perjantai 3. heinäkuuta 2015

Ihanimmat kesähiukset

Mulla on nyt oikeesti maailman ihanimmat kesähiukset <3 Mä oon niin LOVEssa mun omiin kiehkuroihin että ei ole tosikaan :D Ja kuinka mä nämä ihanuudet päädyin "hankkimaan"?Oon kärsinyt tukkakriisistä nyt vähintäänkin viimeiset pari vuotta, herkkä ja kuiva päänahka pisti mulla aikoinaan stopin värjäämisille. Jopa niin totaalisen stopin että kasvatin kokonaan oman värin esiin, noin vuosi sitten olin hiusmallina ja silloin viimeksi värjättiin siis tätä kuontaloa!! Oon siis ollut hyvinkin naturellin lookin kannattaja nyt useamman vuoden. 

Tässä kuvassa ollaan vielä naturellimmalla lookilla :)


Eilen sitten päätin ottaa härkää sarvista ja tehdä näille karvoille "jotain", parien suositusten kera päädyin ostamaan Fantasy Colorglossin shokkivärin Hot Orange. Reippaalla seikkailumielellä levitin värin illalla päähän... 
Noh.. Hiusten latvat, joissa siis oli vuoden takaiset värijämäät , sai upean kuparin/oranssin sävyn, mutta n.13cm:n "maantieharmaa tyvikasvu" ei saanut väriä sitten yhtään!! Voi APUA! 

Aamusella hätäpäinen soitto Hiustalolle ja onneksi aika löytyi heti klo 12 :) 
Sain aivan ihanan vastaanoton katastrofini kanssa ja koko kampaamokäynti oli vähintäänkin ihana ja rentouttava, kampaaja tiesi mitä teki ja tunsin olevani ammattilaisen käsissä.
Värjäykseen käytettiin Wellan tuotteita, tyveen hiukan tummempaa jopa punaiseen menevää sävyä ja latvoihin kuparisempi kevytväri. 
Lopputulos on ihan loistava, en voisi olla tyytyväisempi, Onnikin rakastui äidin "laava"hiuksiin  <3
Kesä, aurinko, kesätukka <3 Voisko enempää toivoa <3 

"Simpsakkainen kesämimmi, reipaskoipinen muikkeli,
Sitä jos nyt hiukan houkuttelis tanssimaan meille villisti
Puolelta toiselle heiluttais kuparista tukkaa
espadrillot jalassa, elegantisti <3
Punaisia huulia muikistelis ja räpsyjä räpsyttelis
Kesäkynnet ja kristallit kilpaa auringon kanssa kimaltelis"

Terkkuja
Nadja

6 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3