perjantai 24. heinäkuuta 2015

Ihastuttavin Pikkuisen kirppis, luxusta!

Ja nyt mä oon sitten ihastunut <3 
Ihan meidän hoodeille on avattu nyt kesäkuussa ihana Pikkuisen kirppis. Nimikin sen kertoo, tällä kirpparilla myydän vain lasten vaatteita, tarvikkeita ja leluja.
Mä rrakastan kauniita, kunnollisia ja käytännöllisiä lastenvaatteita ja ostan oikeastaan lähes kaikki lastenvaatteet juurikin kirppiksiltä, varsinkin pienimmille löytyy hyvin.
Jos lapsilla on joku akuutti tarve, koluan ensin läpi kirpparit, ja jos ei käytettynä löydy niin vasta sitten lähden kauppaan.

Kirppistelyä voisi kutsua jopa harrastukseksi, tulee äärettömän hyvä mieli kun tekee huippuja löytöjä, ja samalla saan aina hetken omaa aikaa :)
Tätä me ollaan oikeesti Vaasaan kaivattu, lasten vaatteiden ja tarvikkeiden täsmäshoppailua kirpparilta!
Enään ei tarvitse koluta koko kaupunkia ristiin rastiin ja ajella kymmeniä kilometrejä kirpparilta toiselle, josko sattuis löytymään jotain lapsille. Tai raahata hulluna myyntipöytään lasten vaatteita ja tarvikkeita, miettien että osuukohan nyt oikeanlaista ostajaa paikalle.
Mä olen nyt käynyt muutamia kertoja tekemässä hankintoja Pikkuisen kirppikseltä, todelliseen tarpeeseen siis lähtenyt hakemaan lapsille vaatteita, ja jokaisella kerralla olen oikeesti löytänyt etsimäni (ja vähän muutakin, hih!). Ja seuraavan kerran kun myyn lasten juttuja niin en edes lähde miettimään kirppareiden välillä.


Sen lisäksi että olen ihastunut ajatukseen oikeasta lastenkirpparista, olen ihastunut siihen kuinka kaunis ja viityisä kirppis voi oikeasti olla <3 Tämä on kuin karkki!
Pikkuisen kirppiksellä on otettu huomioon kaikki. Lapsilla on tilaa leikkiä, mikrossa voi lämmittää eväitä, pöydän ääressä voi istuskella ja vaihtaa kuulumisia toisten shoppailijoiden kanssa, kunnolliset wc/hoito-tilat, sovituskoppiin mahtuu mukaan vaikkapa vauva kärryissään yms yms
Yrittäjä (aivan ihana hänkin!!) on itse kahden pienen tytön äiti ja hän on osannut nyt kyllä toteuttaa sen idean mistä me emme olleet tajunneet edes uneksia <3 Kauppa käy ja tuotteet vaihtuvat, positiivista hulinaa on piisannut, enkä yhtään ihmettele että miksi :DTällä kertaa lähdin metsästämään Mimosalle ohuehkoa takkia ja hupparia sekä Onnille tepastelukenkiä jotka ois helppo 4-vuotiaan nakkisormen laittaa päälle :D
Nämä löysin, pikkuhilusilla tietenkin. Niin täsmäshoppailua:


Kaikki kynnelle kykenevät, käykää shoppailemassa ja  ihastumassa <3 Pikkuisen kirppiksen facebook-sivut löydät täältä <3 . 

Terkkuja
Nadja


18 kommenttia:

 1. Onpas viihtyisän ja siistin näköinen kirppis, jos asuisin lähempänä niin tuostahan tulisi kantapaikka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan, tämä on oikeesti aivan ihanan freesi ja viihtyvyyteen on todella panostettu.
   Ja mieti, meillä noin 100m matkaa tuonne :D :D Ei tarvii kauaksi lähteä shoppailemaan.

   Jos tuutte Vaasaan retkelle joku kerta niin ehdottomasti kannattaa käydä tsekkaamassa :)

   Poista
 2. Itse en oikein tykännyt tuosta paikasta, toki kävin avajaispäivänä.. Hirmu paljon ihmiset pyytivät vaatteistaan.. Nyt odotan että se uusi kirppis avataan, Combo. Oli kyllä sen verran upeat ja hienot tilat kun kävin siellä :-D Ehdottomasti siistein Vaasan kirppareista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avajaispäivänä on varmasti ollut aikamoinen kuhina :)
   Mä en itse tuota hinnoittelua ole kokenut ongelmana. Oon tehnyt tosi hyviä löytöjä, ja mulla on aika tarkat raamit että mitä oon valmis maksamaan käytetystä. Pöytien välillä on tietysti aina hintaeroja niinkuin kaikkilla kirppareilla kun myyjät itse tuotteensa hinnoittelee :)

   Tuosta Combosta en ole edes kuullut, mihinkä päin Vaasaa tämä tulee?,Pitääpi tsekata kun aukeaa :)

   Poista
  2. Lentokentän lähelle, vanhaan Vepsäläisen tilalle. On siis se entinen suvikirppis, joka lopetti alkukesänä. :-) Aivan mahtavan suuri Outlet -puolikin tulossa. Mm. kosmetiikkaa, pesuaineita yms halvalla, suosittelen!

   Poista
  3. Aivan! Oonhan mä tosta kuullut mutta nimi ei ollut vaan jäänyt mieleen. :)

   Poista
 3. Sinulle on haaste blogissani :) http://justapeekinmyhead.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. On tosi viihtyisä :) ja oon niin iloinen kun käytännössä tienylityksen päässä :D

   Poista
 5. Vitsi mikä kirppis näin lähellä meitä enkä oo edes käynyt!! Kiitos postauksesta ;) taidan lähteä käymään siellä heti, kun ehdin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeessä menet tsekkaamaan :D On kyllä kiva kirppis :)

   Poista
 6. Onko kukaan myynyt täällä tavaraa? Vai mikä olisi Vaasan paras kirppis myydä.. .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itse myynyt pariinkin kertaan ja olen ollut tyytyväinen :)

   Poista
 7. Millaisia hintoja heillä on? :) Ajattelin vain kun vaatteet näyttävät siltä että ne olisivat uudet, niin onkohan ne sitten silti ihan kirppari hintaankin vai pyytääkö ne esim bodeista tyyliin 10€/kpl tai jotain :D itse en ole ikinä kuullutkaan tuosta paikasta, mutta olisin kiinnostunut lähtemää metsästämään vaatteita tulevalle tytölle! Mut toki jätän väliin jos hinnat ovat ihan älymättömiä.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestäni hinnat on ollut ihan perus-kirpparihinnoissa :) oon tehnyt hyviä löytöjä ihan eurolla-parilla. Tietysti joskus näkee näitä ylihinnoitteluita mutta niinhän se on joka paikassa :) Suosittelen käymään!

   Poista
  2. Mun mielestäni hinnat on ollut ihan perus-kirpparihinnoissa :) oon tehnyt hyviä löytöjä ihan eurolla-parilla. Tietysti joskus näkee näitä ylihinnoitteluita mutta niinhän se on joka paikassa :) Suosittelen käymään!

   Poista
  3. Okei! Taidan huomenna sit käydä katsomassa ;) kiitti vastauksesta vaikka tää olikin aika vanha postaus :D haha

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3