ja välillä voi käydä ravintolassa ruokailemassa. Aivan loistavaa <3 :D 

Kesäterkkuja
Nadja

4 kommenttia:

 1. Toi leipä näyttää suunnilleen herkullisimmalta mitä oon koskaan nähnyt :D Hauskaa näyttää olleen, ihania kesäisiä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja tuo leipä näyttää kyllä justiinsa niin hyvältä kuin se olikin <3 nam :D

   Poista
 2. Oii, ei oo tullut käytyä moneen vuoteen..pitää mennä heti heti :D

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3