keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Silmätulehdus + maaliskuun 23pvän masis = kulahtanein päivä ever!! + videoterkut "ojan pohjalta"

Omg, nyt on viimeistäänkin viime viikonlopun loistokkuus, sushit ja skumpat karisteltu pois Napasen hartioilta. Kaiken (mun mittapuulla, haha) glamöörin tilalle on astellut akuutti, laatua PAHA silmätulehdus ja hetkellinen maaliskuunmasis!
Taas rämmitään syvissä ojissa, silmät paisuneina ja vuotavina, olisin edes karhu niin sais hyvällä omalla tunnolla nukkua tästä pari viikkoa, tai kunnes asteet kipuaa hiukan aurinkoisemmille lukemille.. Mutta ku EI..

Mä olen nyt hoitanut tätä mun silmää alkuun ihan kraanavedellä, pyyhkinyt niinkuin ohjeissa sanotaan silmän ulkonurkasta sisänurkkaan mutta ei auttanut, paheni vaan. Sen jälkeen keitetyllä vedellä sama ja nyt J kultainen toi mulle apteekista ihan kunnon steriloitua silmävettä. Oikeen tommosessa, sanoisin jopa vaikuttavassa lasipullossa. Helpotusta toivon tähän vaivaan mahdollisimman pian sillä
A) mä näytän kauheelta
B) silmä on oikeesti kipee ja inhottavan vuotava
C) en halua lähteä terkkarille jonottamaan (pakko mennä huomenna jos kotihoito ei auta)
D) mulla on huomenna jäähallilla kiskavuoro ja veikkaan et tämmösenä en voi sitä hoitaa.


Sit vielä loppuun pitää mainita kuinka ihanaa/kamalaa on räytyvänä hillua aamusta iltaan yöppäri päällä, makoilla sängyllä, sohvalla, olkkarin matolla.. (mul on ihan semmonen matomainen olo, kun luikertelen tääl ympäriinsä). Syödä sairaan hyvää ja kaloripitoista jädeä ja ahdistua entisestään.. Sitä jätskiä löytyy myös lakanoilta ja mun rinnuksilta. Kämppä räjähtää tasasen tappavaan tahtiin..


Ai että ja pääsiäinen kolkuttaa!! Kaiken tän keskellä mulla on kuitenkin ohraset kasvamassa :D Niissä on niinku se toivo! Mullasta nousevat vihreät versot, ehkäpä minäkin nousen niiden kanssa :D <3

Jos teillä on jotain hyviä tipsejä silmätulehduksen hoitoon kotikonsteilla niin oikein tack gärna, otan vastaan <3 alla vielä säälittävät videoterkut pipiseltä..RäytyviäTerkkuja
Nadja
18 kommenttia:

 1. Toivottavasti silmäsi paranee pian ja samalla fiilikset kohoavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että pian paranee :) ja kyllä ne fiiliksetki siitä nousee :) nyt vaan ärsyttää ihan sikana ..

   Poista
 2. Oh no! Mikä pudotus takaisin arkeen kera silmätulehduksen. Plääh! Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 3. Silmätulehdukset on aivan arsesta suoraan sanottuna. Minulla kun on vielä kuivemmat silmät mitä normaaeilla ihmisillä niin silmät ovat aika kamalan näköiset kun on silmätulehdus :( Parantumisiin.

  VastaaPoista
 4. Silmätulehdus on kyllä inhottava vaiva! Toivottavasti siellä tulehdus helpottaa ian ja säästyt jonottamiselta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on kyl toosi inhaa.. Nyt näyttää kyl siltä että lääkäriin saa marssia .. :(

   Poista
 5. Ääähh.. Ei kiva! Minulla ei valitettavasti ole mitään muita vinkkejä kuin, että ripsaria on turha lähtee sohimaan tuohon silmään.. (been there, done that!!) tsemppiä ja kunnon rutistushali täältä!! <3

  VastaaPoista
 6. Voi sua :D Ihana video!
  Onneksi silmätulehdus iski vasta nyt reissun jälkeen. Olis ollut kurjaa, jos reissu olis jäänyt välistä tulehduksen vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mua <3 Arvaa onko itsesääli nyt huipussaan :D
   Ja hei onneks todellakin tuli vasta nyt eikä sielä reissulla, se olis ollu ihan liikaa!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Näin toivotaan <3 Lääkkeillä nyt viimestään helppaa :)

   Poista
 8. En oo varma kommentoinko aiempia postauksia, mut ihana reissu teillä :)!

  Ja hei nyt lääkäriin! Heti! Mars! Mulle tuli silmätulehdus joulukuulla ja näytti just tolta. En menny heti lääkäriin, mut aika nopee kuitenkin. Sain silmävoiteen (ois voinu saada tipatkin mut halusin ton). Punoitus lähti mut näkö jäi sumeaksi! Joten mene heti! Sä saat ne tipat TK:sta tai silmälääkäriltä tai yksityiseltä joten jos varaa maksaa niin ei tartte käydä julkisella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tiäkkö on kyl mentävä lääkäriin.. Ei ole auttanut yhtään nuo kotikonstit ja nyt on toinenkin silmä tulehtunut!
   Eli lekuriin...

   Ja kiitos meillä oli kyllä tosi huippu reissu <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi, arvostan <3